- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #282.601
Ay Evet ya ben sanırsam yemeye korkuyorum şu an çözdüm hep böyle az azcok az olmus canım nıye bukadar yedın.
Geçmiş olsun kuzucuum; bende çok spor yapıcam diye debelenip dururken baygınlık geçirmiştim. Dikkatli olmak gerek.Herkese günaydınBen dün böyle çok enerjik kalkmıştım hatta sabah pilates akşam spor düzeni yapacaktım işte sabah pilatesle başladım kahvaltımı yaptım daha sonra teyzemler yurtdışından gelecek diye onun evini temizleyip pazara gittik o pazar arabasını çekmekten zaten kolum koptu daha sonra ben temizlik yaparken malum zaman geçiyo diye kendimizi kaptırınca yemek yiyemedim Vee hop benim tansiyon düş baya bi yatmışım sonra işte banada Ne bulurlarsa yedirmişler açlık gitsin diye bu yüzden şu an anca girebildim Ve birde tabi buradaki konularada katılcam ama böyle en küçük ve evli olmayınca pek bişi de diyemiyorum anlamadığım için olabiler yine çok anlattım
Çocuklar var herşey onlar için sadece kv olsa iyi kb ondan beter bişeyKayınvalıdemı cok severım ama yıne de aynı evde yasayamam heralde bravo valla
Gerçekten çok zor ama sanırım ben de 5sene dururum çocuklar biri 2diğeri 4 yaşına daha girmedi sebep onlarYa ne kadar sevsende ev ustune ev olmaz ben 5 yıl beraber yaşadım hayatı zindan etti sagolsun gerçi simdi evim ayrı ama hala devam ediyor hayatımı mahvetmeye Y yediveren14 canim Allah yardimcin olsun
Kv kp ve ikide kayinla yaşamıştım ...ne kötü günlerdi ...gerçi şımdı de devam ediyor ya Allaha havale ettim artık sende durum varsa ayrı eve çık bu yüzden esimle aram bozulmuştu benim ..Çocuklar var herşey onlar için sadece kv olsa iyi kb ondan beter bişey
Benimde kaynanam kayinbabam,kaynanalik yapar erkegin cok cenelisi hic cekilmiyor,kaynanamin sesi yok,ama kp cok ortaligi karistirdi karistirirda :) herseye alistim benim yerimde birisi olsa konusmazdi ama allah rizasi varya hersey rabbimin gonlune hos varsin ins..Çocuklar var herşey onlar için sadece kv olsa iyi kb ondan beter bişey
Onlar benim evimde canım çocuğuma bakıyorlar biraz daha büyüsünde gidecekler inşKv kp ve ikide kayinla yaşamıştım ...ne kötü günlerdi ...gerçi şımdı de devam ediyor ya Allaha havale ettim artık sende durum varsa ayrı eve çık bu yüzden esimle aram bozulmuştu benim ..
Benimde kaynanam kayinbabam,kaynanalik yapar erkegin cok cenelisi hic cekilmiyor,kaynanamin sesi yok,ama kp cok ortaligi karistirdi karistirirda :) herseye alistim benim yerimde birisi olsa konusmazdi ama allah rizasi varya hersey rabbimin gonlune hos varsin ins..
Ooo tempoya bak hele supersin canımSlm kizlar ben geldim:)) sabah 4 te kalktim 4:30 tarlaya gittik kabak cicegi topladik satılmaya gonderdik. Sonra kabak topladim,
Sonra ot yolmaya gittim:)) kavun karpuzlari guzel bir capa yaptik ve saat 12,30da eve geldim dus aldım, ve yorgunum ,annemgilden çocuklarım bekliyorum gelsin duş vs camasir yemek yapilacak ben sanirim uyuyacamm:)) sizlerde ne var yokk..
Tam tamina 4saat calistim cok iyi spor oldu bana kollarim agriyor biraz..diger saatlerde kahvalti dinlenme bag evi temizleme haricc..
Kuzum sen nerede yaşıyorsun (organik hayat) bu tempo çok yoğun çok zor görünüyor. Allah kolaylık versin. Dışarıdan bakınca bahçe işleri keyifli görünüyor ama 4 te başla 12:30 da bitir sonra evde devam et çok yorucu geldi. Çocukların kaç ysşlarındalar onlara annenler mi bakıyor.Slm kizlar ben geldim:)) sabah 4 te kalktim 4:30 tarlaya gittik kabak cicegi topladik satılmaya gonderdik. Sonra kabak topladim,
Sonra ot yolmaya gittim:)) kavun karpuzlari guzel bir capa yaptik ve saat 12,30da eve geldim dus aldım, ve yorgunum ,annemgilden çocuklarım bekliyorum gelsin duş vs camasir yemek yapilacak ben sanirim uyuyacamm:)) sizlerde ne var yokk..
Tam tamina 4saat calistim cok iyi spor oldu bana kollarim agriyor biraz..diger saatlerde kahvalti dinlenme bag evi temizleme haricc..
Canim ben kayserideyim,seherli bir bayandim köylü oldum:)) duramadım kendim ettim annemgille arsa tarla aldik orayi degerlediriyoruz meyve agaclarimiz buyuyene kadar ekip dikiyoruz,evet organik besleniyoruz hormonsuz,herseyden dikip ektik fazlasini binalardan komsulara satiyoruz onlarda istiyor organik sebze..Kuzum sen nerede yaşıyorsun (organik hayat) bu tempo çok yoğun çok zor görünüyor. Allah kolaylık versin. Dışarıdan bakınca bahçe işleri keyifli görünüyor ama 4 te başla 12:30 da bitir sonra evde devam et çok yorucu geldi. Çocukların kaç ysşlarındalar onlara annenler mi bakıyor.
İlk yaptigimda ben iki gun oturup kalkarken cok zorlandimdi kolay gelsin sana herşey kg vermek saglikli olmak icin:)Spor listesini hayır işlemek isteyen biri buluversin kızlar be)
Bu arada dünkü 50 squat beni bitirdi baldirlarimin agrisından yuruyemiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?