Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

serbetli tatlılarda güzel oluyo evet bende bayılırım ayrı tabak yap bak sakın utanma tm mı biz birer yemek tabagı yapıyoduk birimiz masada oturuyodu içecekleri söylüyodu diğeri gidip tatlı tabagı salata tabagı meyve tabagı da alıyodu

ahahaah kiz buarada nereye gidiosunuz siz tatile yani napcaksiniz deniz falanmi yoksa gezmemi?
antalya kuzum aslında hiç istemiyodum ama otel çok güzeldi yorumları falan o yüzden orayı tercih ettik denize gidiyorz ama düğünden sonrada trabzona falan gitme planımız var balayı düğünden 4 gün sonra

yok kız yemenin utanması mı olurmuş o kadar para sayıyorz otele tavsiyeleri dikkate alıcam

zaten yemekhaneye girince deliye dönüyo insan biz ilk gün kibarlık yapıp az aldydk sonraki günler allah ne verdiyse

inşallah gider gitsin kuzum yaa valla
yavaş yavaş tamamlanıyor
doğru diyosun 5 günde en fazla 2-3 kilo alabilirim

ay gözümü korkuttun iyice
gider gider merak etme .
kilo almak çok kolay biliyorsun
bende öyle dedim antalya fethiye olmazda erdek ayvalık fln olur küçük yerlere gideriz hem sakin olur öğle sıcakgında da cıkmayız dısarı olur biter suya alışsın cocuk bak ben yüzme bilmiyorumm
tatil illa deniz kıyısında olmak zorunda da değil kuzum yaylalar da var mis gibi

ay hiç kibarlık yapamam sanırım o insanlar bizi bidaha nerde görcek sanki
olsun sen yine elit cool davranmaya calış

aynen bende iple cekiyorum suan tatilimi:)
bizz bu sene gidemicez malesef ki

gider gider merak etme .
kilo almak çok kolay biliyorsun

tatil illa deniz kıyısında olmak zorunda da değil kuzum yaylalar da var mis gibi
bende biraz eglenmek istiyorum kuzum gezelim insan icine karısalım falan

olsun kuzum esinin izni varsa yakinlarda takilirsiniz biz gecen yil öyle yapmistik biyere gidemedik tatil yapamadik öyle günü birlik gezmistik acik
eşimin kardesi polis deniz kenarı bi sehirde görev yapıyo oraya gidelim dedik ama bnm izine cıkmamı bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…