- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #28.321
bacım sen de pişkinliğe ver madem bundan sonra.De ki sen çağırmadıkça ben de seni davet etmiycem komşum arkasından da şaka yapıyomuş gibi bi kahkaha patlat anlamasın şaka mı gerçek mi olduğunu:))sonra da cidden davet etmezsin.bir komşum var kendisi hiç çağırmaz benim arkadaşlarım gelince çağırmayınca bozulur,kendisi arar beni markete gidelim çocukları parka götürelim fln,evine davet etmeyi sevmez bana biri gelince hemen damlar beni çağırmadın diye kapris yapar bide, bende dayanamadım sen beni 15 gündür kaç kere çağırdın dedim ,ben bir kere kendim yüzsüzlük yaptım geldim dedim,geldi 1 saat oturdu kalktı biraz önce aramış küstünmü diyo yok niye küsüyüm dedim,napsam acaba bu kız beni deli ediyo............
yaaaaaa stres yapmaa hiç bişeyii sakın haaaaa madem şişiyor vücudun sakınn bak kendine yapıyosunn zararı sana stresin. hem bu hafta sporla destekliyerek napıyoruzzzzzzzz kilolarııı bozguna uğratıyoruzzzzzzzzzz heyyyttt bee çekilin yoldan biz geliozzzzzzzzz
düzensiz yiyince vücut yediklrini yağ olarak depolamıştır canım............
ah ah artık yağları koyacak depo da yok ki nereye koysun gariban:)))
sirkeyi 1 tatlı kaşığı içiriyodu annem boğazımız ağrıyınca ben hiç boğaz ağrısı için antibiyotikl kullanmadım şimdiye kadar..........
bacım sen de pişkinliğe ver madem bundan sonra.De ki sen çağırmadıkça ben de seni davet etmiycem komşum arkasından da şaka yapıyomuş gibi bi kahkaha patlat anlamasın şaka mı gerçek mi olduğunu:))sonra da cidden davet etmezsin.
anacım ii dion da bi de spor yapsak süper olacak.Neyse kalori hesaplamak çok işime geldi bu arada.Sen verim alabiliyon mu bacım?
tamam canım deniycem bakalım.inş işe yarar.
canım kaç kere söyledim ama anlamıyo bildiğin gibi değil valla...........
dene canım boğazın ağrıdıkça iç 1 tatlı kaşığı hiçbirşeyin kalmaz...........
kızlar ben kaçar.işler beni bekler.çok öptüm...irras bu arada memnun oldum arkadaşım.bu hafta görüşürüz bol bol inş.
sen arabada mısın :44:
yok kız eşim arabada radyoda çıkmışta telde dinletiyo işte
bu arada okuma bayramının resimlerini çektinmi at da bakalım :98::98:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?