- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #283.261
pancar salatada güzel oluyor turşusuda güzel oluyor :) .tamam canim atarim resim, cok kolay yapimi güzelse degisik bisey yapilir misafirlere negüzel:)
evet harika dimi yedikce yiyesi geliyo insanin
oh süper evet canim erkek kardesini biliyorum. cok iyi ya geldiginde güzel vakit gecirirsiniz ozaman:)
iyiyim aynen ya 68den aşağı düşemeim bir türlüSagol bebisim
Nasilsin
Biraktigim gibisin :)
aynı beni anlatıyorsun ama dikkat etmezsek kilo dönüşü olarak bize dönecek. dukan birası içemiyorum ben ya tadı çok kötü . limonlu su içecem bende spor yaparken .
naber lilim . seni tekrar görmek güzel :)
kaç gün yapmamız lazım bunu acaba öğlen ve akşam bu karışımı içsek zorlar mı ? ara öğünlerde de ceviz badem fındık yeriz sabah ekmeksiz kahvaltı yaparız
ben buhafta artiyim canim yasen napıyosun kaç kilosun canım
evet güzel oluyo:)pancar salatada güzel oluyor turşusuda güzel oluyor :) .
inşallah kuzum .
3 gün akşam yapalım o zaman. öğlen ve sabah ne yicez ? listesi var mı ?akşam için diyor 2-3 gün, öğlen ve akşam sadece hafta sonu yapabiliriz taze yapılması lazım makine evde benim akşamları yaparım 2 gün, hatta bu akşam yapayım
limonlu suyunda çok faydası var , dukanı sevdim sayılır içerim yanitartıyı bi süre kaldırmak istiyorum moralimi bozuyor devamlı çıkmak ve sonuç alamamak, bu hafta bu dikkat etmeyle ne kadar verecem bakalım hedefimin %80 olur muhtemelen mezun olurum bende haftaya ve tartıyı bi süre evden uzaklaştırıp öle devam ederim diyete
Pancarlı bulgur salatasını hiç duymamaıştim canım tadini beğenirsen tarifini beklerizevet biter sonra dinlenirsin kendini hemen bitsin yapimda diye motive et sonunda yan gelir yatarsin:)
patatesli börek yapcam buseferki kendi kafama göre uydurmasyon bi tarifden peynir patates sogan karisimindan
bide biberli ekmek hic yedinmi bilmiyorum hatay mutfagindan harika oluyo
Tatli olarakda frambuaz soslu cheescake yaptim:) salatada yeni bisey denedim pancarli bulgur salatasi umarim olmustur dünden yaptim onu:)
sagol kuzum
Sağol kuzum aksam mah deki aktara ugramak aklimda inşallah iksinide bulurum malzemelerin yarindan itibaren denerimCanim günde iki ögün yapsan yeter bence annem çok yaptı önce bende yapmistim baya fayda ediyor düzenli yapılırsa ..iyilik valla kızla oynuyorum bol bol oglum kursa gitti evde takılıyoruz :))
bende onun için vermeye çalışıyorumben buhafta artiyim canim yabi kilo fazlam var izin Zamani gelmeden biraz vermem lazimki tatilde doyadoya yiyeyim
Zaten grupta 3-4 gün kalmışsın o zaman aday uygulaması yok muydu acabainanın gruba girip elendiğimi bile hatırlamıyorum
üstünden kaç sene geçti acaba?
Bu kadar uzun süre geçmesine rağmen gruba girememek saçma gibi geldi ama sıkıntı değil.
amacım zayıflamak ama listede ama değil.
Gecenahahahakızım ben bile merak edeerdim
sabahları haşlanmış yumurta yesen süper olur canım ödem içinde maydanoz salatalık karışım içebir misin güzel ödem atıyormuş
programın çok güzel canım hiç aksatmadan devamip atlama ve jamping jack düşünü zorlar bence yapma sen bu hafta onun yerine bol bol lesli yapabilirsin ama
AynenValla sen çok uyanıklık yapmışsın
Haftaya iyice kasmak gerekli desene bende full kacamaksız geçirme planları yapıyorum bu cuma geçti zaten gram gider kilo gitmez. Yarın yapalım dicem ama ben yemek yemeden yaparım şöyle kefir probiyotik yoğurt meyve sabah tost semiz otu ve domates yemek istiyorum.
Ben yoktum kuzum geçen haftadan beri
ohh valla bende evde oturmak istiyorum artık çalışmaktan yoruldum tatiller yetmiyor artık
Ayni benpancar salatada güzel oluyor turşusuda güzel oluyor :) .
inşallah kuzum .
iyiyim aynen ya 68den aşağı düşemeim bir türlüal ver ile geçiyor hep
doğaçlama takılalım biz yadesene tartıda seni motive ediyorponçiğin süt yeşilçayını çok sevememiştim ama ne yalan söyleyim ama onuda içerim
öğlen ve akşam listesi yazmıyor canım onu kendimiz belirliyoruz sanırım sabah yumurtalı klasik kahvaltı yaparız, öğlen salata yerim ben sende sebze ağırlıklı beslen istersen akşamda onu yaparız
ama bu hafta listemizi belirledik onun dışına çıkmayalım haftaya yapalım
şeker diyetine var mısın kuzucuk
Ayni ben
Eylulden beri ayni kilolarfayimve hep diyetteyim
Kaptanimiz kim
Yine menuleri aksam saatlerindemi paylasiyrz
Neler yapiyorsunuz
Sekersiz 21 gun bitmem uzere
Ilk basta zorlanmadm aksine bitmek uzereyken zoraniyrm Cok ilginc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?