Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bacım sen de pişkinliğe ver madem bundan sonra.De ki sen çağırmadıkça ben de seni davet etmiycem komşum arkasından da şaka yapıyomuş gibi bi kahkaha patlat anlamasın şaka mı gerçek mi olduğunu:))sonra da cidden davet etmezsin.

anacım ii dion da bi de spor yapsak süper olacak.Neyse kalori hesaplamak çok işime geldi bu arada.Sen verim alabiliyon mu bacım?

tamam canım deniycem bakalım.inş işe yarar.

kızlar ben kaçar.işler beni bekler.çok öptüm...irras bu arada memnun oldum arkadaşım.bu hafta görüşürüz bol bol inş.

canım kaç kere söyledim ama anlamıyo bildiğin gibi değil valla...........

dene canım boğazın ağrıdıkça iç 1 tatlı kaşığı hiçbirşeyin kalmaz...........

canım kaç kere söyledim ama anlamıyo bildiğin gibi değil valla...........

dene canım boğazın ağrıdıkça iç 1 tatlı kaşığı hiçbirşeyin kalmaz...........

canım bence eğer görüşmeyip çok şeyi kaybetmiyceksen hayatında bence söyle gitsin yanii ne küsücem sana de hatta aramıza mesafe koyalım bana biri geldiğinde saygı gösterip gelme de v.s ama tabi çok samimi arkadaşın değilse

kızlar öğle yemeği olarak bişey yemedim ama bu saate kadar 2.5 lt su içtim canım bişey istemiyo artık akşam sadece bi elma yerimmm

Kızlar Merhabaaa,

Nasılsınız ? İyidir umarım herkes, ben bitkinim, sınavın ardından, uykusuzluk, üstüne bir de stok kontrolü eklenince akşamın bu saatine kadar depoda sayım yaptım ve doğal olarak yazamadım valla atacaklar beni gruptan ya

Son olur umarım ya yapmam bir daha kaptancım

Sınavlarım da çok iyi değildi moralim de iyi değil hiç, hayırlısı bakalım ya kısmet...

bu arada ne yediğimi yazayım bu saate kadar;
Sabah; Klasik kahvaltı, bir dilim ekmek , bol yeşillik domates, salatalık, peynir
Ara : şeftali minicik
Öğle: 1dilim ekmek ton balıklı salata
Ara: yok
Akşam : bakalım kısmet annecik ne yaparsa yazarım artık

yüzümün akıyla bitirdim okuma bayramını herkes çok beğendi
şimdi komşu var gelirim ben birazdan kızlar
öptüm sizi kocaman

yaa ne çok yazmışsınız yine ben nasıl okuyacam şimdi biri bana kısaca anlatabilir mi ne oldu bugün

ay burdayım canım benim ormantik kocam ekip arabasından bana orhan gencebayın ayşen şarkısını dinletiyo

Son düzenleme:
2011-05-30 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Sahanda Yumurta 1.5 PORSİYON 240
[2] Simit 0.8 ADET 220
[3] Izgara köfte (dana eti orta yağlı) 2 adet 120
[4] uno sofra tam buğday 1 dilim 56
[5] Yarmalı Yoğurt Çorbası 0.5 PORİSYON 125
[6] Elma 1 ADET 60
Toplam : 821 kal.
2,5 lt su bitmek üzere
ilerleyen saatlerde arkadşaım gelecek oturmaya onunlada sütlü kahve içerim acep kaç kaloridir bulamadım onu :26:

bu arada okuma bayramının resimlerini çektinmi at da bakalım :98::98:

yok canım ben koşuşturmadan çekemedim arkadaşa demiştim oda ayarlara bakmamış resim çekiyom diye video çekmiş

allahtan başka arkadaş sonuna kadar videoya çekti okuma bayramını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…