- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #281.541
Tekrar ozur dilerim acikcasi en son paylasum saatinin kac oldugunu bilmiyordum dün yazmissiniz galiba arada bunu okuyabildim ama kac oldugunu hala bilmiyorum sanirim bende birazda ramazandaki aliskanlik kaldi eve geldikten sonrada bildirim yaptigim aklimda kalmisBende tüm gerginliği senden çıkarmışım gibi olmuş. Eşim yıllık izinde evde liste ile ilgulenemedigimden geç çıkmak zorunda kaldım . Öyle olduğu zaman sadece güncel kilonu yazarsan gerisini hallederiz liste paylaşmanın da son saati var maalesef .
Tamamdır canim bundan sonra sabah yoldayken giderken guncel kilomu size yazarim hesaplamaya vaktim olmadigindaCanımcım bildirimlerin ortak alana yetiştirilmesi gerekiyor o yüzden erken istiyoruz. Zaten sabah açken tartılıyoruz ilk fırsatta kilo bildirimini yapmak gerek. Mesaja bile yazıp göndermiş olsan biz hesaplamayı yapıp atarız bildirim sayfasına.
Birkaç kez topiği okuyupta bildirim yapmayınca önemsemediğini düşündüm kusura bakma. Herşey yolunda
Ama herkes için geçerli lütfen bildirimleri erken yapalım
Olsun zaten koca kişisi gelmiş çıkamayacak durumdaysam Leslie yapıyorum yada yürüyorumNeler yapıyorsun spor olarak
Ayy bu arada cikamadin bi turlu lafa tuttum k.bakma gelincede cevaplayabilirsin :?
Oldu artık canım önümüzdeki haftalar doğru zamanlama yaparsınTekrar ozur dilerim acikcasi en son paylasum saatinin kac oldugunu bilmiyordum dün yazmissiniz galiba arada bunu okuyabildim ama kac oldugunu hala bilmiyorum sanirim bende birazda ramazandaki aliskanlik kaldi eve geldikten sonrada bildirim yaptigim aklimda kalmis
Tamamdır canim bundan sonra sabah yoldayken giderken guncel kilomu size yazarim hesaplamaya vaktim olmadiginda
Sayılır canim aslinda benimki gurbetlik degilde cunku hicbir yere ait hissetmedim kendimi cok farkli sehirlerde yasadim benimki daha cok yalnizlik 2 sene once babamı kaybettim eşimin ailesi tarafindan istenmedim buna ragmen evlenebildik ama sonrasinda isi sebebiyle uzun bi suredir birbirimizden ayr kaldik ve tum bunların sonunda ceşit cesit saglik sorunlarım oldu gibi gibi canimİnşallah hep devam ederiz
Jillian başlamaya ne dersin
Gurbettemisin sende?
Ben aslında duygusal olmama rağmen pozitif bir insanimdir ama oğlumu ailemden uzak buyutmek zoruma gidiyor...
Sağol canım allah razı olsuntobosolu_dulcinea sağlığına dikkat et canım gereken önlemleri almalı geçiştirmemelisin.
Babana Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun
Eşinin ailesine gelince saygı sınırlarında mesafeli düzeyli ilişki en güzeli. Çoğumuz istenmeyen geliniz istenen gelin olanlarda sonradan istenmeyen oluyorlar. (segus hariç )
Eşin şark ta mı ne zaman bitecek
Evet canim farkettim spor listesini jesapladım ama birazdan yuruyüste yapip onuda ekliycem yalnız sizden ricam squat yok gozden kacırmadiysam onuda ekleyebilir miyizOldu artık canım önümüzdeki haftalar doğru zamanlama yaparsın
Güncel kilonu yaz daha sonra vaktin olduğunda kontrol edersin en güzeli
Spor yaptın mı bugün seni spor listesine de yazdık unutma
Neyse önemli olan bildirimlerin tam olması haftaya da tecrübe olmuş oldu.hepimiz içinTekrar ozur dilerim acikcasi en son paylasum saatinin kac oldugunu bilmiyordum dün yazmissiniz galiba arada bunu okuyabildim ama kac oldugunu hala bilmiyorum sanirim bende birazda ramazandaki aliskanlik kaldi eve geldikten sonrada bildirim yaptigim aklimda kalmis
Tamamdır canim bundan sonra sabah yoldayken giderken guncel kilomu size yazarim hesaplamaya vaktim olmadiginda
