Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sahihuban
Merhaba canım önceki mesajlarında motivasyonunun düştüğünü yazmışsın ve yanlış hatırlamıyorsam +1 kg. Güncelin.
Neden zayıflamak istediğini hatırlamalısın canım zayıfladığında vücudunun daha rahat olacağını, daha sağlıklı olacağını, daha güzel görüneceğini düşünmelisin. Alışveriş daha kolay olacak mesela iyi görünmek için textil hilelerine ihtiyacın olmayacak. Hem çocuğun büyürken onunla yapılacak bir çok aktiviteye zayıfladığında daha kolay katılacaksın. Birde çocuklar çok acımasızdır arkadaşlarından biri annesiyle ilgili masum ama kırıcı bir yorumda bulunursa çok üzülürsünüz.
Ne güzel uzman desteğinde var, üstelik diyetine uyduğunda çok güzel kilo verebiliyorsun. Lütfen toparlan ve kaldığın yerden devam et. İdeal kilona geldiğinde “keşke daha önce başarsaydım” diyeceksin.
Sevgiler

Canım menülerin çok güzel oldu. Diyetisyen menünü planlarken konuştunuz mu? Bu listeler sana ne kadar kilo verdirebilirmiş? Hedefiniz nedir yani
Toplamda 15 kilo gidecek canim hedefimiz 68. 12 kgsi karin bölgesinden diger kalan kilolar kollar ve bacaklardan gidecek ins canim sporum nasil sence yeterli mi

Toplamda 15 kilo gidecek canim hedefimiz 68. 12 kgsi karin bölgesinden diger kalan kilolar kollar ve bacaklardan gidecek ins canim sporum nasil sence yeterli mi
Bence sporunda gayet iyi canım menüleride beğendim ben
İnşallah kısa sürede hedefine ulaşırsın

Sabah: 1wasa kreker, 1 avuç fındık yeşil çay
Öğlen : 1 lahmacun 2 bardak çay
Akşam: 2 lahmacun , 2 tabak yeşil fasulye

Farkındayım akşam yemeğini çok çokkk kaçırdım ama bunun karşılığında 1 saat 5 km yürüyüş yaptım, şimdi de detoks suyu içiyorum. 10 gündür ilk defa böyle fazla kaçırdım yemeği ama telafi edicem. Bu arada bu kadar yemek yememe rağmen akşam tartıldım (yemekten sonra) 68.1 di kilom fena değil sanki, bu arada regl dönemindeyim bunu da atlamayalım

1. PAZARTESİ KİLO KONTROL
    LİSTESİ
    Buki_89 (65,40/
    nilesss (75,40/
    @2KediAnnesi (69.5/
    Miray12_34 (70/
    @leylmira ( 79.4/79.7
    G Gagamzege 107/
    N Nidsalii (63,4/63,1
    @she-ra (92,8/
    Y yediveren14 (58/

G gamzelim080 (77/sabit
    @selcanmehmetcan ( 76.9/sabit
    @segus 65.8/
    SchonerDuft (69,1/71.10
    @tgb1907 (64,1/65
    @bi-zuzu (60,50/60.50)
    @tobosoludulcinea (63,4/63.2
    Sahihuban (75.00 /76.00
    @patient women (84,3/84,0)

Ben sabah yazmistim yanlis alintilardan gitmis..sporumda 240 puanim gitmis..
Sabah yine bahceye gidecegim ve cok yorgunum..yarin benim saat 14:30 diyetisyende randevum var hic uyamadimki bayramdan beri misafirlerimiz var ne yuzle gideceksem..biraz daha cabalayip menulerimi oturtmam lazim benim bu meyvelerle basim dert te eve cok almiyacagim bir daha nasilsa hep annemgildeyiz ((...

