- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #281.001
Dinen uygun degilmiymis kızlarını denize geçirmesinler o zaman hatta fanusa koysunlar olaya bak ya . Iyi demişsin adama da bozulsun zihniyete saygım yok onlar daha çocuk ya 13 yaş ney ki .Ay canım arkadaşlarım walla beynim yandı. Ben bahçeyi 2 hafta önce söktürdüm oyun alanlarımız vardı. Kızlarda hep bizim bahçede oğlanla oynarlardı yemek yer film izler kitap okurlardı. Fakat 2 hafta içinde büyümüş genç kız olmuşlar benim oğlanın girdiği havuza sonradan onların girmesi uygun değilmiş. Hatta zaten dinende uygun değilmiş. Annesi o yüzden ayılıp bayılmış. (Namus meselesi yapmış)
Tamam dedim haklısınız bende zaten müsade etmezdim çocuk yanılmış hata yapmış kusura bakmayın dedim.
Bu konuşma bizim bahçede komşumuz beyefendiyle geçti aramızda O’da özür diledi. Uzlaştık.
Fakat kendimi tutamadım ve şu soruyu sordum çıkarken
-“Siz böyle düşünüyorsunuz madem Eşim evde yokken sizin bu masada benimle kahve içmeye gelmeniz doğru oldu mu? Ben kapıya gelen bir komşu olarak istemediğimiz bir problemi çözmek için geldiğinizden size buyrun demeye mecbur kaldım. Keşke bunları gelip eşiniz paylaşsaydı benimle.
Adam beklemiyor tabi bu tavrı bozuldu gitti.
Çok iğrendim
Çok sinirlendim migrenim tuttu
Olacak şey değil. Açıklamaya bak erkek çocuğu diyeymiş 2 hafta önce kız çocuğumuydu bu?
Eşimi aradım anlattım niye sinirlendin ki diyor.
Bayram.hepimiz için enkaz ben 4 kilo aldım sanırım üstelik düzgün birşey de yemedim . Hoşgeldin üzülme diyetisyene gidiyorsun hemen önlemini alır verirsinMerhabalar adım gamze suan 106 kiloyum 2 ay önce 117 kiloydum ve diyetisyene gitmeye karar verdim 2 ay sürecinde 10 kilo küsür gitti. Benüm ara ara motivasyonum düşüyor buranın bana iyi geleceğini düşünüyorum mesela bayramda 3 kilo aldım
Ben menü paylaşayım eşim geldi kacamak bakabilirsem bakarım
kah. 8:30tavada 1 yumurta kk peynir 2 dilim çavdar ekmeği 2 zeytin
Öğlen 14:00 kabak detoks
ara 17:00 4 kiraz 2 kayisi
akşam canim hiç bisey istemiyor 2 kaşık nohut yedim
su 2,5 içtim ya yana kadar 3 lt olur spor 30 dk lesli yaptım
Kimseden ses çıkmadıgina gore kafama gore takiliyorum o zaman
Fit ördekler
drdotty
@poncikbirgelincik
SchonerDuft
Fat ördekler
Luluuu94
@segus
???
Başka katılmak isteyen yokmu
Kazanan takim fit ordekler olarak değişecektir bilginize
Cumadan cumaya yarisma şeklinde yapalım kaybeden takima çeşitli cezalar veririz yine kazanan takimda fit ordekler ve ekstra puanla ödüllendirilecektir keşke daha güzel ödüller verebilseydik (dambil spor la ilgili herhangi bisey gibi) ama elden bu kadari geliyor
En güzel ve en onemoi odul fit bir vucut olacak ...
Hosgeldin canimMerhabalar adım gamze suan 106 kiloyum 2 ay önce 117 kiloydum ve diyetisyene gitmeye karar verdim 2 ay sürecinde 10 kilo küsür gitti. Benüm ara ara motivasyonum düşüyor buranın bana iyi geleceğini düşünüyorum mesela bayramda 3 kilo aldım
Spor canım kendi aramızda motivasyon amaçlı katilmak istersen ekleyelim senideBana göre cok guzel keske ben de az yiyebilsem
Ama mantıklı bakacak olursam akşamın böyle nasıl dayanacaksın
Bu nedir ki ne yarısması
Spor canım kendi aramızda motivasyon amaçlı katilmak istersen ekleyelim senide
Bu arada hosgeldin meşhur sisterlerdan bitanesisin dimi yalnis hatırlamıyorum
Tabiki her spora zorluk seviyesince puan belirledik cumadan cumaya kazanan belli olacak falan öyle işteKatılırım spor için motivasyona ihtiyacım var zaten
İstediğimiz sporu yapabiliyor muyuz?
Hoşbulduk. Evet bizzat çete lideriydim
Afiyet olsun sisterım19 Haziran
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
Biraz beyaz peynir
Birkaç zeytin
Yarım salatalık
Şekersiz çay
Ara
Biraz kiraz
3 kayısı
1 bardak ayran
Akşam
1 tabak yeşil fasulye
3-4 çatal patates salatası(olmayaydı iyiydi, dayanamadım)
3 ızgara kanat
Yoğurt
Soda
Su: 1,5 litre. 2ye tamamlıcam
Spor: Yok
Kaçamak: 3-4 çatal patates salatası
Tabiki her spora zorluk seviyesince puan belirledik cumadan cumaya kazanan belli olacak falan öyle işte
Lideriydim derken? Dagildinizmi
Afiyet olsun sisterım
Seninde söylediğin gibi patates olmayaydı iyiydi.
2 öğün besleniyorsun sanki Karatay tipi mi oluyor bu?
Hoşgeldin canım aramıza spor yapabiliyorsan zaman ve fırsat varsa burada cok guzel motive olup kilo verebilirsinMerhabalar adım gamze suan 106 kiloyum 2 ay önce 117 kiloydum ve diyetisyene gitmeye karar verdim 2 ay sürecinde 10 kilo küsür gitti. Benüm ara ara motivasyonum düşüyor buranın bana iyi geleceğini düşünüyorum mesela bayramda 3 kilo aldım
tesekkür ederim evet okudum nasıl atıyoruz size menuleriHoşgeldin canım
Benim bugün biraz beynim yandı kusura bakma
İlk sayfadaki kuralları okudun mu
Uyarım dersen hep birlikte zayıflarız.
Cuma günleri ve Pazartesi günleri kilo bildirimi yapıyoruz. Cuma bildirimlerimiz diğer takımlarla değerlendiriliyor.
Hergün menülerimizi paylaşıyoruz ve birbirimizin menülerine yorumda bulunuyoruz
Sevgiler
Bu ara bi rehavet var takımda bayram yorgunlugu sanirim yolculuk yerleş temizlik derken..Erken mi uyuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?