- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #282.821
anneler dinlemiyo ki nerde kaldı o yaslı kadına dinleticeksinaynen canim ya cok kötü bi durum bende elimden geldince babaneme söylemeye calisiom ama dinleyen kim
ooo iyi iyi dinlenirsin simdi canim... pek iyi gecmedi vallah resmen soguk savas icinde bulduk kendimizi sinir bozucuydu yani ama biz görümcelerimle kaynatamla birlikde bide kayinvalide esim baya bi kendi aramizda eglendik
iyi yakinmis yine en azindan
Gecmis olsun canim ayyy dis demmee cok kotu anim varr.agri kesici al bari iki gun asagi cok egilme apse yapmasin...yatip uyuyabilsen malesef o agri kötü..Kızlar slm azı dişim çekildi çok fenayım
Sorma canım ya, canan Karatay'a uydumkuzum bi günde 3 lahmacun cok fazla, kücükmüydü en azindan lahmacunlar? bi lazhmacun 800 kalori civari...
bide kilo genelde ertesi günlerde cogaliyo direk yediginde hemencik farkini görmiyebilirsin.
Daha saglikli seyler yersen kilolarin cok daha Cabuk gider
Sorma canım ya, canan Karatay'a uydumlahmacunları löp löp yedim, açıkcası öyle çok da küçük değildi bundan sonra dikkat edicem
evet canim yaAynen oda olmasa kafayı yerdim şimdiye ..
abimler annemlerin alt katinda oturuyolar babanemlerde bi sokak arkadalar ve babanem Saat sabahin dokuzunda anneme geciyo gece yatana Kadar orda ve sürekli biseylere karisiranneler dinlemiyo ki nerde kaldı o yaslı kadına dinleticeksincok mu yakın oturuyolar ki
Tesekkur edeerim canim iste agri kesici ictimGecmis olsun canim ayyy dis demmee cok kotu anim varr.agri kesici al bari iki gun asagi cok egilme apse yapmasin...yatip uyuyabilsen malesef o agri kötü..
Canım bende verdiğim kiloları almaya talibim öğle yemeğinde açık büfenin önüne sandalye çekesim geldi
Canım biz Pazartesi günleri hafta sonu kaçamaklarını kontrol altına alabilmek için tartılıyoruz. Takımın üzerindeki rehavet geçmedi herkesin cuma günü İçin bir hedefi olur Pazartesi tartılır ve Cuma’ya kadar gereken önlemleri alır. Program böyle yani ama seni sıkıntıya sokacaksa bi yol bulalım02.07.2018 Menu
06:00 kalkış -- ılık limonlu su
09:00 -- 2 haşlanmış yumurta + 4 yk lor
13:15 -- tavuklu salata
16:30 -- sütlü nescafe
19:15 -- 2 yumurta + 2 dilim karpuz.
akşam yemeğinde karnıyarık vardı kayınvalidem kızartıp yaptığı için yemedim yumurtaya talim olduk :)
bu arada evet akşam yemeklerini kayınvalidemde yiyoruz :)
sabah -- yarım saat egzersiz
akşam -- yarım saat leslie + yarım saat zumba
drdotty ben haftada 1 tartılmak istiyorum. hem cuma hem pazartesi tartılınca motivasyon düşer eğer + çıkarsa.
mümkün müdür ki acaba
Hoşgeldin AlinaGunaydinben tekraradan grubuma katilabilirmiyim.
Geçmiş olsun canımKızlar slm azı dişim çekildi çok fenayım
Sağol canim yok kullanmıyorum dr vermedi öyle bisey de demediGeçmiş olsun canım
Sen Calsium kullanıyor muydun? Hamilelik emzirme derken oluyor diş kayıpları
aboooovvv kv ye bakkkk annene üzüldüm benabimler annemlerin alt katinda oturuyolar babanemlerde bi sokak arkadalar ve babanem Saat sabahin dokuzunda anneme geciyo gece yatana Kadar orda ve sürekli biseylere karisir
Sabah 2 wasa kreker, 1 bardak yeşilçayneyse sefan olsun diyelim ama evet dikkat et canim cok tehlikeli ve cok yüksek kalorili onlar... bugün neler yicen bakalim
aksam dikkat edersen cok iyi olur iki dilim ekmek keske bir olsaymis canim:)Sabah 2 wasa kreker, 1 bardak yeşilçay
Öğlen, dünden kalan 1 tabak taze fasulye, 2 dilim etimek
Akşam henüz belli değil
bencedeee tamamen hafta sonu kacamagını önleme amaclı bi uygulam önceden pazartesi artı cıkana ceza bile vardı simdi sadece kontrol ediliyo kim ne alms ne vermiş diyeCanım biz Pazartesi günleri hafta sonu kaçamaklarını kontrol altına alabilmek için tartılıyoruz. Takımın üzerindeki rehavet geçmedi herkesin cuma günü İçin bir hedefi olur Pazartesi tartılır ve Cuma’ya kadar gereken önlemleri alır. Program böyle yani ama seni sıkıntıya sokacaksa bi yol bulalımkaptinn
@Alina_ ailevi problemlerdne dolayı habersiz gdiş yapmıştı takımdan ya izine ayırdık yada takımdan ayrıldı denmişti ama zaten 1 sene civarı oldu dönüş yapabiliyo yani.Hoşgeldin Alina
İzin durumunu , ne şekilde ayrıldığını bilmiyorum canım , bi bakalım nasıl dönüş yapabiliyorsun takıma. Şimdilik takım kurallarına uyarak aday listesinde başla. Kural alışkanlıklarını sürdür. Biz senin dönüş şekline karar verelim.kaptinn
SchonerDuft
aynen canim bende cok üzülüyorum ama ne desek bos annem agizini acip bisey demedigi sürece hep böyle devam etcekaboooovvv kv ye bakkkk annene üzüldüm ben
anennde bu yasına kadar ses cıkarmamıs bundan sonrada cıkarmaz zaten ama en azından kendi cekmiş ilerde geline cektirmezaynen canim bende cok üzülüyorum ama ne desek bos annem agizini acip bisey demedigi sürece hep böyle devam etcek
ay yok hayatda cektirmez, cok üzülüyorum gercekten benim elimdende bisey gelmiyo ona daha cok üzülüyorum ay napcan isteanennde bu yasına kadar ses cıkarmamıs bundan sonrada cıkarmaz zaten ama en azından kendi cekmiş ilerde geline cektirmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?