- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #282.701
Bu sefer azcık siyasete el atayım dedim, sonra da 1 hafta banlandımahahaah busefer hangi konuda banlandin kiz merak ettim
bi biz beceremiyoz böyle bagırmayı yaaaaüfff evet aynen buhafta sonu dinlencem diodumkiiii esimin türkiyeden halasi gelmisti kayinvalidemlerle birlikde bana gelceklermis, ah evlilik zor yahuuuu
ay kiz dügünde resmen o alman fena gelin vardiya diger gelinlerinide kendine cekmis bize düsman oldulartüm gece boyunca bizim yanimizda oynamamak icin elerinden geleni yaptilar iki aileyi birbirine katcaklar bunlar ne yazik gercekten.... okadar üzüldümki kaynatamla abisi aslinda nekadar iyilerdi yilar boyu bi gelin geldi ortalik karisti amca oglarinida kendilerine cekmisler kedi gibi gelinler ne derse o, kinada mesela Kücük gelin bi bagirdi esine cocuk resmen tamam hayatim sen bilirsin diye sus pus kaldi, yazik yani ezcekler cocuklari
tost tarifine bayıldım01.07.2018 menu :)
09:00 ılık limonlu su
10:30 1 yumurtayı omlet yaptım , tam buğday lavasın içine koydum üstüne 3 yk lor hoppp tost makinesine :)
12:30 200 ml kefir
17:00 200 gr et yemişimdir herhal :) patlıcan salatası ile
arkadaşların yaza merhaba partisis vardı cag kebabı yaptılar ateşte :) bol bol yedim
bu sebeple 5 ten sonra sadece su + maden suyu içtim :)
bugün yürüyüş 8 km hedefim
Ayaklarınin altına hafif yükseltecek bisey koyabilirsin ki şişmesin kiraz sapı cayi için şişliğe ödeme birebirdir :)Kızlar bişey sormak istiyorum aranızda böyle bir şey yaşayan vardır belki. Ben masa başında çalışıyorum ve ayaklarım terliyor ve bir süre sonra şişiyor şu an ayaklarım davul gibi, kışın böyle bi problem yok ama yazın hep böyle. Kızlar ben napayım Allah aşkına bi çözüm bulmam lazım
tost tarifine bayıldım
nasıldı tatil ?Tartıda 71.10 çıktım ama tok karnına gibi birşey gece birşeyler yedim içtim doğru kilomu yarın öğrenecem
PAZARTESİ KİLO KONTROL
LİSTESİ
Buki_89 (65,40/
nilesss (75,40/
@2KediAnnesi (69.5/
Miray12_34 (70/
@leylmira ( 79.4/79.7
G Gagamzege 107/
N Nidsalii (63,4/
@she-ra (92,8/
Y yediveren14 (58/58
G gamzelim080 (77/
@selcanmehmetcan ( 76.9/
@segus 65.8/
SchonerDuft (69,1/71.10
tugbaFB (64,1/65
@bi-zuzu (60,50/60.50)
@tobosoludulcinea (63,4/63.2
@kayacans (75.00 /76.00
@patient women (84,3/84,0)
peynirle domates cok yakışıyo tostta ben cok seviyorumçok lezzetli oluyor. aslında ben pişmiş domates sevmem. onu da piştikten sonra içine koydum :)
Çok güzeldi ama suya giremedik. Hep hareket halindeydik. Yemeklere gelince de hiç abartmadım düzgün yedim ama içki içtim cızlı şeyler içtimnasıldı tatil ?
Çok güzeldi ama suya giremedik. Hep hareket halindeydik. Yemeklere gelince de hiç abartmadım düzgün yedim ama içki içtim cızlı şeyler içtim
Canım detox suları iyidir , kiraz sapıda içebilirsin. Yaz aylarında sıcaklar şişirir. Kilonu idealinde tutmak en kesin çözüm.Kızlar bişey sormak istiyorum aranızda böyle bir şey yaşayan vardır belki. Ben masa başında çalışıyorum ve ayaklarım terliyor ve bir süre sonra şişiyor şu an ayaklarım davul gibi, kışın böyle bi problem yok ama yazın hep böyle. Kızlar ben napayım Allah aşkına bi çözüm bulmam lazım
Yok ne simidi kurabiye pattis tatlı ne buldumsa
Listeye yazmalısın canım puanlarını yoksa arada kaybolur gider.Çok yoruldum 40 dk tempolu yürüdüm yani 80 puan
ee deniz memleketinde yaşayınca çok ihtiyacın olmuyor tabiÇok güzeldi ama suya giremedik. Hep hareket halindeydik. Yemeklere gelince de hiç abartmadım düzgün yedim ama içki içtim cızlı şeyler içtim
SchonerDuft canım nasıl geçti tatilin. Sen zaten denizi güzel bir şehirdesin suya girmemiş olmak kayıp değil. Yeni yerler gördün eğlendin, rutinini değiştirdin, umarım çok keyifli anılarla dönmüşsündür.
Gece yolda mıydın ne yedin geç saatlerde.
Ben gece yoldaydım uykum gelmesin diye zero kola içtim.Herkes çay içer ben niye kola içtiysem, olsun özlemişim, iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?