Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ne münasebet canım orayada gitmek, eşim dışında hiç gitmem,bizimde ailelerimizin ikiside farklı şehirde ben 2-3 ayda bir ailemin yanına giderim onun yanında bir bayram ailemin yanına diger bayram kv tarafına gideriz yani senede sadece 1 kere giderim oda yeterde artar oğlu istediği zaman gidebilir ama oda gitmez

En iyisini yapiyosunuz kuzum.Biz 7 yıllık evliyiz hiç tek gitmedim esimin 20 gun yillik izni olur onda da 10 gun kafamiza gore tatil yapip 5 er gunde ailelere gideriz ama ben esimi birakip tek olarak ailemin yanina yilda 2 3 kez giderim.. her yil beklerler burayada gelsin kalsin diye daha umudu kesemediler insallah onumuzdeki yil teklif etmezler her yıl ayni terane bizi ailesi olarak gormuyo mu niye gelmiyo diye

Kuzum Seninkilerin niyeti kötü gelmedi bana ama yarış içindeler o hoş değil, benim kv zaten yemek,iş sevmediği için senede 1 gitmemize rağmen sevindiğini görmem

Guruldamadi :)))

Kahvaltı nerde
Yagdan mi vermiyosun ki acep benim cok belli oluyomus verdigim her gören şok zayiflama fazla diyoler kaynananla sende git bi ölçtür diyetisyene yağ oranını
Sıkılasmam lazım canım bolgesel hareketler gerekıyor. Pelte gıbı etlerım

Canım cocuk yoksa esın olmadan gıtmenın ne anlamı varkı. Ben olsam gıderdım ılıskılerımız cok ıyı ama 3 5 gun kalır gonlunu yapar donerdım. Anladıgım kadarıyla pek aranız yok bence gıtme aılenle gecır. Ablamda ogretmen esıyle gıttıler 3 gun kaldılar esı eve dondu ablm anneme gıttı cocuguyla.

Kayınvalıdemı cok severım ama yıne de aynı evde yasayamam heralde bravo valla
Ya ne kadar sevsende ev ustune ev olmaz ben 5 yıl beraber yaşadım hayatı zindan etti sagolsun gerçi simdi evim ayrı ama hala devam ediyor hayatımı mahvetmeye Y yediveren14 canim Allah yardimcin olsun

Sağolunnn

Adım Ceren drdotty yaş 25 kilo 66 bugün diyete başladım ben arada sırada yaparım böyle diyetler ama tam yaparım . Sabah 5 45de kalktım saat 6da evden çıktım 7ye kadar 1saat spor yaptım yürüyüş ve hareketler . Kahvaltı 1sb süt içine 1kaşık yulaf 1çk tarçın ve 1 yk kuru üzüm . Bu arada bol su içmeye başladım 1,5litresini karbonatlı içeceğim

Günaydın Ceren
Hoşgeldin grubumuza. Diyette disiplin çok önemlidir yoksa iki ileri bir geri sürer durur, kararlı başlangıcını tebrik ederim.
Boyunu, hedef kilonu diyet geçmişini ve diyet planını bizimle paylaşır mısın?
Ayrıca takımda olmanın kurallarını kabul etmen gerekir. 1. Sayfada kurallarımız yazıyor.
Günlük menü paylaşımı yapar, mesajlara katılırsan kilo bildirimlerini zamanında yaparsan 2 haftada yarışma listesine girebilirsin. Şimdi kurallarımız senin için uygunsa aday listesindesin canım.

Ya ne kadar sevsende ev ustune ev olmaz ben 5 yıl beraber yaşadım hayatı zindan etti sagolsun gerçi simdi evim ayrı ama hala devam ediyor hayatımı mahvetmeye Y yediveren14 canim Allah yardimcin olsun
Aynen canım herkesın kendı duzenı kendı ozelı olmalı kendı annemın evınde bıle yapamam bır hafta kalıyorumda eve donunce dunyalar benım oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…