- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #282.681
inanki bendeInşaallah o günleri 4 gözle bekliyorum
hihih evet canim aynen bende öyle düsünüyorum bakalim Cuma ne göstercekGünaydın canım hosgeldin
alemsin canım h sonu genelde oyle oluyo cmt bende kahvaltıyi kaçırdim pazar ekstra dikkat ettim cumaya kadar sıkarsak disimizi yine -leri görüruz
yok canım pilav hiç yemiyorum 2 aydır nerdeyse.ekmekte haftasonu limit dolduruyorum 2 dilim yedim haftaiçi yasakladım:)pilav ne kadar yiceksin pekiaz dimi azıcık olcak
İki gündür bende yiyordum ama pzt geldiyse diyete devamben iki gündüz simit yiyorum deli gibi kahvaltı yapıyorum kv bile dedi iştahın acılms diyed,yeti unuttum fikirde veremiyorm artk
kahvaltılarda 1 dilim yenebilir bence sakıncası olmaz ben yiyodum yani beyaz undan olmadıı sürece tabikiiiiiyok canım pilav hiç yemiyorum 2 aydır nerdeyse.ekmekte haftasonu limit dolduruyorum 2 dilim yedim haftaiçi yasakladım:)
hafta sonu yorgunlktn baska bişey değil kibuarada Günaydin kizlar cok yorucu bi hafta ve hafta sonu gecirdim hafta ici evi bastan yarattim nerdeyse heryeri düzenledim o yüzden gece yarilarina Kadar is basindaydim... hafta sonuda cumartesi tüm gün dügünle gecti pazarda abimin oglusuna mevlüt yaptik oda ayri bi yorgunluktu bugün resmen pestilim cikmis gibi hissediyorum. Is bitsene eve gitsem dinlensem diyorum ama evdede isler var offff
yok kahvaltida da haftaiçi müsli yiyorum .haftasonu tost yaptım enerjim olsun diye .ve hei yemeğime pul biber atıyorumkahvaltılarda 1 dilim yenebilir bence sakıncası olmaz ben yiyodum yani beyaz undan olmadıı sürece tabikiiiii
simit mi yedin 2 günİki gündür bende yiyordum ama pzt geldiyse diyete devam
sıcaktan susuzlktan ödem oluyodur canm arada kasanın üstüne uzat yada ayak ucuna a4 kutusu fln koy bn asagı sallandırmam ayaklarımı hiç hep yuksek yerlere koyuyorm daha az şişiyoKızlar bişey sormak istiyorum aranızda böyle bir şey yaşayan vardır belki. Ben masa başında çalışıyorum ve ayaklarım terliyor ve bir süre sonra şişiyor şu an ayaklarım davul gibi, kışın böyle bi problem yok ama yazın hep böyle. Kızlar ben napayım Allah aşkına bi çözüm bulmam lazım
acı her konuda faydalı ne mübarek bişey yayok kahvaltida da haftaiçi müsli yiyorum .haftasonu tost yaptım enerjim olsun diye .ve hei yemeğime pul biber atıyorum
Yok ne simidi kurabiye pattis tatlı ne buldumsasimit mi yedin 2 gün
üfff evet aynen buhafta sonu dinlencem diodumkiiii esimin türkiyeden halasi gelmisti kayinvalidemlerle birlikde bana gelceklermis, ah evlilik zor yahuuuuhafta sonu yorgunlktn baska bişey değil ki
ahahaah busefer hangi konuda banlandin kiz merak ettimKızlarrrrr ben geldim, umarım bir daha gitmemağzımı açsam banlıyorlar beni (gerçi son banı hak ettim sanırım )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?