- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #282.861
babam başak burcu bira saf oluyolar sanki yaHoşbuldum canım.Ben de iyiyim.sen oğlunla içerde tepişip duruyorsunuz,biz de dışardaÇok bir farkımız yok yani
Maşallah doğuma az kalmış,eylülde sağlıkla sıhhatle bir avazda kucağına alırsın inşallah.Senin minnak başak burcu oluyor demek.Kendi burcum diye demiyorum harika bir burçturBaşkalarına nasıl görünür orası biraz şaibeli
dondurma cocuklar için gercekten tehlikeli tez zamanda iyileşsin inşaşahhhbuzlu dondurma yediği için burun akıntısı var astım oluncada öksürük başlıyor hemen.teşekkür ediyorum çok sağolun
Amin inşaallah canım ablası yiyince durmuyor. Süt ve süt ürünlerine alerjisi var ondan diğer dondurmalardan yiyemiyor böyle geçiştiriyoruzdondurma cocuklar için gercekten tehlikeli tez zamanda iyileşsin inşaşahhh
72 yasinda ama görsen annemden daha Dinc kadinin agizinda bitane dis eksik degil ja yüzünde kirisiklik yok nerden gelmis bu genler bilemedim:) babanemin anneside daha iki sene önce vefat etti yani oda öyleydi bide o yasina Kadar sigara icti kadin:)kac yasındaydı babaannen yaşlıdır baya tahminimce
Ohh sefanız olsun valla siz eğlendiyseniz sıkıntı yok zaten kimseyi de memnun edemezsinaynen canim ya cok kötü bi durum bende elimden geldince babaneme söylemeye calisiom ama dinleyen kim
ooo iyi iyi dinlenirsin simdi canim... pek iyi gecmedi vallah resmen soguk savas icinde bulduk kendimizi sinir bozucuydu yani ama biz görümcelerimle kaynatamla birlikde bide kayinvalide esim baya bi kendi aramizda eglendik
iyi yakinmis yine en azindan
[/QUOTE][]
1 AĞUSTOS HEDEF LİSTESİ
@Buki_89 (65,40/
@nilesss (75,40/
@Miray12_34 (70/
@leylmira( 79.7/
@Nidsalii (63,1/
@she-ra (92,8/
@yediveren14 54
@gamzelim080 (77 /
@selcanmehmetcan ( 76.9/
@segus 65.8/
@SchonerDuft (71.10/
@tgb1907(65/
@bi-zuzu(60,50/
@tobosoludulcinea (63.2/
@kayacans(76.00/
@patient women(84,0/
Arkadaşlar hepimiz kilo verme hedefimize kısa sürede ulaşabilmek için buradayız. Lütfen yukarıdaki listeye 1 aylık hedefinizi yazınız. Hedefini tutturan üyenin ödülü serbest öğün.(Gerçi çoğu arkadaşımız kendinden ödüllü ya neyse)
Bu mesajıma cevaplayı tıklayın köşeli parantezler dahil olarak köşeli parantezlerin içini silin ve hedef kilonuzu yazarak paylaşın lütfen yarına kadar listemiz tamamlanmış olsun
[/QUOTE][]
1 AĞUSTOS HEDEF LİSTESİ
@Buki_89 (65,40/
@nilesss (75,40/
@Miray12_34 (70/
@leylmira( 79.7/
@Nidsalii (63,1/
@she-ra (92,8/
@yediveren14(58//54)
@gamzelim080 (77 /
@selcanmehmetcan ( 76.9/
@segus 65.8/
@SchonerDuft (71.10/
@tgb1907(65/
@bi-zuzu(60,50/
@tobosoludulcinea (63.2/
@kayacans(76.00/
@patient women(84,0/
Arkadaşlar hepimiz kilo verme hedefimize kısa sürede ulaşabilmek için buradayız. Lütfen yukarıdaki listeye 1 aylık hedefinizi yazınız. Hedefini tutturan üyenin ödülü serbest öğün.(Gerçi çoğu arkadaşımız kendinden ödüllü ya neyse)
Bu mesajıma cevaplayı tıklayın köşeli parantezler dahil olarak köşeli parantezlerin içini silin ve hedef kilonuzu yazarak paylaşın lütfen yarına kadar listemiz tamamlanmış olsun
aaa kıyamam alerjisi mi var yogurt fln yiyemiyo muAmin inşaallah canım ablası yiyince durmuyor. Süt ve süt ürünlerine alerjisi var ondan diğer dondurmalardan yiyemiyor böyle geçiştiriyoruz
tövbe yaa aklımdan da cok yasamaz zaten annende rahata erer diye geçiyodu ama bizide gömer yani öle anlattın72 yasinda ama görsen annemden daha Dinc kadinin agizinda bitane dis eksik degil ja yüzünde kirisiklik yok nerden gelmis bu genler bilemedim:) babanemin anneside daha iki sene önce vefat etti yani oda öyleydi bide o yasina Kadar sigara icti kadin:)
ya benArkadaşlarım canlarım cicilerim
Hedefleri haftalık tutuyoruz iki ileri bir geri kalıyoruz sanki. 1 aylık hedef belirleyip listemize yazalım. Başarımız daha net görünsün istedim.
Lütfen listeye paylaşım yapıp son listeyi taşıyalım
Sevgiler
Not: Bu hafta aday listesinde temizlik yapacağız takıma uğramayan kurallara uymayan üyeler çıkarılacaklar.
@Alina_ seni eklemeyi unuttum sanırım kendini ekleyebilirsin
süt yoğurt tereyağ çikolata çubuk kraker herşey ama herşey yasak ellese bile kabarıyor.aaa kıyamam alerjisi mi var yogurt fln yiyemiyo mu
Kızlar da senin gibi yukarı hedef tutmasınlar diye bebeğimya ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?