- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #281.561
Makarna olmamış neyseki cuma bugünKimse menü yazmamis ben yazayım bariii:))
Kah.8;30 dom.biber .maydanoz az zeytinyaginda kavurdum
2 dilim çavdar ekmeği
3 zeytin
çay
ara00 2 kayisi
Öğlen30 kabagetti ( cok guzeldi hoşuma gitti ) 3 kaşık yogurt
AKsam:18;30 patlıcan yemeği 2,3 kaşık kadar 3 kaşık makarna
su 2,5 litre
Halley hiç olmamış diyetin ilk günlerinde olmaması gereken bir kaçamakBende yazim bariii
Kahvaltı 1 dilim peynir 1 dilim ekmek salata
Öğle yok
İkindi 1 sıkım ciğköfte
Akşam 6 sıkım ciğköfte +ayran
Gece arası 1 adet halley
SU 3 litre
Spor yok
Evet de uzun zamandır yemeyince dayanamadimMakarna olmamış neyseki cuma bugün
Evet de uzun zamandır yemeyince dayanamadimMakarna olmamış neyseki cuma bugün
3gunde 5 kılo dıyo ama gercekmı bılmıyorum canım sabah ogle aksam haslanmıs patates ve yogurt yıyosunPatates detoksu muanlatirver hele onu
Deneyelim bakalım duymuştum önce cnm3gunde 5 kılo dıyo ama gercekmı bılmıyorum canım sabah ogle aksam haslanmıs patates ve yogurt yıyosun
Deneyelim bakalım duymuştum önce cnm3gunde 5 kılo dıyo ama gercekmı bılmıyorum canım sabah ogle aksam haslanmıs patates ve yogurt yıyosun
Bundan sonra spor takımını Çorumlular , Bursalılar , Mersinliler ve ÖTEKİLEŞTİRDİKLERİMİZ olarak 4 e ayıralım
Bende sevıyorum valla suyu sevıyorum benbana 2.ci gittiğim diyetisyen balık et ve tavuk yanına 4 yk yoğurt vermişti . neye inancaz biz bugün doktor kontrlüm vr ona sorayım bari
yok kuzum bir öğrenelim biz düzeltiriz
valla deniz güzel oluyor seviyorum ben denizi kemikleri ısınıyor insanın
kilo alırdın veremek zor gelirdi iyi ki olmadın
yok kıızz canta seklinde olanlar uzun süre soguk tutuyo onlarda kalitelisinden alırsan
hiç denemedim ayran corbasını bi dnemek lazım aslında
yqap yap ben ne zamna kacamak yapsam aksamına bunu yapardm
bence ilk önce aday listesinde kalsın 1 hafta 2 hafta fln sonra listeye dönsün zaten baharda yok
poncikbirgelincik segus
Hepimizin planları seçim sonuçlarına dayalıSağol canım allah razı olsuneşimin ailesiyle hic gorusmüyoruz tanışmadık bile maalesef eşim sark değilde yurt dısinda görevli donüs tarihi belli degil secimlerden sonra bi umut iste bekliyoruz
Evet canim farkettim spor listesini jesapladım ama birazdan yuruyüste yapip onuda ekliycem yalnız sizden ricam squat yok gozden kacırmadiysam onuda ekleyebilir miyiz
Bildirim için listelerimiz var mesaja kilonu yazınca gözden kaçabiliyor bildirim listemize bildirim için belirlenen formülle yazman gerekiyor. Bunu not et haftaya lazım olacak.Ya bildirim derken ben anlamadım arkadaslar bildirim hergun menum uzu yazmak ve cuma gunu evdeki tartıya tartılıp buraya yazmak degilmi
Kahvaltıda yediğin şeye biz menemen diyoruz hatta melemen diyoruz.Kimse menü yazmamis ben yazayım bariii:))
Kah.8;30 dom.biber .maydanoz az zeytinyaginda kavurdum
2 dilim çavdar ekmeği
3 zeytin
çay
ara00 2 kayisi
Öğlen30 kabagetti ( cok guzeldi hoşuma gitti ) 3 kaşık yogurt
AKsam:18;30 patlıcan yemeği 2,3 kaşık kadar 3 kaşık makarna
su 2,5 litre
Çok çiğköfte yemişsin onun yerine evde kısır yapsaydın Halley miBende yazim bariii
Kahvaltı 1 dilim peynir 1 dilim ekmek salata
Öğle yok
İkindi 1 sıkım ciğköfte
Akşam 6 sıkım ciğköfte +ayran
Gece arası 1 adet halley
