- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #283.121
tugbaFB bende senin diyet menun den uygulayacagim yanliz kiraz sapi kaynatip icerim,birde tavuk,et haslama yemeyi planliyorum ins bu hafta guzel kg veririm,yogurt kurunude uygulamayi planliyorum.. bence bu listeyle guzel kg verirsin..
özür o zaman :)alıntılamadan yazman gerek listeye eklemen lazımdı dur yapıştırayım bende fünkü menün diye yapıştırmadım
EVET AMA YAKMAYA TAM BAŞLAMADIK BAŞLASAK UÇACAKe bişey değilmiş bizimde 50civarı geliyo
Bu cuma biraz arti olabilir regl oldum dun aksam,gecen hafta 76,9 dum dun sabah 76,5 ciktim bugunde 700 gr fazla odemim var acayip sis goguslerim haftaya ins guzel sonuc almak istiyorum evde oldugum gunler aksam yuruyus yapmak istiyorum cok ozledim yaa,diger gun zaten tarlada calisirsam super olur haftada 3-4 gun gideriz tarlaya..evet kuzum yap bence ben ilk yaptığımda 3 günde 2.5 kilo vermiştim ama bu sefer o kadar veremem vucut alıştı sonuçta ama en rahat yaptığım ve iyi sonuç aldığım diyet protein oldu beni, sende haşlama yiyebilirsen daha iyi sonucta ızgarada olsa azıcık yağ illaki oluyor
yoğurt kürüde geçe çok iyi bağırsakları çalıştırıyomuş mide problemin yoksa çok iyi gelecektir
aksatmadan yap bakalım bu hafta ne kadar vereceksin merak ettim şimdiden
AKLIMIN UCUNDAN BİLE GEÇMEMİŞTİ VALLA KİLOYU KAST ETMİŞTİMfesatsınız kızım
inşallah cnm kolay yolunu buldum galiba ben kilo vermeninVerirsin canim simdiden sık disini az kalnismis dugunune fit bi gelin olursun.bende dun sabah tartildim 76,5 kg duydum aksam regl oldum sabah tartildim 700gr arti fazla ciktim odem yani burdan ayrıldığım kg geldim 76,5kg.bende disimi sıkıyım bi 5 kg versem agustosun 3 ne kadardiyetisyen randevum varda
yanliş anliyiisiniz beni
ay valla yerim o kadar para veriyorm bari verdiğime değsinAbbovv dikkat et yede cok yeme onlardan cisss istemessin kg almayi,kg vermek cok zoryaa daha guzel menuler vardir
kesin kesinAKLIMIN UCUNDAN BİLE GEÇMEMİŞTİ VALLA KİLOYU KAST ETMİŞTİM@poncikbirgelincik HKKINDA NELER DÜŞÜNÜYORUZ
Bu cuma biraz arti olabilir regl oldum dun aksam,gecen hafta 76,9 dum dun sabah 76,5 ciktim bugunde 700 gr fazla odemim var acayip sis goguslerim haftaya ins guzel sonuc almak istiyorum evde oldugum gunler aksam yuruyus yapmak istiyorum cok ozledim yaa,diger gun zaten tarlada calisirsam super olur haftada 3-4 gun gideriz tarlaya..
AKLIMIN UCUNDAN BİLE GEÇMEMİŞTİ VALLA KİLOYU KAST ETMİŞTİM@poncikbirgelincik HKKINDA NELER DÜŞÜNÜYORUZ
inşallah cnm kolay yolunu buldum galiba ben kilo vermeninreglin bitsin geçer ödemin inşallah 75 i bile görebilirsin sende dikkatli ol cnm biraz zaten sıcaklardan insanın çanı pek bişey istemiyo
yanliş anliyiisiniz beni
ay valla yerim o kadar para veriyorm bari verdiğime değsingelince veri veririm zaten buldum kolay yolunu 4 günde 1 kilo gitti
kesin kesinwpdeki soruda ondan dimi
hı hıkesin öledir
tamam özür dilerim hep burdakilerin suçudeşifre etmeyelim lütfen burdan aklıma soktular
cebinize kuvvet o vakit kuzumEVET AMA YAKMAYA TAM BAŞLAMADIK BAŞLASAK UÇACAK
100gr. Vermiş sanırım 75,6 diye hatırladımuygun uzum kilosu artmıs mı sabit mi
Zeybek mi ne hoş balayında bol bol oynarsınızya hayır bana etiket falan gelmedi ki hergün giriyorum kk"ya ama demek ki beni etiketleyemedin benimde gözümden kaçmış neyse canım
herşey yolunda çok şükür telaşım başladı ama gün içinde boşum genelde haftasonları eksik tamamlıyorum eve koşturuyorum hafta içi akşamları zeybek dersim var kısacası yoğunum
Helal olsunnnnSporumu da yaptim dis agrisi falan durduramadı beni :))
ay aynen valla biliyorum yaylada yiyosun ama ben çok kilo almamıştım yaylada herşey doğaldıben balayından çok korkuyorum
Canım çıralı sakin ama o bölgede çok akrep var bebekle uygun olmaz. Bungalovlarda uygun olmaz. O bölge çoğunluk bungalo tarzı Çıralı Olimpos Adrasan biraz daha kaçamak yerleri. Kaş -Kalkan tarafı uygundurantalya çıralı cok sakin kuzum aile için kimera lounge
