- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #283.101
evet çok sıcak ya dün klima ile bile serinleyemedik evdegerci bu sıcklarda da cıkılmıyodün sağlık ocagına gideyim dedim ama gözüm yemedi cok sıcaktı
@patient women dişin nasıl oldu canım iyileştin mi
poncikbirgelincik
Ponçikim ben seni bikaç kez etiketledim hatta Bu...’ya da sordum. Telaşından söz etti. Cevap yazmıyorsunuz demişsin deEtiketledik sen de bize dönmedin. Buralarda olmana sevindim. İnşallah senin için herşey yolundadır.
segus canım benim mesajlarını okudum alıntılayamadım ama spor programını sevdim cuma’ ya ekside geleceğine inanıyorum.
SchonerDuft kuzucummm sanki hiç görüşemedik valla beni tatil yıpratıyor. Bi evim olsada düzenimi bilsem. Çocuğun biri bi yerde biri başka bi yerde biraz zorlanıyorum bugünlerde
tugbaFB canım oteli kapatan Arab’ın karısı ünlü bi top modelmiş (tabi eskiden) kocalarımız onu görmek için yasak alana geçmeye çalışıyor. Allllaaaamm lafa gelince kimsenin karısına kızına bakılmaz derler.
N Nidsalii geçmiş olsun canım umarım kısa sürede toparlanırsın
leylmira menüleri yorumları unutmayalım bir de leblebi yemiyoruz değil mi
sabahları haşlanmış yumurta yesen süper olur canım ödem içinde maydanoz salatalık karışım içebir misin güzel ödem atıyormuşMerhaba kızlar;
6. Takım ile gireceğimiz yarışmada başarılı olmak İçin beslenme programımızı şimdiden hazırlamalı ve kaçamak yapmamaya özen göstermeliyiz.
tugbaFB nin önerisi üzerine
hepimiz bir program hazırlayalım ve liste üzerinden paylaşalım ki birbirimizi daha kolay denetleyelim ve destekleyelim. Beslenme programı olmayan arkadaşlar İçin fikir paylaşımına özen gösterelim.
Spor programınız hatta -hedefinizi de burada paylaşabilirsiniz.
6.TAKIMA KARŞI
6-13 TEMMUZ DİYET PLANI
@drdotty. 16/8 diyetine devam ediyorum ayrıca bu diyet içerisinde protein ağırlıklı devam ederek hızlı eksilmeyi planlıyorum. Günlük 10.000adım ve 1 saat yüzme
Hedef: -1100gr.
@segus haftaya calısmaya baslayacagım ıcın sabah kahvaltı dusunmuyorum oglen 12de sebze yemegı salata yogurt aksamda salata yogurt yıyıp bu haftadan gelecek odemıde atmayı planlıyorum. Aksamları 1 saat yuruyus ve 1 saat yuruyus donusu egzersız yapacgım.
@SchonerDuft diyet planınız
@tgb1907 D.P
@bi-zuzu D.P
@tobosoludulcinea D.P
@kayacans D.P
@patient women D.P
@nilesss. D.P
@leylmira. D.P
@lilipit. D.P
programın çok güzel canım hiç aksatmadan devam]Merhaba kızlar;
6. Takım ile gireceğimiz yarışmada başarılı olmak İçin beslenme programımızı şimdiden hazırlamalı ve kaçamak yapmamaya özen göstermeliyiz.
hepimiz bir program hazırlayalım ve liste üzerinden paylaşalım ki birbirimizi daha kolay denetleyelim ve destekleyelim. Beslenme programı olmayan arkadaşlar İçin fikir paylaşımına özen gösterelim.
6.TAKIMA KARŞI
6-13 TEMMUZ DİYET PLANI
@drdotty. 16/8 diyetine devam ediyorum ayrıca bu diyet içerisinde protein ağırlıklı devam ederek hızlı eksilmeyi planlıyorum. Günlük 10.000adım ve 1 saat yüzme
@segus haftaya calısmaya baslayacagım ıcın sabah kahvaltı dusunmuyorum oglen 12de sebze yemegı salata yogurt aksamda salata yogurt yıyıp bu haftadan gelecek odemıde atmayı planlıyorum. Aksamları 1 saat yuruyus ve 1 saat yuruyus donusu egzersız yapacgım.
@tgb1907 D.P
@bi-zuzu D.P
@tobosoludulcinea D.P
@kayacans D.P
@patient women kahvaltı klasik yumurta peynir vs.. aralarda ya meyve yada cig cerez türü. . öğlen salata yogurt belki corba .. akşamda hafif sebze yemekleri düşünüyorum .spor dişimin sıkıntısı geçince lesli ,squat ,ip atatlama ve jamping jack yapmaya devam insallah
@niles. D.P
@leylmira. D.P
@lilipit. D.P
bizim evde klimada yokevet çok sıcak ya dün klima ile bile serinleyemedik evde
@patient women dişin nasıl oldu canım iyileştin mi
poncikbirgelincik
Ponçikim ben seni bikaç kez etiketledim hatta Bu...’ya da sordum. Telaşından söz etti. Cevap yazmıyorsunuz demişsin deEtiketledik sen de bize dönmedin. Buralarda olmana sevindim. İnşallah senin için herşey yolundadır.
segus canım benim mesajlarını okudum alıntılayamadım ama spor programını sevdim cuma’ ya ekside geleceğine inanıyorum.
