- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #281.341
cubuk fln yemişssin ya arada bi de sabha erken saatte de yemişsin perşembe oldugu iiçin kilonu etkilemesin bidefazla derken kuzum
ama olmaz ki öyle kuş kadar yiyosunBu ara istahim yok kuzum ya
biraz cok gibi kuzu diyetisene gidenler normalde 4 kasık yiyo sanırım o da kepek makarna ve akşam öğünlerinde değil öğle yesen daha iyi sankiMakarna 5 6 kaşık salçasız tereyağlı bamyada 2 kaşık
gece cayın yanına kuru meyve yada ceviz badem türü şeyler daha iyi olur illa bişey yicem dersen21 Haziran
Sabah
1 küçük tabak karpuz(Sıcakta canım baska bir sey istemedi
Ara
Sütsüz şekersiz kahve
Akşam
1 parça tavuk göğüs ızgara
4-5 tane mantar tava
2 dilim ekmek
1 kase yoğurt
Gece
Şekersiz çay
3 tane petibör
Su: 1.5 litre
Spor: Yok
Kaçamak: 3 petibör(Gündüz yesem kaçamak olarak görmezdim ama gece yedim)
Kuzum 5,30da kalktım çubuk krakeri yoldaydım diye yedim bulantı için o minik kreker oluyor ya onlardan galeta değil .cubuk fln yemişssin ya arada bi de sabha erken saatte de yemişsin perşembe oldugu iiçin kilonu etkilemesin bide
gündüz yemediğin için mi gece canın istedi . gündüz yesen bende kaçamak görmezdim bu menü ile21 Haziran
Sabah
1 küçük tabak karpuz(Sıcakta canım baska bir sey istemedi
Ara
Sütsüz şekersiz kahve
Akşam
1 parça tavuk göğüs ızgara
4-5 tane mantar tava
2 dilim ekmek
1 kase yoğurt
Gece
Şekersiz çay
3 tane petibör
Su: 1.5 litre
Spor: Yok
Kaçamak: 3 petibör(Gündüz yesem kaçamak olarak görmezdim ama gece yedim)
gece cayın yanına kuru meyve yada ceviz badem türü şeyler daha iyi olur illa bişey yicem dersen
bide su az geldi bana kilona göre 2 üstünde olmalı bence ki zaten yaz ayındayız vücut su bekler bizden
gündüz yemediğin için mi gece canın istedi . gündüz yesen bende kaçamak görmezdim bu menü ile
evet güzel oluyor banıp yemek böyle durumlar için kendine granola yapabilirsin yada nesfit alabilirsin sütle yersinSuyu halledemedim bir türlü ya onu bile zor ictim valla. Bugun biraz daha artırmaya calıscam
Galiba o an canım şekerli bir seyler istedi bir de cok severim çaya bisküvi banıp yemeyi
yazın sıcagın da tuzlu seyler yemeKuzum 5,30da kalktım çubuk krakeri yoldaydım diye yedim bulantı için o minik kreker oluyor ya onlardan galeta değil .
yolda nerde bulcam kız onları zaten kaldık rezillikti yemek konusu markette sınırlı yemek çeşitleride sınırlı resmen aç kaldık varlıktayazın sıcagın da tuzlu seyler yemesoguk seyler ye karpuz ayran meyve suyu yada soda
Doğru söylüyorsun canim gayret edicem :)ama olmaz ki öyle kuş kadar yiyosun
yemek canın istemiyosa kavun karpuz türü şeyler yiyebilirsin hem yaz ayındayız su ihtiyacınıda karsılar
biraz cok gibi kuzu diyetisene gidenler normalde 4 kasık yiyo sanırım o da kepek makarna ve akşam öğünlerinde değil öğle yesen daha iyi sanki
Onu beceremedim bu seferlik siz yazsanız benimkini olurmuMiniK Adaylarımız
Silent Scream (87.60///%)
munter (?///%)
Buki_89 (67,0/65,5/1,5/2,4%)
S _Safiye_ (111.50///%) başl. t:23 nisan başl. k:113,20 hedef:75
forestgump (66,30///%) başl.t:24 nisan başl.k:67,10 hedef:60
nilesss (78///%) basl.t.19 haziran basl.k:78 , hedef: 65
Evelynn (70.1///%) basl.t:19 haziran başl.k:70.10,hedef:50
Miray12_34 (///%) başl.t:19 haziran başl.k:,hedef:
leylmira ( 81.6///%)başl.t.19 haziran başl.k:81.60,hedef 70
G Gagamzege (107///%)başl.t.19 haziran başl.k:107,hedef: 70
yüzde hesaplama formülü;
keptinn üye kilosu 60 diyelim;
geçen hafta 60
bu hafta 59
aradaki fark:1kg
yüzde:60-59=(1*100=100/60=1,6667)
(7 yukarı yuvarlar 1,67 olur)
leylmira bukinin yazdığı şekilde listeye yazman gerekli
Haklısınız bugün öğlen öğünüme ekleyeyim makarnayı akşamda yoğurt yesem pul biberli günü kapatsam süper olurama olmaz ki öyle kuş kadar yiyosun
yemek canın istemiyosa kavun karpuz türü şeyler yiyebilirsin hem yaz ayındayız su ihtiyacınıda karsılar
biraz cok gibi kuzu diyetisene gidenler normalde 4 kasık yiyo sanırım o da kepek makarna ve akşam öğünlerinde değil öğle yesen daha iyi sanki
başlama kilon 81,60Başlangıç kilo 81.6 20 Haziran
Cuma bildirimi 22 Haziran 80.9 fark: %0.83
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?