- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #281.521
İnşallah hep devam ederizSporu ekledim cnm da puanına da oraya ekliyoruz aynen ara vermiştim başladım bugün :)
Gurbettemisin sende?Ayni sorun bende de var canım2 senedir depresyon tedavisi görüyorum bi türlü atlatamadim yoruldum sıkıldım bunaldım bi dönem kendimi iyi hissetmeye baslamistim büredir yine kötuyüm 10 yıllik memurum ve pazar günü calısıyorum ilk kez
Tesekkürler kuzum bitti valla 9 dan 12 ye kadar kosustum ve yeni okulumda baslama yaptım hayırlısı olur insallah... ilk sayfaya goz attim tempolu yuruyus 2 puandi 40 dk uzerinden hesapladim... yarin kizimi parka goturup en az yarim saat aletlerle spor yapasim varCanım günün yorucu kısmını tamamlamışsın geçmiş olsun. 1. Sayfada spor dakikalarının kat sayısı var. Puanını kendin belirle
Ayy çok ozeniyorum sanaBu arada bugünkü kilom 64,8 di annem akşam yemeğinde söylendi durdu pilav ye çorba ye bu börekleri kim yiyecek
Benim en az 67 olmam gerek aslında ben tatile hazırlık yapıyorum açık büfede herşeyden yiyemezsem çok üzülüyorum
Sevgiler
Jillian nasil bisey kiİnşallah hep devam ederiz
Jillian başlamaya ne dersin
Gurbettemisin sende?
Ben aslında duygusal olmama rağmen pozitif bir insanimdir ama oğlumu ailemden uzak buyutmek zoruma gidiyor...
Doğup büyüdüğum yerde bi kac senede olsa yasamak insallah banada nasip olurBen yürüyüşe gidiyorum 21:00 e kadar yürürüm hatta belki daha fazla hatta yürüyüş değilde yürüyerek gezmek diyelim buna.
Akşam yemeğinde etli bamya yoğurt ve salata yedim belki Bahçeli ye doğru inerbi kahve içerim oralarda. Ayyy aynı lise yıllarımdaki gibi 22-23 sene öncesi
Ne güzelsin Ankara
İnternetten arastir canim 30 gunluk programJillian nasil bisey ki
Tamam canımLuluuu94 canım sen müsaitsen spor listesini revize eder misin bildirim yapmak isteyenler kolay bulsun
Ben çıkıyorum
Olur canım yapabilirsin ama üşenmeden spor yapmamız yürümemiz lazım.Ayy çok ozeniyorum sana
Ben aslindaa tartıdaki rakama takılmak istemiyorum incelmek istiyorum aynadaki görüntü onemli ama olmuyor bi turlu
İnşallah canım sporu birakmak istemiyorum biraz kendimi zorlasam hergun 30 dakika ayirabilirim her sartta ama usengeclik yapiyorum işteOlur canım yapabilirsin ama üşenmeden spor yapmamız yürümemiz lazım.
Beni oğlanların oyun isteği inceltti açıkçası. Kilo verdikçe daha rahat koşabildim çocuklarla sen sporu ihmal etme 6 hafta sabretsen 1 bedenden fazla incelirsin
İnşallah canım Allah herkesin kalbine göre versin. Bende çok özlemler yaşadım yıllarca hatta Ankara’ya dönmek çok zor ihtimaller içindeydi. Hayat sürprizlerle dolu inşallah senin için hayırlı olan hayallerin gerçek olsun kuzucum.Doğup büyüdüğum yerde bi kac senede olsa yasamak insallah banada nasip olurAllah büyük...
İnternetten arastir canim 30 gunluk program
Tamam canım
Amin inşallah amin..İnşallah canım Allah herkesin kalbine göre versin. Bende çok özlemler yaşadım yıllarca hatta Ankara’ya dönmek çok zor ihtimaller içindeydi. Hayat sürprizlerle dolu inşallah senin için hayırlı olan hayallerin gerçek olsun kuzucum.
Bir iki gün kendini zorla canım bende çok hevesli yapmıyorum açıkçası ama alt karnım sarktığı için kolum bacağımda sarkar korkusuyla kendimi zorluyorum.İnşallah canım sporu birakmak istemiyorum biraz kendimi zorlasam hergun 30 dakika ayirabilirim her sartta ama usengeclik yapiyorum işte
Neler yapıyorsun spor olarakBir iki gün kendini zorla canım bende çok hevesli yapmıyorum açıkçası ama alt karnım sarktığı için kolum bacağımda sarkar korkusuyla kendimi zorluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?