- 25 Ağustos 2015
- 1.088
- 1.806
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #282.841
HosbuldumHoşgeldin Alina
İzin durumunu , ne şekilde ayrıldığını bilmiyorum canım , bi bakalım nasıl dönüş yapabiliyorsun takıma. Şimdilik takım kurallarına uyarak aday listesinde başla. Kural alışkanlıklarını sürdür. Biz senin dönüş şekline karar verelim.kaptinn
@SchonerDuft
Evet tasindik canim,alti ayi gecti nerdeyse.ayırdın mı evi
valla öyle evlendiktn sonra heemncik geçti zaman bende hiç anlamadım o zaman ceyizhazırlıgıydı simdi bebek hazırlıgı
kac yasındaydı babaannen yaşlıdır baya tahminimceay yok hayatda cektirmez, cok üzülüyorum gercekten benim elimdende bisey gelmiyo ona daha cok üzülüyorum ay napcan iste
akşam bende cacık yapıcamKızlar bende dün akşam menü veremedim oğlum hastaydı.
Sabah nesfit
Ara nescafe
Öğle rosto,cacık,2tabak salata
Ara t.kahvesi
Akşam arası yoğurt ve waffle adet2
1tabak salata ve kurufasülye soda
oh masallahEvet tasindik canim,alti ayi gecti nerdeyse.
Afiyet olsun canımakşam bende cacık yapıcamsoguk soguk tek basına bile bi öğün bence yaz aylarında
bu arada geçmiş olsunnnn noldu paşaya nesi vardı
hoşgeldinn kuzuuum iyiyiz biz tepişip duruyoruz gün sayıyoruz işte
Hay Allah kızlar iyi ağırlamışlardır umarım
Hoşbuldum canım.Ben de iyiyim.sen oğlunla içerde tepişip duruyorsunuz,biz de dışardahoşgeldinn kuzuuum iyiyiz biz tepişip duruyoruz gün sayıyoruz iştesen nasılsın
Boş yere yorulma canım,umduğumu değil bulduğumu yerim benHay Allah kızlar iyi ağırlamışlardır umarım
Bir dahaki sefere hazırlık yaparımkendi ellerimle
Tabi Harika fikirBoş yere yorulma canım,umduğumu değil bulduğumu yerim ben
Dur hazır gelmişken bir fikrim var.Haftaya takımlarımızı yarıştıralım mı canım? Bakarsın daha bir gaza geliriz.
Haftaya olsun istersen canım.Takımlarımıza da haber veririz.Bir haftalık rekabet bakalım nasıl sonuç verecek görmüş oluruz.Tabi Harika fikir
Bu Cuma’ya mı sonrakine mi
Nasıl istersen
Bu bizim için çok iyi olacak esperanzaa teşekkür ederim.Haftaya olsun istersen canım.Takımlarımıza da haber veririz.Bir haftalık rekabet bakalım nasıl sonuç verecek görmüş oluruz.
Kazanan taraf kaybeden tarafı eziklesin hatta
Rica ederim canımBu bizim için çok iyi olacak esperanzaa teşekkür ederim.Haftaya kıyasıya rekabet var iyi hazırlanacağız.
Kolay gelsin canımRica ederim canımBize de iyi geleceğinden eminim
Bizim kızlara da haber vereyim hatta iyice bir fişfikleyeyim de kendilerini ona göre hazırlasınlar.
buzlu dondurma yediği için burun akıntısı var astım oluncada öksürük başlıyor hemen.teşekkür ediyorum çok sağolunakşam bende cacık yapıcamsoguk soguk tek basına bile bi öğün bence yaz aylarında
bu arada geçmiş olsunnnn noldu paşaya nesi vardı
TeşekkürlerKolay gelsin canım
umarım haftaya 1. Takım biz oluruz ve dostluk kazanır
Teşekkürler
Bol bol yağlar yansın,dostluk kazansın tabi ki.Bir de biz kazanalım
Görüşürüz canım.Kolay gelsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?