Bugün doktor kontrolüm vardı mersinin gastroloji profesörü ile görüştüm durumumu stres e bağladı eşim psikyatriste gidelım mi dedi . Doktor.onay vermedi o tür ilaçlar bir yeri onarırken bir yeri yıkıyor dedi. Ki romatizma ve uykusuzluk için bana vermişti 2 doktor ikisini de kullanmıyorum. Sana nacizane tavsiyem ilaçları bırakman . Bebek düşünüyorsun güçlü olma.yollarını bulman gerekli . Yaşadıklarını bilemem ama bir babayı kaybetmek sırtını dayayacağın çınarın yok olması demek eşinin ailesi ile durumun da ortada zor şeyler ama bas edebilirsin bence.Sayılır canim aslinda benimki gurbetlik degilde cunku hicbir yere ait hissetmedim kendimi cok farkli sehirlerde yasadim benimki daha cok yalnizlik 2 sene once babamı kaybettim eşimin ailesi tarafindan istenmedim buna ragmen evlenebildik ama sonrasinda isi sebebiyle uzun bi suredir birbirimizden ayr kaldik ve tum bunların sonunda ceşit cesit saglik sorunlarım oldu gibi gibi canim
Teşekkür ederim canım bende aslında bırakmak istiyorum o tip ilaçları cok sıkıldım gerçekten ilaç kullanmaktan eşim yanımda olsa bu kadar zorlanmazdim bende 1-2 aya kadar birakmak niyetindeyim bakalim dr um ne dusunucek o da söylemisti ben cok fazla ilac kullanma taraftarı bi dr degilim diyeBugün doktor kontrolüm vardı mersinin gastroloji profesörü ile görüştüm durumumu stres e bağladı eşim psikyatriste gidelım mi dedi . Doktor.onay vermedi o tür ilaçlar bir yeri onarırken bir yeri yıkıyor dedi. Ki romatizma ve uykusuzluk için bana vermişti 2 doktor ikisini de kullanmıyorum. Sana nacizane tavsiyem ilaçları bırakman . Bebek düşünüyorsun güçlü olma.yollarını bulman gerekli . Yaşadıklarını bilemem ama bir babayı kaybetmek sırtını dayayacağın çınarın yok olması demek eşinin ailesi ile durumun da ortada zor şeyler ama bas edebilirsin bence.
Baba kaybetmekSayılır canim aslinda benimki gurbetlik degilde cunku hicbir yere ait hissetmedim kendimi cok farkli sehirlerde yasadim benimki daha cok yalnizlik 2 sene once babamı kaybettim eşimin ailesi tarafindan istenmedim buna ragmen evlenebildik ama sonrasinda isi sebebiyle uzun bi suredir birbirimizden ayr kaldik ve tum bunların sonunda ceşit cesit saglik sorunlarım oldu gibi gibi canim
Çok guzel canımKimse menü yazmamis ben yazayım bariii:))
Kah.8;30 dom.biber .maydanoz az zeytinyaginda kavurdum
2 dilim çavdar ekmeği
3 zeytin
çay
ara00 2 kayisi
Öğlen30 kabagetti ( cok guzeldi hoşuma gitti ) 3 kaşık yogurt
AKsam:18;30 patlıcan yemeği 2,3 kaşık kadar 3 kaşık makarna
su 2,5 litre
Karbonhidrat olmus canım malesef butun gunBende yazim bariii
Kahvaltı 1 dilim peynir 1 dilim ekmek salata
Öğle yok
İkindi 1 sıkım ciğköfte
Akşam 6 sıkım ciğköfte +ayran
Gece arası 1 adet halley
SU 3 litre
Spor yok
Yavaş yavaş bırakırsın kendine meşgale bulsan daha kolay olur ben temizliğe saracam sanırımTeşekkür ederim canım bende aslında bırakmak istiyorum o tip ilaçları cok sıkıldım gerçekten ilaç kullanmaktan eşim yanımda olsa bu kadar zorlanmazdim bende 1-2 aya kadar birakmak niyetindeyim bakalim dr um ne dusunucek o da söylemisti ben cok fazla ilac kullanma taraftarı bi dr degilim diye
Evet bugün de cuma evdeki tartinla tartılıp sabah bildirim yapman gerekiyorduYa bildirim derken ben anlamadım arkadaslar bildirim hergun menum uzu yazmak ve cuma gunu evdeki tartıya tartılıp buraya yazmak degilmi
Dur bakalım daha kötüsü de çıkar belkiYa sanırım bu haftanın en kötüsü benimbirincilik icin bildiri yazmayi istersen sonunculuk icin yazmak nasip olacak iyi oldu bana ohhh oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?