- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #280.981
Komşunda ayıp etmiş ama ...bosver bence hiç konuşma öyle insanlar güzel laftanda anlamaz ...Size şimdi çok enteresan bişey anlatıcam.
Benim oğlanlar yanlış bişey yaptılar komşunun havuzuna atlamışlar 15 dk sonra farkedilmişler tabi sonra komşu çıkmalarını söylemiş 13 yaşındaki çıkmış ama 34 aylık olan çıkar mı? Çıkmıyor ağlıyor bakıcı da çıkaramıyor. Ben gidip alana kadar 30 dk geçirmiş oldular havuzda. Komşu abuk subuk konuşmaya başlayınca çocukları bırakıp geleyim dedim. Büyük oğlan fazla korumacı kardeşine karşı hatta bana karşıda öyle 5 dk. müsade edin dedim. Neyse kadın car car car elini kolunu sallayarak konuşmalarına devam ederken eve geldim çocukları bıraktım.(zaten bahçe komşuyuz uzak komşu da değil aynı sitenin içindeyiz) Geri döndüm kapıyı açmadı içeriden bağırıyor hemen gitmezsen polis çağırırım diyor. Yarım saat sonra geleceğim kendinizi toplayın konuşalım dedim. Az sonra gideceğim
Çok ayıp değil mi bu davranış. Tamam çocuğun davranışı yanlış kabul ediyorum ama bu kadar tepki bu tarzda üstelik hoş mu 3 senedir kızları sürekli benim bahçede zaman geçirdiler nerdeyse hergün kendi çocuklarıma nasıl bakıyorsam o şekilde takip ettim, öğünlerini ara öğünlerini yedirdim daha 3 gün önce bayramda hediyelerini aldım, komşuluk neyi gerektiriyorsa yapmaya çalıştım. Bu kadarını haketmiş olabilir miyim acaba
Walla bilemiyorum ne yapmalı tekrar görüşüp havuzu boşalttırıyım temizletiyim diyecem. Ama sinir oldum şimdi ayaklarım gitmiyor açıkçasıKomşunda ayıp etmiş ama ...bosver bence hiç konuşma öyle insanlar güzel laftanda anlamaz ...
Evet ya anlamadim bende hiç açlikta çekmiyorum yatmadan 1 bardak süt icerim olmazsa canim ..Afiyet olsun canım bana kalırsa çok az 1 bardak süt 1 meyve ekle bence
Bu kadarcık yemekle nasıl sabah ediyorsun dünde çok az yemiştin hatta daha da az yemiştin
Sen özrünü dilemissin baksana kadın polis lafı etmiş demek psikolojik sıkıntısı var yok böyle bir olayi bu kadar büyütülmesi normal değil yani..Walla bilemiyorum ne yapmalı tekrar görüşüp havuzu boşalttırıyım temizletiyim diyecem. Ama sinir oldum şimdi ayaklarım gitmiyor açıkçası
Şaşırdım bu tepkilere. Aranız iyi ki sen kızlarına hediyeler alıyorsun senin bahcene geçip ara öğünler yediriyorsun . Ok çocuklarının yaptığı doğru değil ama bi kadar samimiyet varsa bu tepki neden insanları anlamak çok zor . Hiçbir şekilde havuzunu temizletelim muhabbetine girme . Çok haksız gördüm bu tavrında komşunu haklı iken haksız olmuş bana göreSize şimdi çok enteresan bişey anlatıcam.
