Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aaa siz vereceklerinizi bu hafta fazlasıyla verdiniz desene haftaya duraklama yaşarsınız muhtemelen
bende jubilemi haftaya sakladım sende öle yap kapış bizimle köşeden izleme

Yemek topiğinde bağımlıyım ben ama ne tartlı yiyorum ne ekmek ve çok az yiyorum yinede bir motivasyonum düşünce kilo veremiyorum benimde umudum Ankarada kilo verebilmek

Kızlar bakıcımız yüzme bilmiyormuş bütün gün çocukları takipteyim. Sohbetlerinize katılamıyorum ama buralardayım.
Sevgiler
hadi ya orda öğrenir belki bilmemek kötü

Bu hafta enerjin muhteşem canım. Ama takım genel olarak kötü. Allahtan SchonerDuft 100gr. Vermiş
SchonerDuft gece özelden mesaj atarım aklımdasın
ya hiç sorma saat 11 gibi wcye çıktım kesin 500 gr daha eksik çıkardım ok kuzum beklerim
baileys felan yok onu unut ben tatile sakladım sende tatilde içtiklerine say

hafta sonu gelmeye çalışacam ama şimdiden listemizi yapalım ama casus var özele gel
tatilde 1 kokteyl içtim içinde vodka vardı sadece

Yemek topiğinde bağımlıyım ben ama ne tartlı yiyorum ne ekmek ve çok az yiyorum yinede bir motivasyonum düşünce kilo veremiyorum benimde umudum Ankarada kilo verebilmek
kuzum sen aday değil cuma listesndesin day listesinden silmeyi atlamış olabiliriz . cuma listesine kilo bildirimini yaparsan listeyi paylaşalım

***14. TAKİM 577.ETAP***

segus (65.8/66.2 / +0.4/%-0.6)
SchonerDuft (69,1/69,00 / 0,10/%0,15)
tgb1907 (64,1/63,9 /0,2 /%0,31)

bi-zuzu (60,50/60 /0,5 /%0,82 )
tobosoludulcinea (63,4/63,6 /+ 0,2/-%0,30)
kayacans (75.00 /77/-2/-%2,6)
patient women (84,3/83,1/1,2/%1,43)

leylmira (79,4/80.2 /0.8 / %1.06) yeni üye bşl.t.19 haziran bşl.K:81,6 H:70
lilipit (75,7/ 75.15/0.55 /% 0.022) 544. Etapta izne ayrılan üye döndü yüzdesi 33’e bölündü

14.Takım ortalaması:

@yolcukardelen canım benim hoşgeldin takımımıza şekerli bir kahve ikram edelim sana bu hafta seni yolcu ederken tugbaFB birinciler sırlarını paylaşıyor’ a öyküsünü yazacak ve tüm takım takım birinciliği kupasını
kaldıracak. Ne güzel unutulmaz bir anı senin için

aaa siz vereceklerinizi bu hafta fazlasıyla verdiniz desene haftaya duraklama yaşarsınız muhtemelen
bende jubilemi haftaya sakladım sende öle yap kapış bizimle köşeden izleme
Ay biz her hafta veriyoruz bol bolkilo vermek bizim takımın ata sporudurgitsem de buralarda olurum
ellerinize sağlık canım Muhabbetiniz tatlandırır kahvemi hiç atmayın şekerseve seve okurum ama bizim bi haticemiz var ondan ona sıra gelir mi bilemedim

çok hoşsun canım uğrayın böyle arada

hiç umudum yok artık, ben iyi kilo verdiğimde herkes derece yapıyor sansıma tü kaka geçen hafta 2.5 lardaydı yüzdem dereceye bile giremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…