- 11 Ocak 2016
- 1.651
- 3.023
- 133
- 45
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #283.061
brnim her hafta yenileniyor canım ekmek olan listede var et olan da var kilo ödem yağ oranına göre değiştitriyorafiyet olsun şekerpareyi tatlı sandım yüreğime iniyordu valla
akşamda çok olmuş
afiyet olsun çok düzensiz olmuş canım az ve sık yemeye çalış zorla kendini geçmiş olsun bu arada ne rahatsızlığın var?
afiyet olsun çok güzel olmuş
afiyet olsun değişik ekmeksiz diyetisyen menüsü genelde diyetisyen menüleri bol ekmekli oluyor ya şaşırdım
dersin dersinkocam diyemiyorum tanıdıklara henüzalıştırmam lazım kendimi
bizimde öyleymiş kuzu çeviriyolarmış hergün inşallah kilo alıpta gelmembende kacırcağımı sanmıyorm :
az geldi vallaaz gelmişse demk
süpersin . düğüne kadar 4 5 kilo garanti gider desene .4 günde 1 kilo vermişimve yarın yatak odamız geliyo bu da bi mutluluk sebebi
ben almaktan korkuyorum çünkü otelin yemekleri çok güzeltebrik yemeği falan olmaz bizim çünkü nişanlım gitcek düğünden 15 güns onra falan o süreçte de kimseye yemeğe gitmez çok yakınlar hariç biliyorm tanıyorum
yesen yesen ne kadar yiceksin kikilo almaktan otelin yemekleri çok güzel
bende eşim dedim seneye tatile gidelim diye yakın bi yerlere cocuk küçük olcak dediaz geldi valla
süpersin . düğüne kadar 4 5 kilo garanti gider desene .
ev tamamlanıyor desene
yesen yesen ne kadar yiceksin ki
bebekleri ile tatile gelen bir sürü aile var hiç alıştırma bebek var nasıl gidelim mantığına al bebeğini git oda gezsin dolaşsınbende eşim dedim seneye tatile gidelim diye yakın bi yerlere cocuk küçük olcak dedidedm bari köye götür ayaklarımı dereye sokayım o zaman
3 4 kilo muSchonerDuft poncikbirgelincik kaptinn
vallah kizlar ben balayinda üc dört kilo almistim sonra gelincede dikkat etmeedim derken hoppppp 12 kilo fazlalik olduburayla tanismadan önceki Halime sirf balayi yüzünden geldim vallah
azcik korkutim seni poncik simdi ver sen kilolari bol bol balayinda bidaha herseyi yersin ohhhh valllah en güzel tatil o unutulmaz bence
karsı takım şike mi yaptı yoksa
bukiden alıntı yaptım ben kuzum ondan kaynaklı sanırım ne kadar eksik tamamlayalım
e sende hep mi yedin kuzum nasıl aldın o kadar kiloyu hiç mi hareket etmedinSchonerDuft poncikbirgelincik kaptinn
vallah kizlar ben balayinda üc dört kilo almistim sonra gelincede dikkat etmeedim derken hoppppp 12 kilo fazlalik olduburayla tanismadan önceki Halime sirf balayi yüzünden geldim vallah
azcik korkutim seni poncik simdi ver sen kilolari bol bol balayinda bidaha herseyi yersin ohhhh valllah en güzel tatil o unutulmaz bence
anladım canım ben hiç diyetisyene gitmediğim için anlamıyorum pek diyetisyen işlerindenbrnim her hafta yenileniyor canım ekmek olan listede var et olan da var kilo ödem yağ oranına göre değiştitriyor
bende şimdi mesajda falan diyorum ama sesli diyemem utanırımdersin dersingerci bizde balayında basladıydık birbirimize karım kocam demeye hala aynı bişey derken kocam sunu yapsana versene vs diye konusuyorum kesin yapıyo o zaman
yemeklerle beraber mezeleri salatalarıda güzel oluyo bide onalrda cok yediriyo
inşallah gider gitsin kuzum yaa vallaaz geldi valla
süpersin . düğüne kadar 4 5 kilo garanti gider desene .
ev tamamlanıyor desene
yesen yesen ne kadar yiceksin ki
ay gözümü korkuttun iyiceSchonerDuft poncikbirgelincik kaptinn
yidim vallah:) fena bi hotele gitmistik yok yoktu resmen herseyi yedim. Hareket tabi baya bi sinirliydi anca biraz yüzdüm okadar ama oda tabi yetmemistie sende hep mi yedin kuzum nasıl aldın o kadar kiloyu hiç mi hareket etmedin
bende öyle dedim antalya fethiye olmazda erdek ayvalık fln olur küçük yerlere gideriz hem sakin olur öğle sıcakgında da cıkmayız dısarı olur biter suya alışsın cocuk bak ben yüzme bilmiyorummbebekleri ile tatile gelen bir sürü aile var hiç alıştırma bebek var nasıl gidelim mantığına al bebeğini git oda gezsin dolaşsın
ahahaah kiz buarada nereye gidiosunuz siz tatile yani napcaksiniz deniz falanmi yoksa gezmemi?inşallah gider gitsin kuzum yaa valla
yavaş yavaş tamamlanıyor
doğru diyosun 5 günde en fazla 2-3 kilo alabilirim
ay gözümü korkuttun iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?