- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #28.281
aldattı!..........
canımm inşallah bu doktor gerek duymaz ameliyata ve inşallah daha güzel şeyler söylerakrabasını anasını bu saaten sonra boşver o üzülmeli bu onun yetiştirilme tarzı ..
maalesefki erkekler tek eşle yetinemiyor bu kuşkuyu evlenincede yaşıcaksın yani hayatının her anında ..
tabiki üzülüceksin ama çok güçlü olup onu aklından silmen gerekşyor
bende birazdan doktora gidicem doktor sonucuna göre ya eve ya işe geçerim rapora bağlı
ayşemm gel bende bi öpimmmm
canımm yaa geçmiş olsunn kötü bişeyyok dimii:26::26: doktordan gelince haber ver muhakkakk
elma dietine ne alemde bu ardaaa
canım yok yara yaktırmıştım fitik kullanıyodum işte beklemedik bir şekilde regl oldum
fitiller kaldı
işte bakalım ne yapıcaz yara ne durumda
elma diyetini harfiyen uygulayamıyorum canım birazda sağlıksız olduğundan yanında bişeyler yiyorum yinede anlıycağın
ama 1000 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum
elma diyeti çok zormuş gerçektne açlıktan resmen gözün dönüyo
ayy kızlar ya bi yandan tırsıyorum bi yandan heycanlıyım bu nası bişi acep
korkma canım inşlh herşey güzel olacakayy kızlar ya bi yandan tırsıyorum bi yandan heycanlıyım bu nası bişi acep
canımm aman kötü bişey olmasındaa. regll haftası yine deseneelma dieti aç bırakıyo demek ayy benimde döner açlıktan başımm kıssss napıcaz böyle bilmiyommm ahaaa 25 gün kaldı düğüne bakalım azimmm içindeyimm vallaaa
hayırdır canım nieeee kiiiii :44::44::44::44::44:
korkma canım inşlh herşey güzel olacak
bak ben birazdan gidip malı ortaya serecem
elma daha çok acıktırıyo canım ben bunu anladım haa yemişsin haa yememişsin fark yok
ayy valla canım ne yapıcaz bu kilolardan bilmiyorum
ayın 20 ne bileti almışlar kaynanamlar geliyo o zamana 70 olurmuyum acep
çokk geçmiş olsunyok canım ya kulak burun boğaza gitmiştim o bademciğimin bazı nedenlerden dolayı alınmasını söylemişti bide bu doktora gidicem tedavimi buna aldırıcam
ouyyy nazar mı değiyo bize yaaa:26::26: sanada çookk geçmiş olsunbende ayılayım kendime geleyim hastaneye gidicem bakalım son durumum neymiş :86:
beni öpen yokayşemm gel bende bi öpimmmm
canımm yaa geçmiş olsunn kötü bişeyyok dimii:26::26: doktordan gelince haber ver muhakkakk
elma dietine ne alemde bu ardaaa
canımmm ne zamn öğrendinn hafta sonu ben yoktumm yaa geçmişide okuyamadım uzun die ofiste işlerim var çünkiii. üzme kendini sakın şükret ki gerçek yuzunu gördünn hem sanba bişey söliyimm mi inan ki değmezz o seni kaybettiğine yansın durrsunn ap.. şeyy sen dirayetli oll kendini toparlaa zaten erkek arkadaşın ilgisizdii inan bi süre sonra hiç aramıycaksın bile onuu sakın üzme kendini tamm mı:
çokk geçmiş olsun
ouyyy nazar mı değiyo bize yaaa:26::26: sanada çookk geçmiş olsun
beni öpen yok
dün facesine girdim sonra bide msjlarına bakiim dedim chat bölümüne yazdıkların aynı zamanda mesaj bölümünede kaydediyo ya kızın numarasını almak için neler yapmış çok uzun bi sohbetti oku oku sonuna gelemedim o hırslada pek bişi hatırlamıyorum. dün öğlen 4 gibi öğrendim mesaj döşedim telefondan hala cvp gelmedi. gelmesinde zaten azıcık yüzü varmış bellii. şimdi hayallerimin üstüne daha çok düşücem
1)kilo verme
2)iş hayatına atılma sezonlukta olsa
3)dershaneyle beraber sınava hazırlanma
4)istediğimm bölüme kavuşma aynı zamanda ankara dışında yaşamak istiyorum özellikle öğrenci evinde kalmayı çok istiyorummmmm
üzmemeye çalışıyorum kendimi bi kaç gün geçsin işe başlayayım unuturumda kafamı karıştıran durumlar var çelişkide kaldım yardımcı olurmusunuz bana:26::26::26:
bugün ablamın izin günü ve izin olduğu günlerde simit poça yiyoruz gitmiş orta boyda yağlı bi poça almış gelmiş :/ yarısını yedim salak mısın şimdi hepsini ye ki yakasın dedibnde yedim çünkü okulada gitcem belki akşam yemeğine yetişemem diyet bisküvilerinden atıştırırsam gecede aç kalırım diye tmm dedim kaç kaloridir ki
kızlar ben geldim doktora gittim bademciklerin hala şiş dedi rapor verdi 1 hafta taşıyıcıymışım
tedaviye başladık 1 hafta sora kültür tekrarlanıcak .. raporu müdüre bıraktım geldim ..
1 hafta başbaşayız neys ben evi toplayım azcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?