Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selamlar
bende geldim doktordan yara kapanmaya başlamış dedi başka bir merhem verdi onu kullanacakmışım 10 gün sonra tekrar gidicem

kızlar geçmiş olsun yaa.Neyse inş 1 hafta 10 güne kadar ikinizin de bi şeyi kalmaz.Ya bu arada benim de gözler şiş,burun tıkalı ve sürekli siliniyorumPOLEN ALERJİSİ.haziranın 10-15ine kadar sürüyo.Bu hafta geleneksel hastalar haftası mı ilan etsek ne etsek:))

sanada geçmiş olsun canım ohh be kurtuluyoruz dertlerimizdenn
sağol canım inşlh

bendede var canım alerji ama polene karşı değil henüz öğrenemedim ama bendede oluyo arada burun tıkanması hapşırık felan
alerjide çok kötü bişi yaa

arkadaşım sorma ya be de burayıı ve sizleri çok özledim çok komik bi de isimleri karıştıryom genelde nikleri hatırlıyom ya sen hariç.Konuşurken ya da düşünürken ya aynalar ne yaptı elma dietini,çatlak kemik noldu,aysen le ırras doktor işini ne yapacak vs die düşünüyom sonra da kendime gülüyom iyice cozuttum çizittiriyom kendi kendime diye

sağol canım inşlh

bendede var canım alerji ama polene karşı değil henüz öğrenemedim ama bendede oluyo arada burun tıkanması hapşırık felan
alerjide çok kötü bişi yaa

ya baktır canım en azından nedenini bilirsin.Belki önlem alabileceğin bi şeydir.Aynen dedğin gibi geceleri uyumak çok zor hep ağzım açık nefes alıyorum.Bu seferde ağzım kuruyo(sürekli uyanıyorum anlayacağın hastalığa sabretmesi cidden zor.
Bu arada çatlak kemikçim sana kısa ve öz bi tavsiye arkadaş tavsiyesi koy çuvala vur duvara.Sonra da çıtır ol ve seni ve sevgini hak edecek bi insanı bekle.Merak etme muhakkak gelecek.Daha çok erken çünkü.Zaten bununla tecrübe kazandın bir diğerine daha hazırlıklı olursun.Bu arada akrabası,anası dadısı,bacısı diyip sakın güvenme ve görüşmeyi kes.Öle bi insana yakın olan herkes senin için tehlike bunu bil.Yeni bi başlangıç yapmak isterken tekrar geriye dönüşler yüzünden yarı yolda kalırsın sonra.Sen sınavdan sonra yep yeni beyaz,yağsız bi sayfa aç çıtır olarak.Hem yeni bi şehir de düşünüyomuşsun.Ne güzel işte.Merak etme o etrafında olsun ya da olmasın mutluluğu sağlayacak olan sensin.Bu arada hedeflerin gayet mantıklı bence.Aynen devam şeker

bu ay hastalık ayı zaten kimse sağlam değilki

sorma ya vücut herhalde adapte olamıyo yaza geçerken.Bu arada senle ilk kez bu kadar başbaşa kalıyoruz.Ben unuttum senin isim neydi yayanlış anlama en azından bu şekilde samimiyeti arttırırız

sorma ya vücut herhalde adapte olamıyo yaza geçerken.Bu arada senle ilk kez bu kadar başbaşa kalıyoruz.Ben unuttum senin isim neydi yayanlış anlama en azından bu şekilde samimiyeti arttırırız

niye yanlış anlıyımki canım ben sadece seni gündüzleri görüyorum ama hiç tanışmadık dimi senle ben gizem canım ..
benim eşim gececi olduğunda daha çok onlineyim aslında ama şimdi raporlu olduğumdan dolayı 1 hafta başınızdayım

desene sen gececi ben gündüzcü ilk kez mesailer çakıştıBen de açıkcası tanışıp tanışmadığımızı hatırlayamadım ve geçmişi okumak hiç gözüm almadı bi pot kırma istemedim beide tanışıp ikinciye sormak varben de anca iş yerinde girebiliyom o yüzden gündüzleri buralardayım.İsmim fatma.Kırklarelindeyim.Mimarlık ofisinde çalışıyom.Yeni evlendim ama kilolar bende kendimi bildim bileli var.Yanlız bu sefer ciddi asıldım.Bakalım özellikle kalori sepeti tam bana göre açıkcası.Sen ne zamandır bu guptasın şeker?Bi de geldiğinden beri ne kadar verdin?Ben aslında okuyorum yazıalrını ve hastane olaylarını da biliyorum az çok.ama işte malum birebir sohbet olmayınca mecbur uzaktan takip ediyoz.Mesailer uymuyo çünkülüm