Sabah 7:00 bir kayisi 4_5 adet yas uzum bir bardak su
Kahvalti saat 10:00 bir haslanmis yumurta iki dilim ekmek, zeytin peynir aci sos yesillik, kiraz yedimm ( sekersiz iki bardak cay
Ara00 kucuk kase üzüm((
Aksam 18:00 yarma bugday ve yesil mercimek hasladim yoğurt corbasi yaptim bi tabak ictim.salata
22:00 annemgildeydim kucuk uc dilim kavun yedim ((
2,5lt su icildi spor yok ev temizligi yaptim uc makina camasir yikandi as katla ev temizle yemek yap hasatim cikti,haa avm gezdim bi yarim saat hareket bu..(hic memnun degilim menumden acil dur demem lazim ((

Neden memnun değilsin canım menünden çok az olduğu İçin mi?
Çok az bu menü kahvaltın güzel
Akşamın güzel
Meyven 3 porsiyon ( 2 porsiyon meyve yeterliydi ama akşam 1 soğuk çorba 1 salata ile acıkırsın. Kavunları yemiş olman gayet normal)
Sen zaten beden gücüyle çalışıyorsun beslenmene dikkat etmelisin.
Bana az bile geldi canım afiyet olsun.

Arkadaşlar kilo kontrol listemizi eksik bırakan çoğunluğa çok teşekkür ederim. Bildirim kurallarına uymayanların durumunu tekrar gözden geçireceğim.
Sanırım herkes takıma başlarken kuralları okuyor. Bu kurallar birbirimize yardımcı olabilmek için konuldu.
Menüleri , menü yorumlarını, spor puanlarını, Pazartesi ve cuma kilo bildirimlerinin ihmal edilmemesini rica ediyorum.
Sevgiler

Aksam cok doydum canim meyveli ogunlerimin olmasi beni rahatsiz ediyor iki ogun olsa yeter asiyor,birde ara ogunlerimde daha saglikli ceviz kuru uzum olsa iyi olurdu,et tavuk yemez oldum bundan sonra dikkat etmeye calisyim burdada yazarsam cizgiyi asmayim bari..

günaydın ...
drdotty desteğin için teşekkür ederim..
söyediklerin pek kıymetli ve doğru..
kilo verince giyimim bile rahatladı ancak nefsime hakim olamıyorum maalesef..
sanki çikolata yemezsem abartıp iki üç tane yemezsem bi şey olacakmış gibi..
ruhsal açlık yaşıyorum sanırım..
namaz düzenim bile şaştı şu sıra..
evim düzenli ancak ben yorgun ve bitkinim...

bir an önce toparlanmam gerek farkındayım

Spor yapıyor musun ?
Yaylaya çıktığından beri böylesin sanki kalabalık ortamda kalıyorsunuz gerek eşinle gerek bebeğin ile özel paylaşımın azaldığı için böyle olmuş olabilir mi ?

Spor yapıyor musun ?
Yaylaya çıktığından beri böylesin sanki kalabalık ortamda kalıyorsunuz gerek eşinle gerek bebeğin ile özel paylaşımın azaldığı için böyle olmuş olabilir mi ?

olabilir ..
her ihtimali düşünüyorum..
sorunun ne olduğu açık ancak çözüme kavuşturamıyorum...
üzerimdeki ölü toprağını atamıyorum..
sadece diyet de değil : uyku düzenim , ,namazım okumalarım hepsi sekteye uğradı..
aslında yayla daha serin ormanlık alan yürüyüş içinde uygun keza 4-5 gün yürüdüm ancak devamı gelmedi ...

Günaydın hoş geldin listeye girmeden mi ayrılmıştın aday listesinden mi çıkmıştın. Tam anımsayamadım seni . Bu arada anımsarsan ben denetim/ nuffiun nick değişikliği yaptım .
Gunaydin, hosbuldum,
Listeye girmistim,ama gecen yil izne ayrildim.tarihi hatirlayamiyorum tam olarak.nuffiun olarak ayni zamanlarda takimdaydim, ben hatirladim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…