Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

anneler dinlemiyo ki nerde kaldı o yaslı kadına dinleticeksin cok mu yakın oturuyolar ki

Sorma canım ya, canan Karatay'a uydum lahmacunları löp löp yedim, açıkcası öyle çok da küçük değildi bundan sonra dikkat edicem

Canım biz Pazartesi günleri hafta sonu kaçamaklarını kontrol altına alabilmek için tartılıyoruz. Takımın üzerindeki rehavet geçmedi herkesin cuma günü İçin bir hedefi olur Pazartesi tartılır ve Cuma’ya kadar gereken önlemleri alır. Program böyle yani ama seni sıkıntıya sokacaksa bi yol bulalım kaptinn

Gunaydin ben tekraradan grubuma katilabilirmiyim.
Hoşgeldin Alina
İzin durumunu , ne şekilde ayrıldığını bilmiyorum canım , bi bakalım nasıl dönüş yapabiliyorsun takıma. Şimdilik takım kurallarına uyarak aday listesinde başla. Kural alışkanlıklarını sürdür. Biz senin dönüş şekline karar verelim. kaptinn
SchonerDuft

bencedeee tamamen hafta sonu kacamagını önleme amaclı bi uygulam önceden pazartesi artı cıkana ceza bile vardı simdi sadece kontrol ediliyo kim ne alms ne vermiş diye

@Alina_ ailevi problemlerdne dolayı habersiz gdiş yapmıştı takımdan ya izine ayırdık yada takımdan ayrıldı denmişti ama zaten 1 sene civarı oldu dönüş yapabiliyo yani.
ama tabikiiiii yeni üye gibi 2 hafta aday listesinde kalsın önce bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…