- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #282.781
Tam olarak sorun ne sakıncası yoksa belki yardımcı olabiliriz öneri sunabiliriz sanaolabilir ..
her ihtimali düşünüyorum..
sorunun ne olduğu açık ancak çözüme kavuşturamıyorum...
üzerimdeki ölü toprağını atamıyorum..
sadece diyet de değil : uyku düzenim , ,namazım okumalarım hepsi sekteye uğradı..
aslında yayla daha serin ormanlık alan yürüyüş içinde uygun keza 4-5 gün yürüdüm ancak devamı gelmedi ...
Tam olarak sorun ne sakıncası yoksa belki yardımcı olabiliriz öneri sunabiliriz sana
Süpersin valla nickini anımsadım ama şehrini kilonu neden ayrıldığını vs şeyleri anımsamıyorum kaptanımızGunaydin, hisbuldum,
Listete girmistim,ama gecen yil uzne ayrildim.tarihi hatirlayamiyirum tam olarak.nuffin olarak ayni zamanlarda takimdaydim, ben hatirladim seni
Anlıyorum böyle olması normal kendine spor günleri seç öncelikle o günler 5 dk da olsa spor yap asla es geçme yemek olayında da listene uygun birşeyler yoksa 4 yk ana yemek 4 yk yoğurt ve salata ile tamamla hamur işi yeme makarna pilav yememeye çalış oturur düzenin. Birde havalardan öyle oluyor bende öyleyim malesef. Böyle durumlarda kilomu korumaya çalışıyorum daha çabuk toparlaniyorumsorun tembelliğim sanırım : halsizliğim : düzensizliğim şu sıralar...
bir hedef koyup bikaç gün düzenli uyduktan sonra vazgeçmem düzensiz yaşamam.. kurduğum düzenden vazgeçmem...
Saol canim,yazdikca hatirlarsin eminim.simdi bir kahvalti molasi yapip hemen geliyorumSüpersin valla nickini anımsadım ama şehrini kilonu neden ayrıldığını vs şeyleri anımsamıyorum kaptanımızdrdotty 6 aydan fazla oldu sanırım çıkalı. Sen kendini tanıtmak ile başlayabilirsin kuralları biliyorsun 2 hafta deneme süren var cuma bildirimlerini en geç 12ye kadar yapıyoruz buna özen gösterirsen sevinirim
amin canim ya vallah ozaman en iyisi uzak durmak, kendi ailen yakinmi?Yok oda biliyor haklı olduğumu bayramda eline öpmeye gitti bana da hadi dedi yokk artık bitti öpmem dedim gitmedim ..oda sıkıntı çıkarmadı ..benden uzak Allaha yakın olsunlar (amin)
Afiyet olsun canımSaol canim,yazdikca hatirlarsin eminim.simdi bir kahvalti molasi yapip hemen geliyorum
Canımm nasılsınamin canim ya vallah ozaman en iyisi uzak durmak, kendi ailen yakinmi?
kuzum liste baya bi yanlis alintilanmis bikac kisinin kilolarida bu yüzden yok listede, haksizlik olmasin yazanlara bi kontrol etsekmi ne bende kendikimde yazmadigi icin fark ettimArkadaşlar kilo kontrol listemizi eksik bırakan çoğunluğa çok teşekkür ederim. Bildirim kurallarına uymayanların durumunu tekrar gözden geçireceğim.
Sanırım herkes takıma başlarken kuralları okuyor. Bu kurallar birbirimize yardımcı olabilmek için konuldu.
Menüleri , menü yorumlarını, spor puanlarını, Pazartesi ve cuma kilo bildirimlerinin ihmal edilmemesini rica ediyorum.
Sevgiler
iyim kuzucum sen nasilsin nasil gecti tatilin???Canımm nasılsın
hayır artık biz ne zaman istersek o zaman gidiyoruz o da haftada 1 yada 10 günde bir ancaevet ya keske sen uZAK OLSAN, seninkiler hala cok sIk gelip giderlermi yada hep cagiriyolarmi`?
terbiyesizler.. bayılıyolar anneyle cocugun arasına girmeye. anneyi boşver ne demek anneyi boşverip seni mi dinlesin cocukYok konusmuyorum oğluma terbiye vermeye çalışırken onlar bozuyor anneni bosver deyip cocugun her istedigini yapiyorlar bana kufur ettirecekmis ogluma ogretip ben bunu duydum muhatap olmuyorum artik kisacasi yok gibiler artik ...
ohhh buna cok sevindim canim ayyy cok iyi gercekten biara cok bunatlmislardi seni gercekten cok iyi yapmissin gidip gelmeleri azaltarakhayır artık biz ne zaman istersek o zaman gidiyoruz o da haftada 1 yada 10 günde bir anca
iki tarafa da gitmeyi azalttık cünkü ben artık kaldıramıyorum kendi evimde iş yapmasamda oluyo ama onalra gidince olmuyo
geçen kahvaltıya gittik yedik içtik kv eşimle telefonda bişeylere bakıp kikirdiyo ben sofrayı topluyorum.
kp kv yye yardım et fln diyo kv de pınar yapıyo işte diyo
kp bagırdı en son gel kaldrı surayı kız nasıl kaldırsın koca tepsiyi dedi de öyle geldi
sürekli bi iş yaptırma derdinde o yüzden ne simdi ne bebek dogdukn sonra fazla samimi olmak istemiyorum
kuzum bi günde 3 lahmacun cok fazla, kücükmüydü en azindan lahmacunlar? bi lazhmacun 800 kalori civari...Sabah: 1wasa kreker, 1 avuç fındık yeşil çay
Öğlen : 1 lahmacun 2 bardak çay
Akşam: 2 lahmacun, 2 tabak yeşil fasulye
Farkındayım akşam yemeğini çok çokkk kaçırdım ama bunun karşılığında 1 saat 5 km yürüyüş yaptım, şimdi de detoks suyu içiyorum. 10 gündür ilk defa böyle fazla kaçırdım yemeği ama telafi edicem. Bu arada bu kadar yemek yememe rağmen akşam tartıldım (yemekten sonra) 68.1 di kilom fena değil sanki, bu arada regl dönemindeyim bunu da atlamayalım
kuzum azaltmasam isteyerek gtmezdim simdi ben diyorum eşime gidelim baya oldu gitmeyeli diye ve en azından güler yüz gösterebiliyorum gittiğimde diger türlü her gün görünce ister istemez yüzüm düşüyodu.ohhh buna cok sevindim canim ayyy cok iyi gercekten biara cok bunatlmislardi seni gercekten cok iyi yapmissin gidip gelmeleri azaltarak
oooo mis gibi olmus vallah:) ay evet kesin bunalirdim bende sürekli görsem, gerci benimki melek gibi ama yinedekuzum azaltmasam isteyerek gtmezdim simdi ben diyorum eşime gidelim baya oldu gitmeyeli diye ve en azından güler yüz gösterebiliyorum gittiğimde diger türlü her gün görünce ister istemez yüzüm düşüyodu.
hergn kv ni gördüğünü düşünsene
istedigi kadar melek olsunlaroooo mis gibi olmus vallah:) ay evet kesin bunalirdim bende sürekli görsem, gerci benimki melek gibi ama yinede
bıkmazmı yaa bizde tatile gidicektik kurbanda annem yalnız kalır dedi onda götürelim dedi gerçi kv kafa dengi amaistedigi kadar melek olsunlarsürekli dip dibe olunca insan bıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?