Benim oğlanlar yanlış bişey yaptılar komşunun havuzuna atlamışlar 15 dk sonra farkedilmişler tabi sonra komşu çıkmalarını söylemiş 13 yaşındaki çıkmış ama 34 aylık olan çıkar mı? Çıkmıyor ağlıyor bakıcı da çıkaramıyor. Ben gidip alana kadar 30 dk geçirmiş oldular havuzda. Komşu abuk subuk konuşmaya başlayınca çocukları bırakıp geleyim dedim. Büyük oğlan fazla korumacı kardeşine karşı hatta bana karşıda öyle 5 dk. müsade edin dedim. Neyse kadın car car car elini kolunu sallayarak konuşmalarına devam ederken eve geldim çocukları bıraktım.(zaten bahçe komşuyuz uzak komşu da değil aynı sitenin içindeyiz) Geri döndüm kapıyı açmadı içeriden bağırıyor hemen gitmezsen polis çağırırım diyor. Yarım saat sonra geleceğim kendinizi toplayın konuşalım dedim. Az sonra gideceğim
Çok ayıp değil mi bu davranış. Tamam çocuğun davranışı yanlış kabul ediyorum ama bu kadar tepki bu tarzda üstelik hoş mu 3 senedir kızları sürekli benim bahçede zaman geçirdiler nerdeyse hergün kendi çocuklarıma nasıl bakıyorsam o şekilde takip ettim, öğünlerini ara öğünlerini yedirdim daha 3 gün önce bayramda hediyelerini aldım, komşuluk neyi gerektiriyorsa yapmaya çalıştım. Bu kadarını haketmiş olabilir miyim acaba
Kesinlikle normal değil 3 yıldır birbirimize karşı hiçbir kırgınlık ysşamadık birbirimizin çayını kahvesini içtik sohbetini paylaştık. Gerçekten çok ayıp oldu bu. Polis çağırsa ne olacakmış acaba. MalSen özrünü dilemissin baksana kadın polis lafı etmiş demek psikolojik sıkıntısı var yok böyle bir olayi bu kadar büyütülmesi normal değil yani..
Evet canım haklı çünkü havuz onun evine ve bitişiğindeki villaya ait bizden biri gidemez. Zaten çocuk samimiyetten gidiyor kızlarla arkadaş bunlar. Ama davet edilmemiş kızlar yokŞaşırdım bu tepkilere. Aranız iyi ki sen kızlarına hediyeler alıyorsun senin bahcene geçip ara öğünler yediriyorsun . Ok çocuklarının yaptığı doğru değil ama bi kadar samimiyet varsa bu tepki neden insanları anlamak çok zor . Hiçbir şekilde havuzunu temizletelim muhabbetine girme . Çok haksız gördüm bu tavrında komşunu haklı iken haksız olmuş bana göre
Eşim evde birde bebeş var onlarla uğraşıyorum :)Kizlar neredesiniz
Çocuk sonuçta belki samimiyete güvendi gitti . Olabilir. Gittin mi konuşmaya peki .Evet canım haklı çünkü havuz onun evine ve bitişiğindeki villaya ait bizden biri gidemez. Zaten çocuk samimiyetten gidiyor kızlarla arkadaş bunlar. Ama davet edilmemiş kızlar yok
Aslında benim koca dana çok düşüncelidir. Nasıl yaptı böyle bişey inanamıyorum.
Canım @tgb1907 yi de ekleKimseden ses çıkmadıgina gore kafama gore takiliyorum o zaman
Fit ördekler
drdotty
poncikbirgelincik
SchonerDuft
Fat ördekler
Luluuu94
segus
???
Başka katılmak isteyen yokmu
Kazanan takim fit ordekler olarak değişecektir bilginize
Cumadan cumaya yarisma şeklinde yapalım kaybeden takima çeşitli cezalar veririz yine kazanan takimda fit ordekler ve ekstra puanla ödüllendirilecektir keşke daha güzel ödüller verebilseydik (dambil spor la ilgili herhangi bisey gibi) ama elden bu kadari geliyor
En güzel ve en onemoi odul fit bir vucut olacak ...
Kolay gelsin :)Eşim evde birde bebeş var onlarla uğraşıyorum :)
Tamam canımÇocuk sonuçta belki samimiyete güvendi gitti . Olabilir. Gittin mi konuşmaya peki .
Canım @tgb1907 yi de ekleSilent Scream da ekle yeni gelen 3 arkadaş vardı onları da ekleriz . Yanlız isteyen istediği gün dinlenme günü yapsın çalışanlar hafta içi rahat yapamıyor
Arabanın tekerine çivi girmiş onu yaptırıyoruz eşimle. Bende kilo almışım hemde çokça regliyim de . Midem de üstelik bulanıyor birşey yiyemiyorum yesem ne olurdum acabaKızlar napıyosunuz gelemedım bayram somu yogunuz. Ben yıne kılo almaya basladımsimdi kalktım 50 jumping jack 50 sumo squat yaptım. 10.000 adım attım gun ıcındede. Yenı gelen arkadaslar hosgeldınzz.
Hoşgeldin canımMerhabalar adım gamze suan 106 kiloyum 2 ay önce 117 kiloydum ve diyetisyene gitmeye karar verdim 2 ay sürecinde 10 kilo küsür gitti. Benüm ara ara motivasyonum düşüyor buranın bana iyi geleceğini düşünüyorum mesela bayramda 3 kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?