Canım eğer yakınsa gidebilirsin değilse bu sıcakta arabada kolun bacağın şişerek gitmeye hiç gerek yok otur evinde seneye heryere gidersin beğenmezsen sür arabanı başka yereeşimin kardesi polis deniz kenarı bi sehirde görev yapıyo oraya gidelim dedik ama bnm izine cıkmamı bekliyoruz
Liste önemli değil canım ne zaman iyi hissedersen o zaman girersin şimdilik aday listesinde kal zorlama vücudunuÇok teşekkür ederim hepinize
Kalp hastalığım ve rahimde kiste rastladılar ilerlememeleri için değerlere dikkat etmek gerekiyordu Ama yapılan kontrolle normal değilmişAma bugün toparlanır gibi oldum inşallah yürütebilirim
Bu arada eğer devam edersem Bu hafta listeye dahil oluyormuyum acaba
verdiyse sorun yok kuzum sitedigin zaman alabilirsin listeye yüzdesini bölerek tabiki neyini bölceksek 10 gr ın100gr. Vermiş sanırım 75,6 diye hatırladım
lilipit senin hakkında konuşuyoruz canım yanlışsam düzeltir misin son etabında kilo almış 75,7 ile izinli olmuş 544. Etapta 33 etap sonra 75,6
Lilipit sıralı rakamlarla gidip geliyorsun bu bir şans göstergesi olabilir ( benim öyle takıntılarım varda)
Zeybek mi ne hoş balayında bol bol oynarsınız
Helal olsunnnn
Birincilik alırsın artık bu hafta
Korkunun ecele faydası yok nikahtan beri neyi bekliyorsunuz kilo İçin söylüyorum yani fesatlık algısı oluşmasın. Balayında eşinle birlikte gece herkes uyuyunca balayı sporu yaparsınız oldu bitti bol bol kalori yakarsın
Bu şartlarda şerbetli tatlılar serbest.
Alıntısı yok ama bukinin balayında kilo almasının sebebi balayı egzersizlerinde tembellik etmesinden kaynaklanmıştır
Canım çıralı sakin ama o bölgede çok akrep var bebekle uygun olmaz. Bungalovlarda uygun olmaz. O bölge çoğunluk bungalo tarzı Çıralı Olimpos Adrasan biraz daha kaçamak yerleri. Kaş -Kalkan tarafı uygundurkaptinn
Canım eğer yakınsa gidebilirsin değilse bu sıcakta arabada kolun bacağın şişerek gitmeye hiç gerek yok otur evinde seneye heryere gidersin beğenmezsen sür arabanı başka yere
Liste önemli değil canım ne zaman iyi hissedersen o zaman girersin şimdilik aday listesinde kal zorlama vücudunu
Korkunun ecele faydası yok nikahtan beri neyi bekliyorsunuz kilo İçin söylüyorum yani fesatlık algısı oluşmasın. Balayında eşinle birlikte gece herkes uyuyunca balayı sporu yaparsınız oldu bitti bol bol kalori yakarsın
Alıntısı yok ama bukinin balayında kilo almasının sebebi balayı egzersizlerinde tembellik etmesinden kaynaklanmıştır
bak negüzel iste biyerlere gitmis olursunuz degisiklik olur hemeşimin kardesi polis deniz kenarı bi sehirde görev yapıyo oraya gidelim dedik ama bnm izine cıkmamı bekliyoruz
hem gezesim var hemde evden dısarı cıkmayasım bu nasıl bi hisbak negüzel iste biyerlere gitmis olursunuz degisiklik olur hem
hayır biz düğünde oynamayı düşünüyoruz100gr. Vermiş sanırım 75,6 diye hatırladım
lilipit senin hakkında konuşuyoruz canım yanlışsam düzeltir misin son etabında kilo almış 75,7 ile izinli olmuş 544. Etapta 33 etap sonra 75,6
Lilipit sıralı rakamlarla gidip geliyorsun bu bir şans göstergesi olabilir ( benim öyle takıntılarım varda)
Zeybek mi ne hoş balayında bol bol oynarsınız
Helal olsunnnn
Birincilik alırsın artık bu hafta
Canım çıralı sakin ama o bölgede çok akrep var bebekle uygun olmaz. Bungalovlarda uygun olmaz. O bölge çoğunluk bungalo tarzı Çıralı Olimpos Adrasan biraz daha kaçamak yerleri. Kaş -Kalkan tarafı uygundurkaptinn
Canım eğer yakınsa gidebilirsin değilse bu sıcakta arabada kolun bacağın şişerek gitmeye hiç gerek yok otur evinde seneye heryere gidersin beğenmezsen sür arabanı başka yere
Liste önemli değil canım ne zaman iyi hissedersen o zaman girersin şimdilik aday listesinde kal zorlama vücudunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?