- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #281.021
Ilk günün günahı olmaz diyelim yarın dengelersin.19 Haziran
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
Biraz beyaz peynir
Birkaç zeytin
Yarım salatalık
Şekersiz çay
Ara
Biraz kiraz
3 kayısı
1 bardak ayran
Akşam
1 tabak yeşil fasulye
3-4 çatal patates salatası(olmayaydı iyiydi, dayanamadım)
3 ızgara kanat
Yoğurt
Soda
Su: 1,5 litre. 2ye tamamlıcam
Spor: Yok
Kaçamak: 3-4 çatal patates salatası
Buraya yazıyosun kuzum normal mesaj gibi ben cevaplayayim kaptan gelmeden merak ettim diyetisyen menusunu.. tamamen uyabiliyo musuntesekkür ederim evet okudum nasıl atıyoruz size menuleri
Bayramla vedalasamadık sanırım. Sen nerede yaşıyorsun yoğurtlu tantuniyi nerde buldun . Menü olmamış bugün . Afiyet olsun canım19 haziran
Kahvaltı 08.00
2 dilim su boregi
Domates 3 zeytin
2 dilim hindi füme
Öğle 12.00
1 porsiyon tavuk sote
1 bardak limonata
Ara 14.00
1 tane muz
1 tane şeftali
Akşam 17.30
1 pors yoğurtlu tantuni
Ara 18.00
1 kulah maraş dondurmasi
Spor 90 dk hızli tempo yürüyüş
Su. 3.5 litre
Tesekkür ederim aslında evet tamamen uyabiliyordum ama bir haftadır motivasyonum ailevi sevenlerden düştü ve abur cubur sardım kendimi cok kötü hissediyorum oyuzden zaten diyetisyen im verdiği menu okadar doyurucu ki düzenli uyuduğun zaman baska bişi ihtiyacı hissetmiyorsunBuraya yazıyosun kuzum normal mesaj gibi ben cevaplayayim kaptan gelmeden merak ettim diyetisyen menusunu.. tamamen uyabiliyo musun
19 haziran
Kahvaltı 08.00
2 dilim su boregi
Domates 3 zeytin
2 dilim hindi füme
Öğle 12.00
1 porsiyon tavuk sote
1 bardak limonata
Ara 14.00
1 tane muz
1 tane şeftali
Akşam 17.30
1 pors yoğurtlu tantuni
Ara 18.00
1 kulah maraş dondurmasi
Spor 90 dk hızli tempo yürüyüş
Su. 3.5 litre
Bu ara bi rehavet var takımda bayram yorgunlugu sanirim yolculuk yerleş temizlik derken..
Takima yeni mi katildin kuzum gecmisi okuyamadim acilen uyumam lazim sabah 5 6 gibi kalkan minik bi kızim var enerji lazim bana
Sabah
Kaşarlı tost çok tahıllı ekmekten
4 5 dilim karpuz
3 çay kaşığı kadar harnup pekmezi
1 çay kaşığı bal arı sütlü
Ara
Türk kahvesi
Öğlen
3 yk kadar bulgur domatesli
Söğüş domates
Ara
Türk kahvesi
Akşam
Fırında patlıcan 1 tane kadar
2 yk et sote
2.yk yoğurt
Ara
Yok
Suyu sayamadım
Yürüyüşüm ortalama 55 dk diyebilirim
Çok güzel bir planın var bizlerede örnek olsunaslında ayda 1 kere detoks yapmaya çalışıyorum 1 hafta. buda kiloyu tartıda hemen indiriyor :)
bu ay kefir + hurma yaptım 3,5 kilo düştüm çaat diye :) ayyın son haftası bir daha yapacağım.
ünlü bir markanın askılı korsesini kullanıyorum yürüyüş yaparken çok iyi terletiyor ve sonuç artık bir bel oyuntum var
bu hafta günde 1:30 saat hedefim var yürüyüşte :)
nerede hareket orada bereket.
bazı beslenme kurallarımdan da bahsedeyim,
sabah klasik kahvaltı 2 haşlanmış yumurta lor peynir istersen 2 dilim ekmek
öğlen -- sebze , et yemeği ve kurubaklagiller / çorba + salata
akşam -- keşke es geçebilsem :) et yemeyeceğim . / kurubaklagil de akşam asla yemicem -- hafif sebze yemeği veya çorba yapacagım.
