- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #282.581
Aynı evi dusunemiyorum kuzum zorluklari çoktur Allah kolaylik versinHiç öyle bir sıkıntım yok şükür AYNI EVDE YAŞIYORUM TABİ YAŞAMAK DENİLİRSE
Ne münasebet canım orayada gitmek, eşim dışında hiç gitmem,bizimde ailelerimizin ikiside farklı şehirde ben 2-3 ayda bir ailemin yanına giderim onun yanında bir bayram ailemin yanına diger bayram kv tarafına gideriz yani senede sadece 1 kere giderim oda yeterde artarAyy bdv ye konu acmalik oldum kv ailemin yanina gittim diye burayada gelsin diyo birde sanki bir cuval patatesim ben bana bile teklif etmiyo esime gonder diyo.. sinirlerim zıp zıp...gidesim zaten yoktu iyice kactı.. hiç hoş değil beni arayıp davet etse gene gitmezdim dedaha iyi olurdu.. Neyseki eşim bu konuda israrcı degil kendi ailene tabiki gideceksin benimkilere gitmek zorunda degilsin diyo... sizde varmi boyle durumlar napiyosunuz tatillerde esiniz olmadan tek gidiyomusunuz... not ailelerimizin ikiside farkli illerde
En iyisini yapiyosunuz kuzum.Biz 7 yıllık evliyiz hiç tek gitmedim esimin 20 gun yillik izni olur onda da 10 gun kafamiza gore tatil yapip 5 er gunde ailelere gideriz ama ben esimi birakip tek olarak ailemin yanina yilda 2 3 kez giderim.. her yil beklerler burayada gelsin kalsin diye daha umudu kesemediler insallah onumuzdeki yil teklif etmezler her yıl ayni terane bizi ailesi olarak gormuyo mu niye gelmiyo diye
Ne münasebet canım orayada gitmek, eşim dışında hiç gitmem,bizimde ailelerimizin ikiside farklı şehirde ben 2-3 ayda bir ailemin yanına giderim onun yanında bir bayram ailemin yanına diger bayram kv tarafına gideriz yani senede sadece 1 kere giderim oda yeterde artaroğlu istediği zaman gidebilir ama oda gitmez
Kuzum Seninkilerin niyeti kötü gelmedi bana ama yarış içindeler o hoş değil, benim kv zaten yemek,iş sevmediği için senede 1 gitmemize rağmen sevindiğini görmemEn iyisini yapiyosunuz kuzum.Biz 7 yıllık evliyiz hiç tek gitmedim esimin 20 gun yillik izni olur onda da 10 gun kafamiza gore tatil yapip 5 er gunde ailelere gideriz ama ben esimi birakip tek olarak ailemin yanina yilda 2 3 kez giderim.. her yil beklerler burayada gelsin kalsin diye daha umudu kesemediler insallah onumuzdeki yil teklif etmezler her yıl ayni terane bizi ailesi olarak gormuyo mu niye gelmiyo diye
Guruldamadi :)))Kuzum aksam yemegin yokmu bu menuyle nasıl şiştin kimide şişkinliģin miş :) suyu aksama dogru daha cok ictiysen belki o yapmistir. Ama menu gayet iyi bi aksam yemegi aradı gozlerim olaydi gece acikma durumu olmazsi diye dusunuyorum.. miden guruldamqya baslamadı mı
Olabilir canimBence yaprak galetanın etkisi bu bende 1tane yiyorum tok tutuyor bayağı iyi buluş
cok az olmus canım nıye bukadar yedın.29.06.18 menüm
Kahvaltı
2 dilim ekmek
1 kk peynir
Ara
Sade Türk kahvesi
Akşam
Tavada tavuk 3 but
Ara
Sade Türk kahvesi
Maden suyu
Kahvaltı nerde29 Haziran menü: 9.30 musli
10:30 nescafe
11:32 yaprak galeta 1adet
12:45 et sote
2tabak salata
Yoğurt
14:30 gibi 1ceviz içi
1avuç beyaz leblebi
16:00 nescafe
20:15 yeşil fasulye
Salata
23:00 dondurma
Birazdan da sodalı yoğurt denicem ve leslie yapıp yatarım inşallah
Sıkılasmam lazım canım bolgesel hareketler gerekıyor. Pelte gıbı etlerımYagdan mi vermiyosun ki acep benim cok belli oluyomus verdigim her gören şok zayiflama fazla diyolerkaynananla sende git bi ölçtür diyetisyene yağ oranını