SU 3 litre
Spor yok
Umarım uyumuşsundur yoksa yine şekerli leblebi mi yedinMenü bildirimii
sabah 2 küçük haşlanmış yumurta
6 zeytin
Bir dilim süzme peynir
Bir sivri biber
1 küçük salatalık
Ara türk kahvesi 3 kuru incir
Öğlen makarna 3 kaşık
2 kaşık bamya
2 kaşık yoğurt
Ara
Bir küçük poğaça
Akşam
pulbiber limonlu yoğurt bir kase
Ara
6 7 kiraz
Vee şuan karnım gurulduyor yatıcam
Yemedim uyudum ama oğlum ateşleniyordu ona baktım uyuyamadı yazık rahatsızlığından. Bu arada hemşolukta var renktaşlıktaHepimizin planları seçim sonuçlarına dayalıbizler için memleket için hayırlısı olur inşallah
Eşinin ailesiyle tanışamadığın için üzülme emin ol tanışmış görüşüyor olsan daha çok üzerlerdi seni. Bu kadar reddetmelerinin nasıl bir sebebi olabilir insan evladına bunu yapar mı ya
Yuh
Bildirim için listelerimiz var mesaja kilonu yazınca gözden kaçabiliyor bildirim listemize bildirim için belirlenen formülle yazman gerekiyor. Bunu not et haftaya lazım olacak.
Pazartesi günleride kilo kontrol bildirimi yapıyoruz
Kahvaltıda yediğin şeye biz menemen diyoruz hatta melemen diyoruz.Afiyet olsun makarna İçin üzülme hem 3 kaşık yemişsin hemde bugün cuma yarın Leslie yaparsın yine
Çok çiğköfte yemişsin onun yerine evde kısır yapsaydın Halley micanım fenerbahçemin forma sponsoru Halley’ i mi yedin? Canımcım onlar yemek için değil süs süs
Bir daha görmeyim
4-5 kaşık zeytinyağlı sebze yanınada 1-2 parça ızgara et köfte bişey yiyeydin güzelim halleyi gömmezdin
Umarım uyumuşsundur yoksa yine şekerli leblebi mi yedin
Yumurta koymadığı için menemen yazmadım bende severim menemeni yaniHepimizin planları seçim sonuçlarına dayalıbizler için memleket için hayırlısı olur inşallah
Eşinin ailesiyle tanışamadığın için üzülme emin ol tanışmış görüşüyor olsan daha çok üzerlerdi seni. Bu kadar reddetmelerinin nasıl bir sebebi olabilir insan evladına bunu yapar mı ya
Yuh
Bildirim için listelerimiz var mesaja kilonu yazınca gözden kaçabiliyor bildirim listemize bildirim için belirlenen formülle yazman gerekiyor. Bunu not et haftaya lazım olacak.
Pazartesi günleride kilo kontrol bildirimi yapıyoruz
Kahvaltıda yediğin şeye biz menemen diyoruz hatta melemen diyoruz.Afiyet olsun makarna İçin üzülme hem 3 kaşık yemişsin hemde bugün cuma yarın Leslie yaparsın yine
Çok çiğköfte yemişsin onun yerine evde kısır yapsaydın Halley micanım fenerbahçemin forma sponsoru Halley’ i mi yedin? Canımcım onlar yemek için değil süs süs
Bir daha görmeyim
4-5 kaşık zeytinyağlı sebze yanınada 1-2 parça ızgara et köfte bişey yiyeydin güzelim halleyi gömmezdin
Umarım uyumuşsundur yoksa yine şekerli leblebi mi yedin
Kepekli ya da tam buğdaylı makarna al cuma günü öğlen 1 tabak ye ödülün olsun ama o gün ekmek tüketmek yok.Evet de uzun zamandır yemeyince dayanamadim
Bende mi yapsam acaba bir sasmaya ihtiyacı var vücudun3gunde 5 kılo dıyo ama gercekmı bılmıyorum canım sabah ogle aksam haslanmıs patates ve yogurt yıyosun
Tebrik ederimAyy 200 gr daha vermisim
Alicam aklimda canim da çıkamıyorum carsiya uzak olunca pazartesi diyet alisveri yapılacakKepekli ya da tam buğdaylı makarna al cuma günü öğlen 1 tabak ye ödülün olsun ama o gün ekmek tüketmek yok.
Bende mi yapsam acaba bir sasmaya ihtiyacı var vücudun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?