- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #282.721
Canım bende verdiğim kiloları almaya talibim öğle yemeğinde açık büfenin önüne sandalye çekesim geldiee deniz memleketinde yaşayınca çok ihtiyacın olmuyor tabiben bulduğum ilk su birikintisine bırakacam kendimi bende bi gidiyim tatile içeceklerin anasını ağlatacam hamilelikti,emzirmeydi uzak kaldık
Şimdi nescafeli kola yapmışlar. Tadı berbatuyku gelmesin diye kola demişken üniversite yıllarında uyumayalım diye kola ile nescafe ikilisini karıştırıp içerdiksonra uyuyalım desek bile ne mümkün
iyi tatiller kuzum
ahahaha recep ivedik 2 seniCanım bende verdiğim kiloları almaya talibim öğle yemeğinde açık büfenin önüne sandalye çekesim geldi
Şimdi nescafeli kola yapmışlar. Tadı berbat
Olsun artık “o kadar kusur kadı kızında da olur”iyi tatiller kuzum
bende netten bikini modeli beğeniyorum
birazcık üst bacak problemim var ama 15 günde gittiği kadar artık napıyım giyecem valla
Olsun artık “o kadar kusur kadı kızında da olur”
Eminim hiç göze batan bişey değildir sen mükemmel olsun istiyorsundur. Otelin bizim kaldığımız bölümü eşime ve aynı iş grubuna ayrılmış özel bir alan. Şu an 6 aile var sıkıntı yok ama protokol kuralları şortlarla bikinilerle sürdürülüyor.Bu hafta böyle olur haftaya herkes unutur keyfine bakar. Otelin ana binasını 2 Arap ailesine kapatmış. (Prensmiş sanırım) o bölgeye geçiş kısıtlanmış. Kendi havuzumuza ve denize inebiliyoruz restaurantlar serbest. Değişik bi uygulama olmuş daha önce hiç başımıza gelmemişti.
sorun acik acik yapmioki öyle bi yapio sanki kendi en sucsuz en masum öyle gösteriyo kendini cok tehlikeli gercektenbi biz beceremiyoz böyle bagırmayı yaaaa
hiç hoş değil gercektn aile ilişkilerine zarar verilmesine izin vermemeleri lazım. büüyüklerden biri gelinle konussa keske yapma etme diye
Canım birden fazla eşleri varmış ve çok çocukları bir sürü de yardımcıları. Kapalı oldukları İçin eşlerine özel alan kapatıyorlar. Her yıl geliyorlarmış benim 2. Yılım burada geçen yıl farketmemiştim. Tek sorunum var burada havuz odanın önünde olduğu İçin çocuklardan korkuyorum ona bir çözüm arayışındayımsize özel olması güzel anlaşabildiğin kişilerse özellikle çevrendekiler tadından yenmez ama otelde kısıtlı yerlere geçiş sağlanması benim canımı sıkardı hatta o bölgeye normal girmeyecek olsam bile kavgasını yapardımprensli kendi ülkesinde kaldı bana sökmez
Bu sefer azcık siyasete el atayım dedim, sonra da 1 hafta banlandım
bende evde kuvet dolduruyorum ılık onda takılıyorum napimYükseklik 140 cm. canım bilmesende olur kenarda oynarsın. Ama sana havuz yasak şimdi doğuma 2 ay kaldı sanırım herhangibir enfeksiyon riskini göze alamayız.
Sen duş al en iyisi
Seneye havuza girersinkaptinn
amaaaan kendi bilir yada kendileri bilir senin için ne farkedicek kisorun acik acik yapmioki öyle bi yapio sanki kendi en sucsuz en masum öyle gösteriyo kendini cok tehlikeli gercekten
aynen canim bn zaten hepsinden uzak biyerde kaliom anca ayda yilda bi görüom isteamaaaan kendi bilir yada kendileri bilir senin için ne farkedicek ki
Hayalimdeki hayattaynen canim bn zaten hepsinden uzak biyerde kaliom anca ayda yilda bi görüom iste
Canım önümüzdeki yaz en güzel tatili yaparsın. Bebekle birlikte rahat olabileceğin bir plan hazırlarsın. Ben burada kendi günlük standardımı yaşıyorum mesela çocuklarla extra eğlenceler olmuyor. Hatta çocukları nasıl memnun ederim üzerinden yapıyoruz planları. Nasıl rahat olurlar? Sağlıklı olurlar? Mutlu olurlar? Tek derdim bubende evde kuvet dolduruyorum ılık onda takılıyorum napimgeçende piknige gittigimzde dereye ayaklarımı sokmuştum işte
Canım birden fazla eşleri varmış ve çok çocukları bir sürü de yardımcıları. Kapalı oldukları İçin eşlerine özel alan kapatıyorlar. Her yıl geliyorlarmış benim 2. Yılım burada geçen yıl farketmemiştim. Tek sorunum var burada havuz odanın önünde olduğu İçin çocuklardan korkuyorum ona bir çözüm arayışındayım
14unde ne var peki ?valla 14ünde bende içeceğim. onun için 14 üne kadar non-stop
sonrası malum 10 gün duraklama olur çünkü.
Kendimi geleceğe hazırladım bayağı
Beklediğim gibi.geçmedi evet güzeldi ama ben karadeniz turu gibi bekliyordum rehberden memnun kalmadım belki onun etkisidir. Alaçatı muhteşem bir yermiş. Şirinceyi hiç beğenmedim gitsen ne olur gitmesen ne olur . Benim memleketim daha güzelmişSchonerDuft canım nasıl geçti tatilin. Sen zaten denizi güzel bir şehirdesin suya girmemiş olmak kayıp değil. Yeni yerler gördün eğlendin, rutinini değiştirdin, umarım çok keyifli anılarla dönmüşsündür.
Gece yolda mıydın ne yedin geç saatlerde.
Ben gece yoldaydım uykum gelmesin diye zero kola içtim.Herkes çay içer ben niye kola içtiysem, olsun özlemişim, iyi oldu
Aynen birde başka bölgelerin denizleri beni korkutuyoree deniz memleketinde yaşayınca çok ihtiyacın olmuyor tabiben bulduğum ilk su birikintisine bırakacam kendimi bende bi gidiyim tatile içeceklerin anasını ağlatacam hamilelikti,emzirmeydi uzak kaldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?