- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #281.781
ne yedin onu de bariyarısı bitti kuzum yıkadım buggün gidince devam etcem ev mis gibi koktu
oy sunlara bak yaaaamin inşallah isteyen herkese nasip etsin
ben yedimde geldim tok acın halinden anlamıyo tabi
Harika canım iyi tatillercuma günü doğu ege turuna çıkıyoruz eşimle cuma günü 17 de çıkıyoruz pazartesi sabah varıyoruz mersine ilk defa o taraflara gidicez çok heyecan sardı beni
tavuk pilav corba ayranne yedin onu de bari
ay cok güzeeell gidin kuzum cok iyi gelir bu kaadar işin stresin içindecuma günü doğu ege turuna çıkıyoruz eşimle cuma günü 17 de çıkıyoruz pazartesi sabah varıyoruz mersine ilk defa o taraflara gidicez çok heyecan sardı beni
neler alıyosun de bakimKızlar
Ben yine alışverişe gidiyorum
Al al sonu yok o kadar çok ihtiyacımız varmış ki
Keşke herşeyi bırakmasaydım
Haftaya tatil başlıyor daha çok eksiğim var gitmeden almam gereken mayo bikini yok pareo terlikler bol bol elbise etek
Bikini konusunda kararsızım belki yüksek bel bişey alt karındaki deformasyonu kapatır ama pekte gözüme şık görünmedi
Var mı tavsiyesi olan
cuma günü doğu ege turuna çıkıyoruz eşimle cuma günü 17 de çıkıyoruz pazartesi sabah varıyoruz mersine ilk defa o taraflara gidicez çok heyecan sardı beni
bende bilmiyorumHarika canım iyi tatiller
Doğu Ege nereyi kapsıyor acepsanki sadece batı
güzel menü aslında niye beğenmedintavuk pilav corba ayrankeske menümde güzel olsaydı
inşallah iyi gelir kalbim ferahlar birazay cok güzeeell gidin kuzum cok iyi gelir bu kaadar işin stresin içinde
çok keyifli olur alışveriş yapmak aslında indirim de vardı bayağıHafta sonu kendim için çıkmıştım
2-3 takım
2-3 kot
2-3 kapri
Şort 3-4
Bol bol tshirt
1-2 bluz 1-2 gömlek
2 yelek
Çamaşırlar
Pijama çorap
Tayt eşofman
4 çift topuklu ayakkabı 2 sandalet 1 spor ayakkabı
Takı toka
Bugün çocuklara almaya gidiyorum bol bol şort tshirt bebeğe şortlu tulumlar body ler, ayakkabı hepsine , terlik mayo havuz gözlüğü havlular
Daha şimdi aklıma gelmeyen görüp karar vereceğim şeyler
Yani evden sıfırla çıktım gerçekten hiçbişeyimiz yok
Evimiz yok eşyamız yok
mayokini alabilirsin dedğin gibi yüksek bel bikinilerde güzel olurHaftaya tatil başlıyor daha çok eksiğim var gitmeden almam gereken mayo bikini yok pareo terlikler bol bol elbise etek
Bikini konusunda kararsızım belki yüksek bel bişey alt karındaki deformasyonu kapatır ama pekte gözüme şık görünmedi
Var mı tavsiyesi olan
şu an kıskançlıktan çatlayabilirimtatil lafı duymak istemiyorum bi süre 2 senedir hamilelikti bebekti derken gidemedim bugün babet giyiyim dedim beyaz çorapmı giydin dediler iş yerindekiler suya girmesemde olur yanmak istiyorum ben ya
Ekleyelim canım
Ben takip edebiliriminstgramdan takip et benitatil yapmış kadar olursun kız o kadar beyazmısın sen süt beyazı seni
bende bilmiyorumöğrenecem
güzel menü aslında niye beğenmedin
inşallah iyi gelir kalbim ferahlar biraz
çok keyifli olur alışveriş yapmak aslında indirim de vardı bayağı
mayokini alabilirsin dedğin gibi yüksek bel bikinilerde güzel olur
instgramdan takip et benitatil yapmış kadar olursun kız o kadar beyazmısın sen süt beyazı seni
YazıyorumEkleyelim canım
kaptinn
Dans dk 2puan
Squat 5tane 3puan
Plank 30sn 3 puan
Eklermisin
Ben takip edebilirim
yazıyorum :)yok aslında beyaz değilim ama bacaklarım bembeyazmış onu farkettimözelden yaz bakıyım edeyim takip
Kuzum aksilikler oluyor işte üzülme
Haftasonu yakın yerlere kaçarsınız
tatil iyi gelmez mi hiç yaaa kafan rhaat gezip tozcaksınnn uzatabilseniz keske 1 2 gün dahabende bilmiyorumöğrenecem
güzel menü aslında niye beğenmedin
inşallah iyi gelir kalbim ferahlar biraz
çok keyifli olur alışveriş yapmak aslında indirim de vardı bayağı
mayokini alabilirsin dedğin gibi yüksek bel bikinilerde güzel olur
instgramdan takip et benitatil yapmış kadar olursun kız o kadar beyazmısın sen süt beyazı seni
CUMA İZİNLİYİM HAFTAYA ÇARŞAMBA YADA PERŞEMBE İŞE DÖNERİM MERSİNDE BİR İKİ YERE GİDERİZ Kİ GİTMESEKTE OLUR HAFTASONU ÇOK YORULACAZtatil iyi gelmez mi hiç yaaa kafan rhaat gezip tozcaksınnn uzatabilseniz keske 1 2 gün daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?