- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #282.621
Süt ic canim yudum yudum iyi gelir agriya , güneşde çalışıyorsun o bile dokunur midene bence bende oluyordum çünküYa kızlar bu ara acayip midem kaziniyor ve dayanamiyorum agrisina onceden bir yarim saatten gecerdi simdi surekli midem siyriliyor galiba bu ara cok yogun oldugumdan cok ara ogunlerimi yapmiyorum ondanmi ne sabahlari boyle dortte kalkinca bile acliktan olmus gibi uyaniyorum dayanamadim has baldan bir lokma ekmekle yedim su ictim sonra iki saat sonra yine sanki bir terslik var gibi normalmi bilmiyorum..
Evet canım meyveyi azaltmak gerek ben diyet süresinde haftada 2 kez meyve yiyordum. Çocuklar sever tabi bahçeyi bizde eski evimizde bahçeye 1 kare alan çilek ektirmiştik. Hergün bakıyorlardı çıkmış mı diyeCanim ben kayserideyim,seherli bir bayandim köylü oldum:)) duramadım kendim ettim annemgille arsa tarla aldik orayi degerlediriyoruz meyve agaclarimiz buyuyene kadar ekip dikiyoruz,evet organik besleniyoruz hormonsuz,herseyden dikip ektik fazlasini binalardan komsulara satiyoruz onlarda istiyor organik sebze..
cocuklarimi biri kiz 9-digeri8 yasinda oglum var, sabahlari 10 kadar yattiklari icin kiyamadim bugun bahceye goturmedim ,cicegi toplayip annemgille gonderdim cocuklarmida evden aldilar en buyuk yardimcim annemgil birde yakiniz 150m mesafede oturuyorlar.. yoksa baska zaman boyle uzun kalirsak hep goturuyoruz cocuklarda cok istiyor cunku toprakla camurla oynuyacaklar:) birde yetismis sebzeyi toplamiyada cok severler hemde yiyerek :))) hersey onlar icin...
Aslinda hareketliyimdir bunyem bu tempoya alismiski gr gr gidiyor kg larim tabi daha yeni basladi sayilir bu tempom ins haftada bir kg.olarak veririm..ben meyveyi cok seviyorum hep onlar yuzunden kg veremiyorum bunu ogrendim..
5tane 2puan canimLuluuu94 squat puanı nedir
HosgelmişsenHerkese iyi akşamlar
Yine konulardan alakasız bir şekilde araya giriş yapacağımyine bir koşuşturmalı günden Merhaba Şu an evde tek kız kalınca malum tüm işlere koşturmak gerekiyor sabah evin işi öğle akşam teyzenin evinin işi alışverişi falan derken kendimi anca eve attım birde dünden dolayı sabah az biraz uyuyakalınca aceleyle halletmek zorunda kaldım yetişeyim diye e durum böyle olunca yine bişi yiyemedim ne zaman bir düzene oturayım desem hep bir şey bozuyor ama Bu sefer çok hoş bir plan yapmışam Yarın uygulamaya başlayıp sizede bahsedeceğim inşallah tabi dayanırsam yoksa olacak iş değil böyle ya ayrıca burayada zaman ayırcam artık yarın düzene koyarım herşeyi pek tanımasanızda beni özlediğinizi biliyorum ve yine fazla konuştum ben Herkese iyi geceler sabaha efsane dönüş yapicim Bu sefer baya enerjiğim hepinizi seviyorum
Cok duzensiz ve cok karbonlu olmus canimBugün menü
Saatleri unuttum sıra ile yazıyorum
Nescafe, sucuklu kaşarlı kepekli tost çay
12:45 türk kahvesi sade
13:45 nescafe
15gibi yoğurtlu patlıcan salatası
16:30 mercimek köftesi 5adet
Komşu gezmesi 19:00 1gofret 6_7dut, şekersiz çay
22:30 dondurma. İyi geceler bana ve sizlere yarın iş var ben kaçar :)
Bunu denicegim evdeyken cok olmuyorda hele bahceye gidim kıvranıyordum,evden cikmadan iceyim barii cok sagol..Süt ic canim yudum yudum iyi gelir agriya , güneşde çalışıyorsun o bile dokunur midene bence bende oluyordum çünkü
Allah sabır versın canım ya cok zor oyle.Çocuklar var herşey onlar için sadece kv olsa iyi kb ondan beter bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?