Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

MiniK Adaylarımız
Silent Scream (87.60/86.3/1.3/1.49%)
Buki_89 (67,0/65,5/1,5/2,4%)

nilesss (78//76,4/1,6/%2,05)
@2KediAnnesi (70.1/69.5/-0.6/0,85%) basl.t:19 haziran başl.k:70.10,hedef:50
Miray12_34 (///%) başl.t:19 haziran başl.k:,hedef: bildirimde bulunmadı
leylmira ( 81.6///%) başl.t.19 haziran başl.k:81.60,hedef 70
G Gagamzege (107///%)başl.t.19 haziran başl.k:107,hedef: 70 bildirimde bulunmadı

Makarna olmamış neyseki cuma bugün

Menü bildirimii

sabah 2 küçük haşlanmış yumurta
6 zeytin
Bir dilim süzme peynir
Bir sivri biber
1 küçük salatalık

Ara türk kahvesi 3 kuru incir

Öğlen makarna 3 kaşık
2 kaşık bamya
2 kaşık yoğurt

Ara
Bir küçük poğaça

Akşam
pulbiber limonlu yoğurt bir kase

Ara
6 7 kiraz

Vee şuan karnım gurulduyor yatıcam

Bundan sonra spor takımını Çorumlular , Bursalılar , Mersinliler ve ÖTEKİLEŞTİRDİKLERİMİZ olarak 4 e ayıralım

Bende sevıyorum valla suyu sevıyorum ben

Hepimizin planları seçim sonuçlarına dayalı bizler için memleket için hayırlısı olur inşallah
Eşinin ailesiyle tanışamadığın için üzülme emin ol tanışmış görüşüyor olsan daha çok üzerlerdi seni. Bu kadar reddetmelerinin nasıl bir sebebi olabilir insan evladına bunu yapar mı ya
Yuh
Ya bildirim derken ben anlamadım arkadaslar bildirim hergun menum uzu yazmak ve cuma gunu evdeki tartıya tartılıp buraya yazmak degilmi
Bildirim için listelerimiz var mesaja kilonu yazınca gözden kaçabiliyor bildirim listemize bildirim için belirlenen formülle yazman gerekiyor. Bunu not et haftaya lazım olacak.
Pazartesi günleride kilo kontrol bildirimi yapıyoruz
Kahvaltıda yediğin şeye biz menemen diyoruz hatta melemen diyoruz. Afiyet olsun makarna İçin üzülme hem 3 kaşık yemişsin hemde bugün cuma yarın Leslie yaparsın yine
Bende yazim bariii
Kahvaltı 1 dilim peynir 1 dilim ekmek salata
Öğle yok
İkindi 1 sıkım ciğköfte
Akşam 6 sıkım ciğköfte +ayran
Gece arası 1 adet halley
SU 3 litre
Spor yok

Çok çiğköfte yemişsin onun yerine evde kısır yapsaydın Halley mi canım fenerbahçemin forma sponsoru Halley’ i mi yedin? Canımcım onlar yemek için değil süs süs
Bir daha görmeyim
4-5 kaşık zeytinyağlı sebze yanınada 1-2 parça ızgara et köfte bişey yiyeydin güzelim halleyi gömmezdin
Umarım uyumuşsundur yoksa yine şekerli leblebi mi yedin

Arkadaşlarım görüyorumki bi halleyler , süt dilimleri, şekerli leblebiler, rüyasında Nutella görmeler almış başını gitmiş. Basit 1-2 tarif yazmak istedim deneyebilirsiniz tariflerin adı yok siz isim verebilirsiniz
8-10 adet kestane (haşlanmış, soyulmuş)
5-6 adet hurma (sıcak suda bekletilmiş)
1 avuç öğütülmüş fındık (ceviz badem olabilir)
1 çay kaşığı tarçın
Vanilya
Malzemelerin tamamını rondoda çekin. Daha sonra elinizle 1-2 yoğurun elinize yapışıyorsa biraz daha fındık ekleyebilirsiniz. İsterseniz kurabiye kalıplarıyla şekillendirin isterseniz avuç içinizde minik top şekli verin rendelenmiş hindistan cevizine bulayın
Not: bulama malzemesi olarak kakao, Antep fıstığı, fındık kullanabilirsiniz ben Hindistan cevizini çok sevdiğim için tercih ediyorum

Yeni gelen arkadaşlar bilmiyor olabilirler bizim takımın
munter tatlısı var Hurmaları 2 ye ayırıp çekirdeğini çıkarıyoruz fındık kırıkları yada sevdiğiniz diğer kuruyemişlerden olabilir dolduruyoruz ( ben bunun içinede hindistan cevizi koyuyorum) işte hazır afiyet olsun vazgeçilemeyecek kadar lezzetli

Afiyet olsun
Bu tarifler Halleyden süt diliminden daha lezzetli sağlıklı ve güvenilir

Yemedim uyudum ama oğlum ateşleniyordu ona baktım uyuyamadı yazık rahatsızlığından. Bu arada hemşolukta var renktaşlıkta

Yumurta koymadığı için menemen yazmadım bende severim menemeni yani ))

Evet de uzun zamandır yemeyince dayanamadim
Kepekli ya da tam buğdaylı makarna al cuma günü öğlen 1 tabak ye ödülün olsun ama o gün ekmek tüketmek yok.
3gunde 5 kılo dıyo ama gercekmı bılmıyorum canım sabah ogle aksam haslanmıs patates ve yogurt yıyosun
Bende mi yapsam acaba bir sasmaya ihtiyacı var vücudun

Kepekli ya da tam buğdaylı makarna al cuma günü öğlen 1 tabak ye ödülün olsun ama o gün ekmek tüketmek yok.

Bende mi yapsam acaba bir sasmaya ihtiyacı var vücudun
Alicam aklimda canim da çıkamıyorum carsiya uzak olunca pazartesi diyet alisveri yapılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…