Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tekrar ozur dilerim acikcasi en son paylasum saatinin kac oldugunu bilmiyordum dün yazmissiniz galiba arada bunu okuyabildim ama kac oldugunu hala bilmiyorum sanirim bende birazda ramazandaki aliskanlik kaldi eve geldikten sonrada bildirim yaptigim aklimda kalmis
Tamamdır canim bundan sonra sabah yoldayken giderken guncel kilomu size yazarim hesaplamaya vaktim olmadiginda

Neler yapıyorsun spor olarak

Ayy bu arada cikamadin bi turlu lafa tuttum k.bakma gelincede cevaplayabilirsin :?
Olsun zaten koca kişisi gelmiş çıkamayacak durumdaysam Leslie yapıyorum yada yürüyorum
Jumping jack ort 100 Ayşe Tolga’yı takip ediyorum sandalye egzersizleri var adını hatırlamadım powerboard sürüyorum denge egzersizi oluyor

Oldu artık canım önümüzdeki haftalar doğru zamanlama yaparsın
Güncel kilonu yaz daha sonra vaktin olduğunda kontrol edersin en güzeli
Spor yaptın mı bugün seni spor listesine de yazdık unutma

İnşallah hep devam ederiz

Jillian başlamaya ne dersin

Gurbettemisin sende?
Ben aslında duygusal olmama rağmen pozitif bir insanimdir ama oğlumu ailemden uzak buyutmek zoruma gidiyor...
Sayılır canim aslinda benimki gurbetlik degilde cunku hicbir yere ait hissetmedim kendimi cok farkli sehirlerde yasadim benimki daha cok yalnizlik 2 sene once babamı kaybettim eşimin ailesi tarafindan istenmedim buna ragmen evlenebildik ama sonrasinda isi sebebiyle uzun bi suredir birbirimizden ayr kaldik ve tum bunların sonunda ceşit cesit saglik sorunlarım oldu gibi gibi canim

tobosolu_dulcinea sağlığına dikkat et canım gereken önlemleri almalı geçiştirmemelisin.
Babana Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun
Eşinin ailesine gelince saygı sınırlarında mesafeli düzeyli ilişki en güzeli. Çoğumuz istenmeyen geliniz istenen gelin olanlarda sonradan istenmeyen oluyorlar. ( segus hariç )
Eşin şark ta mı ne zaman bitecek

Sağol canım allah razı olsun eşimin ailesiyle hic gorusmüyoruz tanışmadık bile maalesef eşim sark değilde yurt dısinda görevli donüs tarihi belli degil secimlerden sonra bi umut iste bekliyoruz
Oldu artık canım önümüzdeki haftalar doğru zamanlama yaparsın
Güncel kilonu yaz daha sonra vaktin olduğunda kontrol edersin en güzeli
Spor yaptın mı bugün seni spor listesine de yazdık unutma
Evet canim farkettim spor listesini jesapladım ama birazdan yuruyüste yapip onuda ekliycem yalnız sizden ricam squat yok gozden kacırmadiysam onuda ekleyebilir miyiz

Neyse önemli olan bildirimlerin tam olması haftaya da tecrübe olmuş oldu.hepimiz için

Bugün doktor kontrolüm vardı mersinin gastroloji profesörü ile görüştüm durumumu stres e bağladı eşim psikyatriste gidelım mi dedi . Doktor.onay vermedi o tür ilaçlar bir yeri onarırken bir yeri yıkıyor dedi. Ki romatizma ve uykusuzluk için bana vermişti 2 doktor ikisini de kullanmıyorum. Sana nacizane tavsiyem ilaçları bırakman . Bebek düşünüyorsun güçlü olma.yollarını bulman gerekli . Yaşadıklarını bilemem ama bir babayı kaybetmek sırtını dayayacağın çınarın yok olması demek eşinin ailesi ile durumun da ortada zor şeyler ama bas edebilirsin bence.

Teşekkür ederim canım bende aslında bırakmak istiyorum o tip ilaçları cok sıkıldım gerçekten ilaç kullanmaktan eşim yanımda olsa bu kadar zorlanmazdim bende 1-2 aya kadar birakmak niyetindeyim bakalim dr um ne dusunucek o da söylemisti ben cok fazla ilac kullanma taraftarı bi dr degilim diye

Baba kaybetmek çok zor olsa gerek Allah rahmet eylesin Cennetinde beraber olursunuz inşallah

Kimse menü yazmamis ben yazayım bariii:))
Kah.8;30 dom.biber .maydanoz az zeytinyaginda kavurdum
2 dilim çavdar ekmeği
3 zeytin
çay

ara 00 2 kayisi

Öğlen30 kabagetti ( cok guzeldi hoşuma gitti ) 3 kaşık yogurt

AKsam:18;30 patlıcan yemeği 2,3 kaşık kadar 3 kaşık makarna

su 2,5 litre

Çok guzel canım

Bende yazim bariii
Kahvaltı 1 dilim peynir 1 dilim ekmek salata
Öğle yok
İkindi 1 sıkım ciğköfte
Akşam 6 sıkım ciğköfte +ayran
Gece arası 1 adet halley
SU 3 litre
Spor yok

Karbonhidrat olmus canım malesef butun gun

Yavaş yavaş bırakırsın kendine meşgale bulsan daha kolay olur ben temizliğe saracam sanırım
Ya bildirim derken ben anlamadım arkadaslar bildirim hergun menum uzu yazmak ve cuma gunu evdeki tartıya tartılıp buraya yazmak degilmi
Evet bugün de cuma evdeki tartinla tartılıp sabah bildirim yapman gerekiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…