- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #281.381
kuzu araba için soguk tutan termoslar var bnde alcm onlardan böyle denize piknige fln giderken koycan onun içine istedklerini mis gibiyolda nerde bulcam kız onları zaten kaldık rezillikti yemek konusu markette sınırlı yemek çeşitleride sınırlı resmen aç kaldık varlıkta
canım krpuz çekti iyi mi
Doğru söylüyorsun canim gayret edicem :)
pul biber ve limon karıştır yogurda yag yakımına yardımcı hem bagırsakta calıştırıyo ben cok yapardımHaklısınız bugün öğlen öğünüme ekleyeyim makarnayı akşamda yoğurt yesem pul biberli günü kapatsam süper olur
cok iyi menüne bayıldım21.06.2018 menü
Sabah 06:30 uyanış : sabah egzersizi + pilates (toplam 40 dk)
09:00 : 2 yk yulaf + 3 yk granola + 2,5 yk yoğurt + 1 tk kakao + yarım bardak kadar doğranmış kirazz... hımmmm miiisss:)
11:30 şekersiz nescafe
13:30 ton balıklı salata
16:30 şekersiz türk kahvesi
19:30 avuç içinden küçük tavuk + bol salata
ofiste : 20 squat
20:40-22 arası tempolu yürüyüş (kızımla birlikte) :)
eveeet gelelim kiloyaa bugün adetimin 3 . günü olmasına rağmeeeeen...
76.4 çıktım sabaaah
yani - 1,6 kg
%2,05
ozaman ne diyoruz walk walk walk / run run run
cok iyi menüne bayıldım
nescafe sade mi süt tozlu mu içiyosun
hiç çorba yokGunaydın dünkü menum
11.00 domates salatalık 2 ceviz peynir 2 dilim ekmek
15.00 1 domatese 2 salatalık dopradım üstüne 1 bucuk haşlanmış yumurta
18.00 7 kaşık et sote 2 dilim ekmek bir kase yoğurt
23.00 15 tane kirax
Kaçamak süt dilimi
Yarım saat yuruyus
3 bucuk litre su
***14. TAKİM 574. ETAP***
segus (66.60/66/0.6/%0.45)
SchonerDuft (68,30///%)
tgb1907 (64.10/65.5/-1.4/%-2.18)
bi-zuzu (61,50/60,90/0,60/%0,98)
tobosoludulcinea (64,70///%)
kayacans (75.00 ///%) sabit
14.Takım ortalaması: %
o zaman gyet iyiaz yağlı süt ile içiyorum
ne zaman çıkmıştın listeden . her zaman bekleriz kuzum. sağlığın nasıl olduherkese merhaba kızlar ben takıma devam etmek istiyorum herkes iyi sanırım okudum biraz dortty ankara'ya gelmişşsin hoş geldin canım pazartesi itibariyle aranızda olmak istiyorum.
peşindeyi o zaman darılmaca gücenmece yokGeçirdimde hiç böyle kilo bildirimi yapamadan kaçtım
37 yaşında kadına kızınmı diye sordu ebenin biri bana ben 27 yaşındayım gözüde kördü ellammm kaçmam yani kaçarsam ağzıma mıçın o derece
Sen verdinmi kuzu aldigin kilolari valla ben yazmaya utaniyorum
akşam ki ekmek te çok olmuş 1 dilim yeter akşama .Gunaydın dünkü menum
11.00 domates salatalık 2 ceviz peynir 2 dilim ekmek
15.00 1 domatese 2 salatalık dopradım üstüne 1 bucuk haşlanmış yumurta
18.00 7 kaşık et sote 2 dilim ekmek bir kase yoğurt
23.00 15 tane kirax
Kaçamak süt dilimi
Yarım saat yuruyus
3 bucuk litre su
prizli olanlar mı ? termosa çok baktık almadık zaten başka yere gidiyorduk son anda karar değişti olsa bile birşey değişmezdikuzu araba için soguk tutan termoslar var bnde alcm onlardan böyle denize piknige fln giderken koycan onun içine istedklerini mis gibi
gerci gezerkn insan aramıyoda yicek bişi
bana diyetisyen ton balığının/etin yanına 4 yk yoğurt veriyordu kiloda vermiştim üstelik . hangisi doğru bilemiyorum ki benim demirim hep düşük 1 ay önce 24 çıktıtabi ki uzmanlık alanım değil ama.
menülerde yapılan bazı hatalar var.
mesela et,tavuk ve balık yanına süt ürünleri yenmemeli.
