Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tugbaFB bende senin diyet menun den uygulayacagim yanliz kiraz sapi kaynatip icerim,birde tavuk,et haslama yemeyi planliyorum ins bu hafta guzel kg veririm,yogurt kurunude uygulamayi planliyorum.. bence bu listeyle guzel kg verirsin..

evet kuzum yap bence ben ilk yaptığımda 3 günde 2.5 kilo vermiştim ama bu sefer o kadar veremem vucut alıştı sonuçta ama en rahat yaptığım ve iyi sonuç aldığım diyet protein oldu beni, sende haşlama yiyebilirsen daha iyi sonucta ızgarada olsa azıcık yağ illaki oluyor
yoğurt kürüde geçe çok iyi bağırsakları çalıştırıyomuş mide problemin yoksa çok iyi gelecektir
aksatmadan yap bakalım bu hafta ne kadar vereceksin merak ettim şimdiden

Bu cuma biraz arti olabilir regl oldum dun aksam,gecen hafta 76,9 dum dun sabah 76,5 ciktim bugunde 700 gr fazla odemim var acayip sis goguslerim haftaya ins guzel sonuc almak istiyorum evde oldugum gunler aksam yuruyus yapmak istiyorum cok ozledim yaa,diger gun zaten tarlada calisirsam super olur haftada 3-4 gun gideriz tarlaya..

inşallah cnm kolay yolunu buldum galiba ben kilo vermenin reglin bitsin geçer ödemin inşallah 75 i bile görebilirsin sende dikkatli ol cnm biraz zaten sıcaklardan insanın çanı pek bişey istemiyo

yanliş anliyiisiniz beni

Abbovv dikkat et yede cok yeme onlardan cisss istemessin kg almayi,kg vermek cok zor yaa daha guzel menuler vardir
ay valla yerim o kadar para veriyorm bari verdiğime değsin gelince veri veririm zaten buldum kolay yolunu 4 günde 1 kilo gitti

AKLIMIN UCUNDAN BİLE GEÇMEMİŞTİ VALLA KİLOYU KAST ETMİŞTİM @poncikbirgelincik HKKINDA NELER DÜŞÜNÜYORUZ
kesin kesin wpdeki soruda ondan dimi

bu haftayı unut hem regl olmuşun haftaya iner onun şişliğide daha iyi görürsün sonucu canım, tarla işi hiç yapmadan ama tempolu yürümeden çok daha yorucudur diye tahmin ediyorum proteinle sende -2.5 bekliyorum

deşifre etmeyelim lütfen burdan aklıma soktular
hı hı kesin öledir

uygun uzum kilosu artmıs mı sabit mi
100gr. Vermiş sanırım 75,6 diye hatırladım
lilipit senin hakkında konuşuyoruz canım yanlışsam düzeltir misin son etabında kilo almış 75,7 ile izinli olmuş 544. Etapta 33 etap sonra 75,6
Lilipit sıralı rakamlarla gidip geliyorsun bu bir şans göstergesi olabilir ( benim öyle takıntılarım varda)
Zeybek mi ne hoş balayında bol bol oynarsınız
Sporumu da yaptim dis agrisi falan durduramadı beni :))
Helal olsunnnn
Birincilik alırsın artık bu hafta
ay aynen valla biliyorum yaylada yiyosun ama ben çok kilo almamıştım yaylada herşey doğaldı ben balayından çok korkuyorum
Korkunun ecele faydası yok nikahtan beri neyi bekliyorsunuz kilo İçin söylüyorum yani fesatlık algısı oluşmasın. Balayında eşinle birlikte gece herkes uyuyunca balayı sporu yaparsınız oldu bitti bol bol kalori yakarsın
Bu şartlarda şerbetli tatlılar serbest.
Alıntısı yok ama bukinin balayında kilo almasının sebebi balayı egzersizlerinde tembellik etmesinden kaynaklanmıştır
antalya çıralı cok sakin kuzum aile için kimera lounge
Canım çıralı sakin ama o bölgede çok akrep var bebekle uygun olmaz. Bungalovlarda uygun olmaz. O bölge çoğunluk bungalo tarzı Çıralı Olimpos Adrasan biraz daha kaçamak yerleri. Kaş -Kalkan tarafı uygundur kaptinn
eşimin kardesi polis deniz kenarı bi sehirde görev yapıyo oraya gidelim dedik ama bnm izine cıkmamı bekliyoruz
Canım eğer yakınsa gidebilirsin değilse bu sıcakta arabada kolun bacağın şişerek gitmeye hiç gerek yok otur evinde seneye heryere gidersin beğenmezsen sür arabanı başka yere
Liste önemli değil canım ne zaman iyi hissedersen o zaman girersin şimdilik aday listesinde kal zorlama vücudunu

verdiyse sorun yok kuzum sitedigin zaman alabilirsin listeye yüzdesini bölerek tabiki neyini bölceksek 10 gr ın
lilipit dmek dönüyosunnn

bu yoruma bayıldım serbetli tatlı şart fındık fırstıklı baklava falan bide biz tura katılmstk kekci boynuzu ve keciboynuzu özü ikram etmiştiler eşim hem bnmkileri hem kendikilerini yemişti tavsiye ederim
kuzum otelde niye milletin uyumasını beklesinler kapıya rahatsız etmeyin kartını ascaklar olduı bitti

hayır biz düğünde oynamayı düşünüyoruz
ne ayıp ya ben daha bekarım burda kaptanım

6.TAKIMA KARŞI
6-13 TEMMUZ DİYET PLANI

drdotty . 16/8 diyetine devam ediyorum ayrıca bu diyet içerisinde protein ağırlıklı devam ederek hızlı eksilmeyi planlıyorum. Günlük 10.000adım ve 1 saat yüzme
Hedef:
-1100gr.
segus
haftaya calısmaya baslayacagım ıcın sabah kahvaltı dusunmuyorum oglen 12de sebze yemegı salata yogurt aksamda salata yogurt yıyıp bu haftadan gelecek odemıde atmayı planlıyorum. Aksamları 1 saat yuruyus ve 1 saat yuruyus donusu egzersız yapacgım.

SchonerDuft diyet planınız

tugbaFB sabah: 1 yumurta,peynir,süt,1 dilim kepek ekmeği,salatalık,domates,maydanoz öğlen: ton balıklı salata (160gr light ton balığı) akşam: 200 gram ızgara tavuk,salata gece yatmadan önce yoğurt+limon+pul biber karışımını yemeyi düşünüyotum
öğün araları 5 saat olacak şekilde yiyecem yağ yakımı daha çok oluyormuş , ara öğünlerde yeşil çay içecem

spor olarakta 1 saat hızlı tempoda yürüyüş+ belediyenin spor aletlerinde yarım saat+250 squat ve 250 jumping jack
@bi-zuzu diyet planınız

@tobosoludulcinea diyet planınız

Sahihuban diyet planınız

@patient women kahvaltı klasik yumurta peynir vs.. aralarda ya meyve yada cig cerez türü. . öğlen salata yogurt belki corba .. akşamda hafif sebze yemekleri düşünüyorum .spor dişimin sıkıntısı geçince lesli ,squat ,ip atatlama ve jamping jack yapmaya devam insallah

N Niles . Sabah: 2 yumurta + peynir / yulaf +yoğurt
Öğlen : Et yemeği + salata / çorba + salata

Akşam : sebze yemeği + yoğurt

spor: egzersiz + pilates + zumba + leslieye devam :)

leylmira . diyet planınız

lilipit . diyet planınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…