Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bi biz beceremiyoz böyle bagırmayı yaaaa
hiç hoş değil gercektn aile ilişkilerine zarar verilmesine izin vermemeleri lazım. büüyüklerden biri gelinle konussa keske yapma etme diye

tost tarifine bayıldım

Ayaklarınin altına hafif yükseltecek bisey koyabilirsin ki şişmesin kiraz sapı cayi için şişliğe ödeme birebirdir :)

Çok güzeldi ama suya giremedik. Hep hareket halindeydik. Yemeklere gelince de hiç abartmadım düzgün yedim ama içki içtim cızlı şeyler içtim

valla 14ünde bende içeceğim. onun için 14 üne kadar non-stop
sonrası malum 10 gün duraklama olur çünkü.
Kendimi geleceğe hazırladım bayağı

Canım detox suları iyidir , kiraz sapıda içebilirsin. Yaz aylarında sıcaklar şişirir. Kilonu idealinde tutmak en kesin çözüm.
Banlanmalarına bi çözüm bulmalısın canım takıma gelmene de engel oluyor günlük takıma gelmek menü bildirmek yorumlarda bulunmak zorunludur.
Siyasete bulaşmak yok
Kimsenin derdine bulaşmakta yok
Yok ne simidi kurabiye pattis tatlı ne buldumsa
Bugün sporu arttırıp karbonhidratları azaltırsan telafi etmiş olursun.
Hafta sonu kaçamaklarına 3 günlük protein diyeti yada şeker orucu tavsiye ederim.
Çok yoruldum 40 dk tempolu yürüdüm yani 80 puan
Listeye yazmalısın canım puanlarını yoksa arada kaybolur gider.
Canım listelere paylaşım yaparken önce “cevapla” ya basarak mesajı hazırlıyoruz , mesajın başında ve sonundaki köşeli parantezleri siliyoruz. Yoksa alıntı mesaj olarak kalıyor. Lütfen dikkat edelim.

SchonerDuft canım nasıl geçti tatilin. Sen zaten denizi güzel bir şehirdesin suya girmemiş olmak kayıp değil. Yeni yerler gördün eğlendin, rutinini değiştirdin, umarım çok keyifli anılarla dönmüşsündür.
Gece yolda mıydın ne yedin geç saatlerde.
Ben gece yoldaydım uykum gelmesin diye zero kola içtim. Herkes çay içer ben niye kola içtiysem, olsun özlemişim, iyi oldu

Çok güzeldi ama suya giremedik. Hep hareket halindeydik. Yemeklere gelince de hiç abartmadım düzgün yedim ama içki içtim cızlı şeyler içtim
ee deniz memleketinde yaşayınca çok ihtiyacın olmuyor tabi ben bulduğum ilk su birikintisine bırakacam kendimi bende bi gidiyim tatile içeceklerin anasını ağlatacam hamilelikti,emzirmeydi uzak kaldık

uyku gelmesin diye kola demişken üniversite yıllarında uyumayalım diye kola ile nescafe ikilisini karıştırıp içerdik sonra uyuyalım desek bile ne mümkün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…