Sonuçta hepimiz bayanız.
Etten alınan demir emilimini süt ürünleri yok ediyor.
bende çok yapıyordum hatta tavuğun üstüne yoğurt döküp yerdim sonra da hep destek demir ilaçları.
son 6 aydır dikkat ediyorum yememeye ve demirim uzun seneler sonra ilk defa normal seviyede çıktı.
biliyorsunuz tek bir vitamin eksik olsa kilo verimi hemen yavaşlıyor.
sadece bir dipnot :)
güzel soru hatırlamıyorumne zaman çıkmıştın listeden . her zaman bekleriz kuzum. sağlığın nasıl oldu
peşindeyi o zaman darılmaca gücenmece yok
bende artıdayım listeden çıkayım mı diye düşünüyorum ama liste zaten kötü gibi son anda karar verecem
akşam ki ekmek te çok olmuş 1 dilim yeter akşama .
süt dilim zaten olmaması gerek
prizli olanlar mı ? termosa çok baktık almadık zaten başka yere gidiyorduk son anda karar değişti olsa bile birşey değişmezdikarpuzu her şekilde yerim ben ya yeterki olsun
listeden ayrılmştn diye hatırlıyorm eger öyleyse 6 ay geri dönüş yapamıyosn canım ama takımda bizimle birlike olabilirsin tabiki listeye girmedenherkese merhaba kızlar ben takıma devam etmek istiyorum herkes iyi sanırım okudum biraz dortty ankara'ya gelmişşsin hoş geldin canım pazartesi itibariyle aranızda olmak istiyorum.
UnuttumGünaydınlar benden motivesi varmı ki bugün ?
Regl dönemimdeyim birdeeeee
Başlangıç 81.6
Bugün Eki Görüntüle 2159724
Sanada kolay gelsin canım öpücükdrdotty SchonerDuft @Birgarip1
Kızlar bugun cok yogunum resmi islerim var yeni bi okula tayin istedim ilisik kesip baslama yapıcam yuzdesini alamiyorum siz yaparsaniz cok sevinirim..
Bayramdan onceki cuma 61.5
Bayram sabahı 60.7
Bugun 60.9
Şimdiden tesekkurler kolay gelsin
Yaz geldi çorba da yenmiyorki kaptinimhiç çorba yok
corbayı yiyin corbayı sevin corba candır
tabi ki uzmanlık alanım değil ama.
menülerde yapılan bazı hatalar var.
mesela et,tavuk ve balık yanına süt ürünleri yenmemeli.
Sonuçta hepimiz bayanız.
Etten alınan demir emilimini süt ürünleri yok ediyor.
bende çok yapıyordum hatta tavuğun üstüne yoğurt döküp yerdim sonra da hep destek demir ilaçları.
son 6 aydır dikkat ediyorum yememeye ve demirim uzun seneler sonra ilk defa normal seviyede çıktı.
biliyorsunuz tek bir vitamin eksik olsa kilo verimi hemen yavaşlıyor.
sadece bir dipnot :)
Hoşbulduk canım çok özlemişim Ankara’yı büyüdüğüm bahçeyi arka sokaktaki çiçekçiyi... Bakkal Tuncay’ıherkese merhaba kızlar ben takıma devam etmek istiyorum herkes iyi sanırım okudum biraz dortty ankara'ya gelmişşsin hoş geldin canım pazartesi itibariyle aranızda olmak istiyorum.
2ye bolup yazdım duzelteyım ozamnbugün başlıyor evet . normal hesapla sen bir soralım muhtemelen 2ye bölünecek
Ay neguzel denız kenarında olmak dımımersin ilçesinde boğsak diye bir yer var orya gittik günü birlikti gitme amacımız ama 1 gece plansız kaldıksuyu muhteşem ama otel değil pansiyon olması kötü yemek konusunda hazırlıksız gitmiştik
Bende keske mezun olsaydim 65 dene zaman çıkmıştın listeden . her zaman bekleriz kuzum. sağlığın nasıl oldu
peşindeyi o zaman darılmaca gücenmece yok
bende artıdayım listeden çıkayım mı diye düşünüyorum ama liste zaten kötü gibi son anda karar verecem
akşam ki ekmek te çok olmuş 1 dilim yeter akşama .
süt dilim zaten olmaması gerek
prizli olanlar mı ? termosa çok baktık almadık zaten başka yere gidiyorduk son anda karar değişti olsa bile birşey değişmezdikarpuzu her şekilde yerim ben ya yeterki olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?