Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Pancarlı bulgur salatasını hiç duymamaıştim canım tadini beğenirsen tarifini bekleriz bu arada bende şalgam sulu bulgur salatasını tavsiye ederim canim hem gorsel olarak farkli hemde lezzeti yerinde
tamam canim paylasirim burdan... ozman bende bidahakine onu deniyeyim:)

Evet bu sıcakta dışarıyı düşünemiyorum bol bol yuvarlaniyoruz )

bu hafta doğaçlama takılmayalım bu hafta önemli hem benim son haftam riske atmayım mezun olur gelir doğaçlama takılırık seninle o nedenle smottie'yi (kokteyl demiş bide ya baktın güzel sevdiğin meyveler yaparsın ) bu hafta yapmayalım haftaya içeriz serin serin

***14. TAKİM 577.ETAP***

segus (65.8/66.2 / +0.4/%-0.6)
SchonerDuft (69,1/69,00 / 0,10/%0,15)
tgb1907 (64,1/63,9 /0,2 /%0,31)

bi-zuzu (60,50/60 /0,5 /%0,82 )
tobosoludulcinea (63,4/63,6 /+ 0,2/-%0,30)
kayacans (75.00 /77/-2/-%2,6)
patient women (84,3/83,1/1,2/%1,43)

leylmira (79,4/ / /%) yeni üye bşl.t.19 haziran bşl.K:81,6 H:70
lilipit (75,7/ 75.15/0.55 /% 0.022) 544. Etapta izne ayrılan üye döndü yüzdesi 33’e bölündü

14.Takım ortalaması:

drdotty kaptanımız .akşam saatlerinde paylaşıyoruz. bende 7 günden fazla yapamıyorum şu şeker diyetini
Cnm valla faydasini gorursunn
Dene derim
Gecmis olsun cnm yaa
Ben aksamlari rengarenk menumuoaylasyim ine o zaman

18 gundur hic kacamak yapmadan besleniyrm valla
3.450 verdm

@kayacans

Açaydım gollarımı getme deyeydim
Nettin kuzum sen
Dikkat edince ne güzel kilo veriyorsun en zor zamanlarında ailenin sağlık sorunları varken anjio dönemlerinde bile verdin kilonu.
Canım benim toparlan haftaya daha iyi görmek istiyorum seni
Yayla yaramamış

KOKTEY DAHA HAVALI GELDİ İÇİNE baileys EKLERİZ KÜÇÜK YAZDIM DİKKATİNİ ÇEKERİM .
OK SEN BANA DİREKTİF VER YAPACAM AMA YUMURTA YEMEM TON BALIĞIDA YEMEM . HAFTA SONU İÇİN NELER YAPCAZ ONU KONUŞALIM ÖNCE KAFAM ÇOK DOLU YAZMAZSAM UNUTUYORUM ÇAKTIRMA

ne dedin tatlım duyamadık biz
kulaklarımız ve dilimiz haftaya bugün açılmak üzere kapalı
O zaman gözlerinizi kısacık açıp akşam ortalamamıza bakın ki haftaya hayal kırıklığı yaşamayın, alıştırın kendiniziay çok zevkli sizinle kapışmak mezun olmasam da haftaya kadar uğraşsam mı napsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…