Canım cocuk yoksa esın olmadan gıtmenın ne anlamı varkı. Ben olsam gıderdım ılıskılerımız cok ıyı ama 3 5 gun kalır gonlunu yapar donerdım. Anladıgım kadarıyla pek aranız yok bence gıtme aılenle gecır. Ablamda ogretmen esıyle gıttıler 3 gun kaldılar esı eve dondu ablm anneme gıttı cocuguyla.Ayy bdv ye konu acmalik oldum kv ailemin yanina gittim diye burayada gelsin diyo birde sanki bir cuval patatesim ben bana bile teklif etmiyo esime gonder diyo.. sinirlerim zıp zıp...gidesim zaten yoktu iyice kactı.. hiç hoş değil beni arayıp davet etse gene gitmezdim dedaha iyi olurdu.. Neyseki eşim bu konuda israrcı degil kendi ailene tabiki gideceksin benimkilere gitmek zorunda degilsin diyo... sizde varmi boyle durumlar napiyosunuz tatillerde esiniz olmadan tek gidiyomusunuz... not ailelerimizin ikiside farkli illerde
Kayınvalıdemı cok severım ama yıne de aynı evde yasayamam heralde bravo vallaHiç öyle bir sıkıntım yok şükür AYNI EVDE YAŞIYORUM TABİ YAŞAMAK DENİLİRSE
Ya ne kadar sevsende ev ustune ev olmaz ben 5 yıl beraber yaşadım hayatı zindan etti sagolsun gerçi simdi evim ayrı ama hala devam ediyor hayatımı mahvetmeye Y yediveren14 canim Allah yardimcin olsunKayınvalıdemı cok severım ama yıne de aynı evde yasayamam heralde bravo valla
Canım benimçok utandım şimdi biricik Hemşom ben sabah kızları aktif gördüm o yüzden etiketledim mesajdalar diye.
Hepinizi çok seviyorum ördeklerim benim.
Bende kim diyorum bu takımımı ziyaret eden diyet kızı. Hoşgeldin canım umarım bi-zuzunun cevabı işine yaramıştır bende kendisiyle aynı fikirdeyim.Daha karpuz kesecektik ya neyse Oturmaya da bekleriz.
Açılırsın canım gündüz uykusu bende migreni tetikliyor hiç uyuyamam
Eşin gelmeden bakma istersen evlere. Kaçan balık büyük olur derler ya. Yetiştirip alamazsan üzülürsün hep aklında kalır. Ev bu 3 ayda 5 ayda değişecek bişey değil sonuçta.
Ben evi çok beğendim ama hayırlısı diyorum.
Aslında tadilat işi bizim için zor değil. Büyük abim mühendis, müteahhitlik yapıyor diğeri mimar birlikte çalışıyorlar. İç mimari ekipleri var yengenin biri iç mimar ben mobilyaların tarzını gösterdim seçimleri onlara bıraktım zaten hangi ev olsa onlar herşeyimi yapacaklar. Ama maliyeti ve süreyi hesaplayınca hemen hemen aynı yere geliyor.
Bodrum’a gidiyorum orada konakladığımız otel eşime ve birlikte çalıştığı ekibe 1 eylüle kadar kapatılıyor. Baş....n ın hediyesi. Allah razı olsun her yaz 4-5 ailelik kontenjanla rahat tatil yapıyorum
Hoş geldinKimse benle ilgilenmiyor
Teşekkür ederimHoş geldin
1.sayfada kurallar yazıyor uyarım dersen kendini tanıtmak ile başlayabilirsin. Takım kaptanımızdrdotty i de etiket yaparsan seni görür giriş yaptığında
Günaydın CerenAdım Cerendrdotty yaş 25 kilo 66 bugün diyete başladım ben arada sırada yaparım böyle diyetler ama tam yaparım . Sabah 5 45de kalktım saat 6da evden çıktım 7ye kadar 1saat spor yaptım yürüyüş ve hareketler . Kahvaltı 1sb süt içine 1kaşık yulaf 1çk tarçın ve 1 yk kuru üzüm . Bu arada bol su içmeye başladım 1,5litresini karbonatlı içeceğim
Aynen canım herkesın kendı duzenı kendı ozelı olmalı kendı annemın evınde bıle yapamam bır hafta kalıyorumda eve donunce dunyalar benım oluyo.Ya ne kadar sevsende ev ustune ev olmaz ben 5 yıl beraber yaşadım hayatı zindan etti sagolsun gerçi simdi evim ayrı ama hala devam ediyor hayatımı mahvetmeye Y yediveren14 canim Allah yardimcin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?