Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben yürüyüşe gidiyorum 21:00 e kadar yürürüm hatta belki daha fazla hatta yürüyüş değilde yürüyerek gezmek diyelim buna.
Akşam yemeğinde etli bamya yoğurt ve salata yedim belki Bahçeli ye doğru iner bi kahve içerim oralarda. Ayyy aynı lise yıllarımdaki gibi 22-23 sene öncesi
Ne güzelsin Ankara

Bu arada bugünkü kilom 64,8 di annem akşam yemeğinde söylendi durdu pilav ye çorba ye bu börekleri kim yiyecek
Benim en az 67 olmam gerek aslında ben tatile hazırlık yapıyorum açık büfede herşeyden yiyemezsem çok üzülüyorum
Sevgiler

Sporu ekledim cnm da puanına da oraya ekliyoruz aynen ara vermiştim başladım bugün :)
İnşallah hep devam ederiz

Jillian başlamaya ne dersin

Gurbettemisin sende?
Ben aslında duygusal olmama rağmen pozitif bir insanimdir ama oğlumu ailemden uzak buyutmek zoruma gidiyor...

Canım günün yorucu kısmını tamamlamışsın geçmiş olsun. 1. Sayfada spor dakikalarının kat sayısı var. Puanını kendin belirle
Tesekkürler kuzum bitti valla 9 dan 12 ye kadar kosustum ve yeni okulumda baslama yaptım hayırlısı olur insallah... ilk sayfaya goz attim tempolu yuruyus 2 puandi 40 dk uzerinden hesapladim... yarin kizimi parka goturup en az yarim saat aletlerle spor yapasim var

MiniK Adaylarımız
Silent Scream (87.60/86.3/1.3/1.49%)
munter (?///%)
Buki_89 (67,0/65,5/1,5/2,4%)
S _Safiye_ (111.50///%) başl. t:23 nisan başl. k:113,20 hedef:75
forestgump (66,30///%) başl.t:24 nisan başl.k:67,10 hedef:60

nilesss (78//76,4/1,6/%2,05)
@2KediAnnesi (70.1/69.5/-0.6/0,85%) basl.t:19 haziran başl.k:70.10,hedef:50
Miray12_34 (///%) başl.t:19 haziran başl.k:,hedef:
leylmira ( 81.6///%)başl.t.19 haziran başl.k:81.60,hedef 70
G Gagamzege (107///%)başl.t.19 haziran başl.k:107,hedef: 70

G gamzelim080

Ayy çok ozeniyorum sana

Ben aslindaa tartıdaki rakama takılmak istemiyorum incelmek istiyorum aynadaki görüntü onemli ama olmuyor bi turlu

Doğup büyüdüğum yerde bi kac senede olsa yasamak insallah banada nasip olur Allah büyük...

Jillian nasil bisey ki
İnternetten arastir canim 30 gunluk program

Luluuu94 canım sen müsaitsen spor listesini revize eder misin bildirim yapmak isteyenler kolay bulsun
Ben çıkıyorum
Tamam canım

Ayy çok ozeniyorum sana

Ben aslindaa tartıdaki rakama takılmak istemiyorum incelmek istiyorum aynadaki görüntü onemli ama olmuyor bi turlu
Olur canım yapabilirsin ama üşenmeden spor yapmamız yürümemiz lazım.
Beni oğlanların oyun isteği inceltti açıkçası. Kilo verdikçe daha rahat koşabildim çocuklarla sen sporu ihmal etme 6 hafta sabretsen 1 bedenden fazla incelirsin

İnşallah canım sporu birakmak istemiyorum biraz kendimi zorlasam hergun 30 dakika ayirabilirim her sartta ama usengeclik yapiyorum işte

Doğup büyüdüğum yerde bi kac senede olsa yasamak insallah banada nasip olur Allah büyük...

İnternetten arastir canim 30 gunluk program

Tamam canım
İnşallah canım Allah herkesin kalbine göre versin. Bende çok özlemler yaşadım yıllarca hatta Ankara’ya dönmek çok zor ihtimaller içindeydi. Hayat sürprizlerle dolu inşallah senin için hayırlı olan hayallerin gerçek olsun kuzucum.

Amin inşallah amin..
Evet imkansız gibi geliyor su sartlarda ama dediğin gibi hayat surprizlerle dolu ve en önemlisi umudum var umudumda olmasa hiç çekilmez herhalde bu hayat...

İnşallah canım sporu birakmak istemiyorum biraz kendimi zorlasam hergun 30 dakika ayirabilirim her sartta ama usengeclik yapiyorum işte
Bir iki gün kendini zorla canım bende çok hevesli yapmıyorum açıkçası ama alt karnım sarktığı için kolum bacağımda sarkar korkusuyla kendimi zorluyorum.

Bir iki gün kendini zorla canım bende çok hevesli yapmıyorum açıkçası ama alt karnım sarktığı için kolum bacağımda sarkar korkusuyla kendimi zorluyorum.
Neler yapıyorsun spor olarak

Ayy bu arada cikamadin bi turlu lafa tuttum k.bakma gelincede cevaplayabilirsin :?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…