Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Komşunda ayıp etmiş ama ...bosver bence hiç konuşma öyle insanlar güzel laftanda anlamaz ...

Afiyet olsun canım bana kalırsa çok az 1 bardak süt 1 meyve ekle bence
Bu kadarcık yemekle nasıl sabah ediyorsun dünde çok az yemiştin hatta daha da az yemiştin
Evet ya anlamadim bende hiç açlikta çekmiyorum yatmadan 1 bardak süt icerim olmazsa canim ..

Walla bilemiyorum ne yapmalı tekrar görüşüp havuzu boşalttırıyım temizletiyim diyecem. Ama sinir oldum şimdi ayaklarım gitmiyor açıkçası
Sen özrünü dilemissin baksana kadın polis lafı etmiş demek psikolojik sıkıntısı var yok böyle bir olayi bu kadar büyütülmesi normal değil yani..

Şaşırdım bu tepkilere. Aranız iyi ki sen kızlarına hediyeler alıyorsun senin bahcene geçip ara öğünler yediriyorsun . Ok çocuklarının yaptığı doğru değil ama bi kadar samimiyet varsa bu tepki neden insanları anlamak çok zor . Hiçbir şekilde havuzunu temizletelim muhabbetine girme . Çok haksız gördüm bu tavrında komşunu haklı iken haksız olmuş bana göre

Sen özrünü dilemissin baksana kadın polis lafı etmiş demek psikolojik sıkıntısı var yok böyle bir olayi bu kadar büyütülmesi normal değil yani..
Kesinlikle normal değil 3 yıldır birbirimize karşı hiçbir kırgınlık ysşamadık birbirimizin çayını kahvesini içtik sohbetini paylaştık. Gerçekten çok ayıp oldu bu. Polis çağırsa ne olacakmış acaba. Mal

Evet canım haklı çünkü havuz onun evine ve bitişiğindeki villaya ait bizden biri gidemez. Zaten çocuk samimiyetten gidiyor kızlarla arkadaş bunlar. Ama davet edilmemiş kızlar yok
Aslında benim koca dana çok düşüncelidir. Nasıl yaptı böyle bişey inanamıyorum.

Kimseden ses çıkmadıgina gore kafama gore takiliyorum o zaman

Fit ördekler
drdotty
poncikbirgelincik
SchonerDuft

Fat ördekler
Luluuu94
segus
???

Başka katılmak isteyen yokmu

Kazanan takim fit ordekler olarak değişecektir bilginize
Cumadan cumaya yarisma şeklinde yapalım kaybeden takima çeşitli cezalar veririz yine kazanan takimda fit ordekler ve ekstra puanla ödüllendirilecektir keşke daha güzel ödüller verebilseydik (dambil spor la ilgili herhangi bisey gibi) ama elden bu kadari geliyor
En güzel ve en onemoi odul fit bir vucut olacak ...

Çocuk sonuçta belki samimiyete güvendi gitti . Olabilir. Gittin mi konuşmaya peki .
Canım @tgb1907 yi de ekle Silent Scream da ekle yeni gelen 3 arkadaş vardı onları da ekleriz . Yanlız isteyen istediği gün dinlenme günü yapsın çalışanlar hafta içi rahat yapamıyor

Kızlar napıyosunuz gelemedım bayram somu yogunuz. Ben yıne kılo almaya basladımsimdi kalktım 50 jumping jack 50 sumo squat yaptım. 10.000 adım attım gun ıcındede. Yenı gelen arkadaslar hosgeldınzz.

Arabanın tekerine çivi girmiş onu yaptırıyoruz eşimle. Bende kilo almışım hemde çokça regliyim de . Midem de üstelik bulanıyor birşey yiyemiyorum yesem ne olurdum acaba

Ay canım arkadaşlarım walla beynim yandı. Ben bahçeyi 2 hafta önce söktürdüm oyun alanlarımız vardı. Kızlarda hep bizim bahçede oğlanla oynarlardı yemek yer film izler kitap okurlardı. Fakat 2 hafta içinde büyümüş genç kız olmuşlar benim oğlanın girdiği havuza sonradan onların girmesi uygun değilmiş. Hatta zaten dinende uygun değilmiş. Annesi o yüzden ayılıp bayılmış. (Namus meselesi yapmış )
Tamam dedim haklısınız bende zaten müsade etmezdim çocuk yanılmış hata yapmış kusura bakmayın dedim.
Bu konuşma bizim bahçede komşumuz beyefendiyle geçti aramızda O’da özür diledi. Uzlaştık.
Fakat kendimi tutamadım ve şu soruyu sordum çıkarken
-“Siz böyle düşünüyorsunuz madem Eşim evde yokken sizin bu masada benimle kahve içmeye gelmeniz doğru oldu mu? Ben kapıya gelen bir komşu olarak istemediğimiz bir problemi çözmek için geldiğinizden size buyrun demeye mecbur kaldım. Keşke bunları gelip eşiniz paylaşsaydı benimle.
Adam beklemiyor tabi bu tavrı bozuldu gitti.
Çok iğrendim
Çok sinirlendim migrenim tuttu
Olacak şey değil. Açıklamaya bak erkek çocuğu diyeymiş 2 hafta önce kız çocuğumuydu bu?
Eşimi aradım anlattım niye sinirlendin ki diyor.

Hoşgeldin canım
Benim bugün biraz beynim yandı kusura bakma
İlk sayfadaki kuralları okudun mu
Uyarım dersen hep birlikte zayıflarız.
Cuma günleri ve Pazartesi günleri kilo bildirimi yapıyoruz. Cuma bildirimlerimiz diğer takımlarla değerlendiriliyor.
Hergün menülerimizi paylaşıyoruz ve birbirimizin menülerine yorumda bulunuyoruz
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…