Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

videoları at kuzum her gün yaparım ben fit olarak gidip orda dombilileşmek planım
barmeni kafalayıp denerim varsa otelde tabi bu arada bir gece ben diğer gece eşimin dağıtma günü öle anlaştık malum bebiş var birimizin ayık olması lazım

drdotty ben kahvenin dibine vurdum resmen otobüste arada kola da içtim
Benim kolaya 5 yaşımdan beri bağımlılığım var şubattan bu yana belki 2. İçişimdir. Ama bu yaz aylarını içmeden geçirebileceğimi sanmıyorum.
Öğle yemeğinde açık büfede diyet ürünler standı vardı. Gözümü doyurmadı açıkçası. Öğle yemeğini keyfimce yiyeyim akşamları dikkat edeyim diyorum 1 Eylüle kadar buradayım 2 ayda 10 kilo almak hiç zor değil ama vermesi çok zor. Bugün ilk günüm olduğu İçin herşey serbest yarından itibaren dikkatli olurum inşallah

valla bende öyle düşünüyorum kuzum yakın yerlere gidelim arabyala gideriz bebek dostu bi otel olsun yada pansiyon tarzı olabilir diye düşünmeye başladım simdiden

valla bende öyle düşünüyorum kuzum yakın yerlere gidelim arabyala gideriz bebek dostu bi otel olsun yada pansiyon tarzı olabilir diye düşünmeye başladım simdiden
İlk çocuğum 1. Yaşındayken ilk tatilime çıktığımda (1 haftalık bi tatildi 5 yıldızlı) yanıma elektrikli tek gözlü ocak, minik tencere, minik tava, şehriye, domates, kabak almıştım Şimdi küçük 9,5 aylık yanımda sadece kavanoz maması var yoğurt içinde akşamları merkeze indiğimde babymix bebek yoğurdu alırım.
İlk çocuğun sende önümüzdeki yaz fazla titiz olursun eminim.

tarhana fln götürüyomşm organik olsun diye yok ben rahat briyim bebek için nasıl olurum bilmiyorm ama genelde pek düşünemem öyle şeyleri

bu arada tartıldım 70 değilmişim 69.2 cıktım

tarhana fln götürüyomşm organik olsun diye yok ben rahat briyim bebek için nasıl olurum bilmiyorm ama genelde pek düşünemem öyle şeyleri

bu arada tartıldım 70 değilmişim 69.2 cıktım
69,2 süper canım hedef 75 ti sanırım
Bence görmeden doğurursun. Sağlıkla kolaylıkla inşallah.
İnsanın bebeği olunca rahatlık yerini pipirikli titiz bir hâle bırakıyor. Hele ki ilk bebekte. İnşallah rahatlığını sürdürebilirsin aşırı titiz olmakta insanı çok yıpratıyor

inşallah cıkmam 75e de zorlastırmam dogumumu da
bilmiyorm öyle acıga cıkms bi pimpirikliliğim yok daha doggduktan sonra mı cıkar acaba ki zaten bakımı yeterince zor geliyo bide böyle telaş yapar ince dokursam ne akdar dayanabilirimm acaba

Bugünkü yediklerim kızlarr
8:00 kahvalti
1,5 rafadan yumurta
Kk peynir
domates
4 zeytin
2 dilim kepekli ekmek

11:00 ara
1 kupa yeşil çay
10 çiğ badem
4,5 minik cilek

14:00 öğlen
haşlanmış tavuklu bol salata

17:30 aksam yemeği yerine çekti
1 kase müsli 1 yemek kasigi kuru üzüm ve tarcinli

Su 2,5 lt olur
spor 30 dk lesli ,100 ip atlama ,25 squat ,25 jumping jack

Bugünkü yediklerim kızlarr
8:00 kahvalti
1,5 rafadan yumurta
Kk peynir
domates
4 zeytin
2 dilim kepekli ekmek

11:00 ara
1 kupa yeşil çay
10 çiğ badem
4,5 minik cilek

14:00 öğlen
haşlanmış tavuklu bol salata

17:30 aksam yemeği yerine çekti
1 kase müsli 1 yemek kasigi kuru üzüm ve tarcinli

Su 2,5 lt olur
spor 30 dk lesli ,100 ip atlama ,25 squat ,25 jumping jack

oo baya yakinmis, peki cok karisan insanlarmi? araniz iyimi en azindan?
Yok konusmuyorum oğluma terbiye vermeye çalışırken onlar bozuyor anneni bosver deyip cocugun her istedigini yapiyorlar bana kufur ettirecekmis ogluma ogretip ben bunu duydum muhatap olmuyorum artik kisacasi yok gibiler artik ...

Yok konusmuyorum oğluma terbiye vermeye çalışırken onlar bozuyor anneni bosver deyip cocugun her istedigini yapiyorlar bana kufur ettirecekmis ogluma ogretip ben bunu duydum muhatap olmuyorum artik kisacasi yok gibiler artik ...
ay inanmiyorum o nasil biseymis ya Sastim kaldim... aman aman ozaman tabi en iyisi uzak durmak... esinle arani bozmasinda uzak olsun vallah

ay inanmiyorum o nasil biseymis ya Sastim kaldim... aman aman ozaman tabi en iyisi uzak durmak... esinle arani bozmasinda uzak olsun vallah
Yok oda biliyor haklı olduğumu bayramda eline öpmeye gitti bana da hadi dedi yokk artık bitti öpmem dedim gitmedim ..oda sıkıntı çıkarmadı ..benden uzak Allaha yakın olsunlar (amin)

Canım menülerin çok güzel oldu. Diyetisyen menünü planlarken konuştunuz mu? Bu listeler sana ne kadar kilo verdirebilirmiş? Hedefiniz nedir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…