SchonerDuft kuzucummm sanki hiç görüşemedik valla beni tatil yıpratıyor. Bi evim olsada düzenimi bilsem. Çocuğun biri bi yerde biri başka bi yerde biraz zorlanıyorum bugünlerde
tugbaFB canım oteli kapatan Arab’ın karısı ünlü bi top modelmiş (tabi eskiden) kocalarımız onu görmek için yasak alana geçmeye çalışıyor. Allllaaaamm lafa gelince kimsenin karısına kızına bakılmaz derler.
N Nidsalii geçmiş olsun canım umarım kısa sürede toparlanırsın
leylmira menüleri yorumları unutmayalım bir de leblebi yemiyoruz değil mi
Gecmis olsun ins kotu birsey yoktur,ne gibi hastaliklar tetikliyor canim....
Çok teşekkür ederim hepinize
canım çok geçmiş olsunÇok teşekkür ederim hepinize
Kalp hastalığım ve rahimde kiste rastladılar ilerlememeleri için değerlere dikkat etmek gerekiyordu Ama yapılan kontrolle normal değilmişAma bugün toparlanır gibi oldum inşallah yürütebilirim
Bu arada eğer devam edersem Bu hafta listeye dahil oluyormuyum acaba
66 GELDİ GEÇEN AY AMA ÇOK YAKMIYORUZ KLİMAYI ÇOK YAKSAN 200 300 GELİR KESİNLİKLEbizim evde klimada yoksizin elektrik faturası ne kadar geliyo kuzum etkiliyo mu faturayı
Verirsin canim simdiden sık disini az kalnismis dugunune fit bi gelin olursun.bende dun sabah tartildim 76,5 kg duydum aksam regl oldum sabah tartildim 700gr arti fazla ciktim odem yani burdan ayrıldığım kg geldim 76,5kg.bende disimi sıkıyım bi 5 kg versem agustosun 3 ne kadarcanımm tamamlanıyo hazırlıklar yavaş yavaş 40 -45 günüm kaldı 5 kilo vermek istiyorm inşallah verebilirim ama stresten veririrm bencehaftaya belki listeye girerimm sen neler yapıyosun kaç kilosunn
yazmıştım alıntılayıp amaMerhaba kızlar;
6.TAKIMA KARŞI
6-13 TEMMUZ DİYET PLANI
@tgb1907 sabah: 1 yumurta,peynir,süt,1 dilim kepek ekmeği,salatalık,domates,maydanoz öğlen: ton balıklı salata (160gr light ton balığı) akşam: 200 gram ızgara tavuk,salata gece yatmadan önce yoğurt+limon+pul biber karışımını yemeyi düşünüyotum
öğün araları 5 saat olacak şekilde yiyecem yağ yakımı daha çok oluyormuş , ara öğünlerde yeşil çay içecem
spor olarakta 1 saat hızlı tempoda yürüyüş+ belediyenin spor aletlerinde yarım saat+250 squat ve 250 jumping jack
@bi-zuzu D.P
@tobosoludulcinea D.P
@kayacans D.P
@patient women kahvaltı klasik yumurta peynir vs.. aralarda ya meyve yada cig cerez türü. . öğlen salata yogurt belki corba .. akşamda hafif sebze yemekleri düşünüyorum .spor dişimin sıkıntısı geçince lesli ,squat ,ip atatlama ve jamping jack yapmaya devam insallah
@niles. D.P
@leylmira. Diyetimde ekmek hiç yok aralarda Türk kahvesi akşamları yoğurt biber ve bol yürüyüş Hedef 2 kg
@lilipit. D.P
e bişey değilmiş bizimde 50civarı geliyo66 GELDİ GEÇEN AY AMA ÇOK YAKMIYORUZ KLİMAYI ÇOK YAKSAN 200 300 GELİR KESİNLİKLE
alıntılamadan yazman gerek listeye eklemen lazımdı dur yapıştırayım bende fünkü menün diye yapıştırmadımyazmıştım alıntılayıp ama
Abbovv dikkat et yede cok yeme onlardan cisss istemessin kg almayi,kg vermek cok zoranladım canım ben hiç diyetisyene gitmediğim için anlamıyorum pek diyetisyen işlerinden
bende şimdi mesajda falan diyorum ama sesli diyemem utanırımbalayında alışırım belki dediğin gibi
ay kaptin biliyorsun ki ben meze ve salata yemem onun yerine fıstıklı baklava meyveli pasta tercih ederimyada çerez
Geçmiş olsun canim dikkat et kendine,rahimdeki normal kistmi normalse korkma ilac tedavisiyle reglle atarsin,evlimisin cocuk varmi..Çok teşekkür ederim hepinize
Kalp hastalığım ve rahimde kiste rastladılar ilerlememeleri için değerlere dikkat etmek gerekiyordu Ama yapılan kontrolle normal değilmişAma bugün toparlanır gibi oldum inşallah yürütebilirim
Bu arada eğer devam edersem Bu hafta listeye dahil oluyormuyum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?