1 aylık planım bu :)
ofiste wc ye kalktıkça squat yapıyorum 2 gündür herkesler gülüyor10 +10 +10 oldu bugün
Bence kabak detoxundan daha iyi Anne sütü açısındanIyiyimis ben yapsam bi sıkıntı olurmu acep bebis emiyor da
Listeye girince mi ördeğim olacak benim
Yok canım ben günü karşılayanlardanım Bu akşam biraz sorunlar oldu gelemedimErken mi uyuyorsunuz
2kediannesinin öğünleri listeleme şekli çok uygundu meselatesekkür ederim evet okudum nasıl atıyoruz size menuleri
Bu kilo almalar hep stresten zaten. Ama olumsuz durumları doğru yönetemezsen hayatın her alanı için geçerli başarısız olursun, yenik olursun, ezik olursun. Böyle durumlarda daha hırslı ol. Önce kendini yenTesekkür ederim aslında evet tamamen uyabiliyordum ama bir haftadır motivasyonum ailevi sevenlerden düştü ve abur cubur sardım kendimi cok kötü hissediyorum oyuzden zaten diyetisyen im verdiği menu okadar doyurucu ki düzenli uyuduğun zaman baska bişi ihtiyacı hissetmiyorsun
Afiyet olsun canım ben menünü sevdimSabah
Kaşarlı tost çok tahıllı ekmekten
4 5 dilim karpuz
3 çay kaşığı kadar harnup pekmezi
1 çay kaşığı bal arı sütlü
Ara
Türk kahvesi
Öğlen
3 yk kadar bulgur domatesli
Söğüş domates
Ara
Türk kahvesi
Akşam
Fırında patlıcan 1 tane kadar
2 yk et sote
2.yk yoğurt
Ara
Yok
Suyu sayamadım
Yürüyüşüm ortalama 55 dk diyebilirim
Ne olduki canım benimKk da en çok sinir olduğum şey amacına ulaştıktan sonra hesap pasiflestirmek ya da paylaşımı bırakmak... gece gece sinir oldum diyecek bir şey bulamıyorum
MerhabaYarın oldu bile merhaba zayıflama savaşçılarııı
Yarına randevulaştık ya işte o yarın bugünMerhaba
Çok hızlısın hoşgeldin
Umarım bu sefer olur başlayıp sürdürememek çok üzücü bir durumYarına randevulaştık ya işte o yarın bugündaha önce iki başarısız denemem olmuştu listeye bile girememiştim irade tavan yani
Hazırlarım kendim vaktim boool :))Umarım bu sefer olur başlayıp sürdürememek çok üzücü bir durum
Kendi öğünlerinin hazırlığına zaman ayırabiliyor musun yoksa hazırcı mısın
Diyet programın var mıHazırlarım kendim vaktim boool :))
Böyle listeye yazınca utanıyorum çok yemiş görünüyor aslında yerken hiçte çok değildiUyanınca
1 greyfurt 1 büyük bardak su smothi
9:30
1 yumurtadan naneli salata
2 dilim mozarella
1 form etimek
Çay
12:00
Süt Hindistan cevizi kakao karışımı
14:00
2 dilim peynir
4 5 dilim karpuz
16:00
Ton balıklı salata 110gr light
18:00
Türk kahvesi
20:00 civarı
Kabaklı haydari
Domatesli semizotu salatası 2 kaşık kinoa ile
Gece
1 avuç yaban mersini
1 bardak ayran
Gün içinde
3 lt su
3 şeftaliden elde edilmiş 1,5 lt şeftali suyu şekersiz
İçinde zencefil ve karanfilde vardı
Teşekkür ederim canım şartların ne zaman uygun olursa gelBende araniza katilmak istiyorum ama secimden sonra ancak gelebilirim şehir dışında kardeslerim geldi cumartesi gidecekler..sizleri özledim kaptanimiz değişmiş hayirli olsundrdotty kaptanligin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?