- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #282.661
Hurma yogurt ta verdirir bence bana 1 hafta 2 kilo verdirdi ..ayakta dur elinle bir yere dayan bacağını arkaya doğru hareket ettir onunda faydasi olur anlatabildim mi ?
Günaydın canım hosgeldingünaydınlaaarrrr
Hafta sonu yine ipin ucu kacmis bulundu ama biseycik olmicak iki güne iner yineinsallah tabi
valla ayırt edemiyorum bakbende patient'in yorumunu görünce ben ne zaman böyle bişey yazdım dedimresim değişikliği şart
valla ayırt edemiyorum baktobosolu_dulcinea da benziyo biriniz günaydın yazmısınız niye 2 kere günaydın yazdınız diye bakıyodum simdi
sizin profiller niye birbirine benziyoaynı kişisiniz sandım
Aynen Ben 3 gün yaptım 1 haftada yPilabilurmisyarın başlayım sabh,öğlen,akşam hurma yoğurt mu yiyoruz, kaç gün yaptın?
canım tuğbayla patient i bende biribirine benzetiyorumda benide kızlara benzetmene şaşırdım hiç farketmemiştim
canım tuğbayla patient i bende biribirine benzetiyorumda benide kızlara benzetmene şaşırdım hiç farketmemiştim
hepiniz bnm bebeklerimsiniz ayırmam
1 dilimcikte ekmek yiyeydin bariKahvaltı yaptım
Bir yumurta
yarım salatalık
üç küçük ince dal yeşil soğan
6 zeytin
Bir kibrit kutusu peynir
iki fincan yeşil çay
anında bildireyim öteki türlü unutuyorum :)
Yumurta kafi1 dilimcikte ekmek yiyeydin bari
canlar ben hala 58 imPAZARTESİ KİLO KONTROL
LİSTESİ
@Buki_89 (65,40/
@nilesss (75,40/
@2KediAnnesi (69.5/
@Miray12_34 (70/
@leylmira ( 79.4/
@Gagamzege 107/
@Nidsalii (63,4/
@she-ra (92,8/
Y yediveren14 (58/58
@gamzelim080 (77/
@selcanmehmetcan ( 76.9/
@segus 65.8/
@SchonerDuft (69,1/
tugbaFB (64,1/
@bi-zuzu (60,50/
tobosolu_dulcinea (63,4/
@kayacans (75.00 /76.00
@patient women (84,3/
canım evdeyken biraz böyle oluyor .nescafe tutkum var benim .karbonlu derken neleri yememem gerek .ben pilav ekmek ve makarna yemiyorum ama çocuklarla uğraşıyorum diye spor yapamıyorum ondan mı gram oynamıyorCok duzensiz ve cok karbonlu olmus canim
olsundu küçülceksiniz daş olcaksınız minnacık kalsaksınızBiraz iri bebekler
Inşaallah o günleri 4 gözle bekliyorumolsundu küçülceksiniz daş olcaksınız minnacık kalsaksınız
ben iki gündüz simit yiyorum deli gibi kahvaltı yapıyorum kv bile dedi iştahın acılms diyeYumurta kafi
pilav ne kadar yiceksin pekiöğlen yemeklerim yayla çorba ,rosto,acem pilavı ve cacık .ben bunlardan rosto ve cacık alacam birde salata bitti gittiekmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?