Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

brnim her hafta yenileniyor canım ekmek olan listede var et olan da var kilo ödem yağ oranına göre değiştitriyor

kocam diyemiyorum tanıdıklara henüz alıştırmam lazım kendimi
bizimde öyleymiş kuzu çeviriyolarmış hergün inşallah kilo alıpta gelmem bende kacırcağımı sanmıyorm :
dersin dersin gerci bizde balayında basladıydık birbirimize karım kocam demeye hala aynı bişey derken kocam sunu yapsana versene vs diye konusuyorum kesin yapıyo o zaman
yemeklerle beraber mezeleri salatalarıda güzel oluyo bide onalrda cok yediriyo

az gelmişse demk
az geldi valla
süpersin . düğüne kadar 4 5 kilo garanti gider desene .
ev tamamlanıyor desene
kilo almaktan otelin yemekleri çok güzel
yesen yesen ne kadar yiceksin ki

az geldi valla

ev tamamlanıyor desene

bende eşim dedim seneye tatile gidelim diye yakın bi yerlere cocuk küçük olcak dedi dedm bari köye götür ayaklarımı dereye sokayım o zaman

SchonerDuft poncikbirgelincik kaptinn
vallah kizlar ben balayinda üc dört kilo almistim sonra gelincede dikkat etmeedim derken hoppppp 12 kilo fazlalik oldu burayla tanismadan önceki Halime sirf balayi yüzünden geldim vallah

azcik korkutim seni poncik simdi ver sen kilolari bol bol balayinda bidaha herseyi yersin ohhhh valllah en güzel tatil o unutulmaz bence

bende eşim dedim seneye tatile gidelim diye yakın bi yerlere cocuk küçük olcak dedi dedm bari köye götür ayaklarımı dereye sokayım o zaman
bebekleri ile tatile gelen bir sürü aile var hiç alıştırma bebek var nasıl gidelim mantığına al bebeğini git oda gezsin dolaşsın

3 4 kilo mu
kız nasıl başardın o kadar kilo almayı

e sende hep mi yedin kuzum nasıl aldın o kadar kiloyu hiç mi hareket etmedin

brnim her hafta yenileniyor canım ekmek olan listede var et olan da var kilo ödem yağ oranına göre değiştitriyor
anladım canım ben hiç diyetisyene gitmediğim için anlamıyorum pek diyetisyen işlerinden
bende şimdi mesajda falan diyorum ama sesli diyemem utanırım balayında alışırım belki dediğin gibi
ay kaptin biliyorsun ki ben meze ve salata yemem onun yerine fıstıklı baklava meyveli pasta tercih ederim yada çerez

az geldi valla

ev tamamlanıyor desene

inşallah gider gitsin kuzum yaa valla
yavaş yavaş tamamlanıyor
doğru diyosun 5 günde en fazla 2-3 kilo alabilirim

ay gözümü korkuttun iyice

bebekleri ile tatile gelen bir sürü aile var hiç alıştırma bebek var nasıl gidelim mantığına al bebeğini git oda gezsin dolaşsın
bende öyle dedim antalya fethiye olmazda erdek ayvalık fln olur küçük yerlere gideriz hem sakin olur öğle sıcakgında da cıkmayız dısarı olur biter suya alışsın cocuk bak ben yüzme bilmiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…