bende istanbulluyum 3 yıllık evliyim anaokulunda çalışıyorum çocuklar beni maffetti desem yeridir durdu durdu virüs çıktı bende bulaşıcıymış bende evdeyim öyle yani canım ..
ben aslında şubatdan beri burdayım şubatın ortası diyebilirim ocakta başladım yemekten kesmeye 98,5 dum yani bucaga dogru gidiyordum dedim kendine gel gizem noliiii 95le buraya girdim şuan 89,1 im ama açım çok açım

canımm tekrardan geçmiş olsunn 1 hafta güzelce dinlen iyi gelir en azından kendine dikkat ett evde olmanın tadını çıkarttttt bencillik gibi olucakkk ama bir haftaa online olucaksınn süperrrrrrrrrrrrrr

selamlar
bende geldim doktordan yara kapanmaya başlamış dedi başka bir merhem verdi onu kullanacakmışım 10 gün sonra tekrar gidicem

ayşemm yaranın kapanmasına sevindim çok şükür ki kötü bişeyy dememişş merhemide düzenli kullan olurmuu yoksammmmm

fatoşummm canımm benimmmmmmmm
bende kalori sepetine üye oldummm biliyormusunnnn
spor yapamadım amaaa inan yoğunluktan dolayıı dün akşamda kişisel bakım v.ss sonra uyudum hemencikk zaten yoğun bi hafta sonu geçirdiğim içinnnn biliyosunn

geçmiş olsun kuzu...........

elma sirkesi iç iltihabı öldürür annem hep öle yapar bize...........

selamlar

ohh süper geçmiş olsun tekrardan............

sanada geçmiş olsun alerjide çok zor kuzu en kısa zamanda atlatırsın inşallah............

canım bi yoğun haftasonu da benden yaaa(ama ben bugün de yoğun olacağımı biliyodumün sabahtan spor yaptım.Ya acep benim spor aleti ne kadar kalori yakii kki şesut:)))e-walker die bişey.aceba nerden öğrenebilirim?

geçmiş olsun kuzu...........

elma sirkesi iç iltihabı öldürür annem hep öle yapar bize...........
nsıl tükrtiyon peki canım

sorma canım ah ah o yolların başında insan hiç farkedemiyo malesef.Ben de geçen sene nişanımdan sonra dietisyene başladım 82.3le.7 ayda anca 12 kilo falan verdim.70-71 arası gidip geliyodum düğünde.sonra şehir değişince bıraktım tabi.yalnız almadım bıraktıktan sonra.Çünkü çok ağır ama hep yağdan gidiyodu.Yılbaşından önce de burda başka bi işe girdim.acayip bi yeme sistemleri vardı.Yoğunluktan kahvaltı yapmıyoduk,öğlen yemeği de 4-5 gibi giyoduk.Bi de hep sabahlıyoduk.Bu şekilde bi düzensizlikle 7 kilo kadar aldım.sonra orayı bıraktım.1 ay sonra da hamile olduğumu öğrendim.ama bebeğimi kaybettim 3 aylıkken.Ordan da 2-3 kilo aldım.başladığımda 79dum.ama yavaş yavaş gidiyo.Ya benim en büyük sıkıntım düzensiz ve aşırı uçlarda yemek.ya çok az ya da çok fazla.Mesela bütün gün aç durup akşam 1 dürüm yiyodum.Gece de sabahlarken bi dilim yaş pasta,kahve vs.Böle olunca bana hiç yaramıyo.Bi de streste benim vücudum acayip su topluyo.Gerilince 1-2 kilo bi günde geliyo mesela.Bu haftaki korkum da o açıkcası:Çok stresliydi bu hafta

fatoşummm ahh balım alerjimi oldun sen kıyammm
hayatım bak bu sırlar dikkat et kendine polenler çok kötü benimde alerjim var ama fazla etkilemiyoo gibi beni tıkanıyorum birazz okadar

bir komşum var kendisi hiç çağırmaz benim arkadaşlarım gelince çağırmayınca bozulur,kendisi arar beni markete gidelim çocukları parka götürelim fln,evine davet etmeyi sevmez bana biri gelince hemen damlar beni çağırmadın diye kapris yapar bide, bende dayanamadım sen beni 15 gündür kaç kere çağırdın dedim ,ben bir kere kendim yüzsüzlük yaptım geldim dedim,geldi 1 saat oturdu kalktı biraz önce aramış küstünmü diyo yok niye küsüyüm dedim,napsam acaba bu kız beni deli ediyo............

yaaaaaa stres yapmaa hiç bişeyii sakın haaaaa madem şişiyor vücudun sakınn bak kendine yapıyosunn zararı sana stresin. hem bu hafta sporla destekliyerek napıyoruzzzzzzzz kilolarııı bozguna uğratıyoruzzzzzzzzzz heyyyttt bee çekilin yoldan biz geliozzzzzzzzz

düzensiz yiyince vücut yediklrini yağ olarak depolamıştır canım............

sirkeyi 1 tatlı kaşığı içiriyodu annem boğazımız ağrıyınca ben hiç boğaz ağrısı için antibiyotikl kullanmadım şimdiye kadar..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…