- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #283.281
tamam canim paylasirim burdan... ozman bende bidahakine onu deniyeyim:)Pancarlı bulgur salatasını hiç duymamaıştim canım tadini beğenirsen tarifini beklerizbu arada bende şalgam sulu bulgur salatasını tavsiye ederim canim hem gorsel olarak farkli hemde lezzeti yerinde
Evet bu sıcakta dışarıyı düşünemiyorum bol bol yuvarlaniyoruzPancarlı bulgur salatasını hiç duymamaıştim canım tadini beğenirsen tarifini beklerizbu arada bende şalgam sulu bulgur salatasını tavsiye ederim canim hem gorsel olarak farkli hemde lezzeti yerinde
Sağol kuzum aksam mah deki aktara ugramak aklimda inşallah iksinide bulurum malzemelerin yarindan itibaren denerimbu havada en iyisini yapiyosunuz canim çocuklarinla birlikte olmanin keyfini cikar onlarda anneleriyle doyasiya oynayabilsinler
6. Takımdan sevgi ve başarı dileklerimleülkeyi terk etme konusunda kararlıyım ama yandas bulamıyorum
bu hafta doğaçlama takılmayalımdoğaçlama takılalım biz yahafta içi görümcem gelecek benim kiloyu salıya kadar vermem gerekli sonra grm gram gitsin sabah yumurta yiyemiyorum hava sıcak denerim yarın yine de . şimdi kokteyli biz yarın ve pazar günü mü yapıyoruz . öğlenleri domates semiz otu yerim yada çorba getiririm evden akşamda duruma göre domates peynir semiz o günkü psikoloijime göre . şimdi nsıl yapyoruz son karar not alcam unutyorum . spor yapamıyorum regli olunca başlarım sakata gelmeyim tekrar.
sende de o mideyi gördüğümden kilo için içersiniz
şeker diyetine var mısın kuzucuk
ne dedin tatlım duyamadık biz6. Takımdan sevgi ve başarı dileklerimle
Canım canım terk etme ülkeyi az yencez
hiç canınız yanmıycıkdwğil mi esperenzaa
Cnm valla faydasini gorursunndrdotty kaptanımız .akşam saatlerinde paylaşıyoruz. bende 7 günden fazla yapamıyorum şu şeker diyetini
ne dedin tatlım duyamadık biz
kulaklarımız ve dilimiz haftaya bugün açılmak üzere kapalı
sen dikkat et canım kuzulara aman ihmale gelmezKızlar bakıcımız yüzme bilmiyormuş bütün gün çocukları takipteyim. Sohbetlerinize katılamıyorum ama buralardayım.
Sevgiler
KOKTEY DAHA HAVALI GELDİbu hafta doğaçlama takılmayalımbu hafta önemli hem benim son haftam riske atmayım mezun olur gelir doğaçlama takılırık seninle o nedenle smottie'yi (kokteyl demiş bide ya baktın güzel sevdiğin meyveler yaparsın ) bu hafta yapmayalım haftaya içeriz serin serin
bulgur tüketmiyorsun değil mi ekmek ya daCnm valla faydasini gorursunn
Dene derim
Gecmis olsun cnm yaa
Ben aksamlari rengarenk menumuoaylasyim ine o zaman
18 gundur hic kacamak yapmadan besleniyrm valla
3.450 verdm
sen dikkat et canım kuzulara aman ihmale gelmez
banada at özelden
Bu hafta enerjin muhteşem canım. Ama takım genel olarak kötü. AllahtanSchonerDuft 100gr. Vermiş
SchonerDuft gece özelden mesaj atarım aklımdasın
O zaman gözlerinizi kısacık açıp akşam ortalamamıza bakın ki haftaya hayal kırıklığı yaşamayın, alıştırın kendinizine dedin tatlım duyamadık biz
kulaklarımız ve dilimiz haftaya bugün açılmak üzere kapalı
Listede değilim halen sabah gördüm aday listesindeyim daha hayal kırklığı oldu oysaki tartılmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?