- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #281.801
gidin gidin 1 gün evde kalsan dinlensen yeter fırsat varken gezcenCUMA İZİNLİYİM HAFTAYA ÇARŞAMBA YADA PERŞEMBE İŞE DÖNERİM MERSİNDE BİR İKİ YERE GİDERİZ Kİ GİTMESEKTE OLUR HAFTASONU ÇOK YORULACAZ
valla öyle dırsat varsa imkanı zorlayıp tatile koşacaksıngidin gidin 1 gün evde kalsan dinlensen yeter fırsat varken gezcen
70 kg olmusumvalla öyle dırsat varsa imkanı zorlayıp tatile koşacaksın
sen değil kaptin olmuşhiç sorma ya
Haftaya tatil başlıyor daha çok eksiğim var gitmeden almam gereken mayo bikini yok pareo terlikler bol bol elbise etek
Bikini konusunda kararsızım belki yüksek bel bişey alt karındaki deformasyonu kapatır ama pekte gözüme şık görünmedi
Var mı tavsiyesi olan
aboo bende kaptin kadar olmuşum daha kötüsen değil kaptin olmuş
hiç sorma ya
sen değil kaptin olmuş
aboo bende kaptin kadar olmuşum daha kötüsen ne zaman yapcaksın protein benim cumaya kadar 68i görmem lazım dr dotty gibi mi yapsam ölüm sporuna mı girsem ne
ahahhaaboo bende kaptin kadar olmuşum daha kötüsen ne zaman yapcaksın protein benim cumaya kadar 68i görmem lazım dr dotty gibi mi yapsam ölüm sporuna mı girsem ne
buluruz sana 7leren birkaç kişien azından yalnız değilmişim
bende birşey etki etmiyor gibi ya bugün eşimle yürüyüş yapacam akşamda 1000 tane kadar jamping jack yaptım mı çok iyi olacakahahhaben bugün başladım bile canım sabah ölüm sporunun yarısını yaptım akşam diğer yarısını yapıcam bakalım yarın tartı ne gösterecek inşallah diğer zamankiler gibi etki eder hemen
bende paketin bitti diye düşünmeye başladım . hayır olsun neden gittinBugün hastaneye gitmiştim telefonu evde unutmusumyeni geldim eve kilo bildirimimi yeni yapabildim kusura bakmayın SchonerDuft drdotty
Yok bitmedi daha :)saclarim cok dökülüyor onun için tahlil verdim perşembe tekrar gidicem tüm tahlil verdim ordan diyetisyene başlamaya karar verdim.bende paketin bitti diye düşünmeye başladım . hayır olsun neden gittin
Etki eder kuzum niye etmesin kiloda etmezsede incelirsin muhakkak olculeerini bi alsana sen duzenli 10 gün yapalım sonuca öle bakalımbende birşey etki etmiyor gibi ya bugün eşimle yürüyüş yapacam akşamda 1000 tane kadar jamping jack yaptım mı çok iyi olacak
Özelde mi diyetisyen yoksa devlet te mi . Iyo yaptın başlamak ile diyetisyene.Yok bitmedi daha :)saclarim cok dökülüyor onun için tahlil verdim perşembe tekrar gidicem tüm tahlil verdim ordan diyetisyene başlamaya karar verdim.
Birden yapamam ama dinlenerek yaparım. Inşallah ya çok şiştim hissediyorum gaz ve ödem sankiEtki eder kuzum niye etmesin kiloda etmezsede incelirsin muhakkak olculeerini bi alsana sen duzenli 10 gün yapalım sonuca öle bakalım
1000 tane yaparsan helall olsun valla 500 de tıkanıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?