- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #283.401
“Kötü kaptanın el kitabı” varsa okuyup anlasam iyi olacak. Cezaları belirleyelim her şeyin bir bedeli var değil mi?Abooowwww sonuncu mu bu nedir yahu toparlanamadik mi daha
Illa ceza istiyolar
Geçmiş olsun canım agrikesicilerde aliskanlik yapabilir vucutta eskiden bi parolla gecerken simdi ben daha agir agrikesici kullanmak zorundayim belki senin agrikesicine de vucudun alismistir bi ustune gecebilirsin doktorunada danisarak tabi... sute kakao atip hindistan cevizi yada tarçin falan atip icebilirdin en sagliklisindan..3 seker neysede bide biskuviler olmayaydi iyiydi :) kendi vucudunu daha iyi tanirsin yiyince gectimi bari agrisi :) gectiyse oohh afiyet şifa olsun..Hayirli geceler kizlar bugün sabahtan beri bas ağrısı cekiyorum iki agri kesici aldim banamisin bide tatli krizle ugrastim dayanamadim bir bardak sute 1,cay kasik seker attim uc tane biskuvi ile yedim midem bulandi bi daha yemicem bunu da yemicektim bas agrim bundanmi tansiyonummu düştü diee yedimdi
Offf tekrar kg aldim canim 83 tum
Bizim evde tartmayan tartı var canım onu göndereyim sana çok seversin
Hâlâ 76,5 sin yani
Hafta içi konuşuruz canım senin durumunu şimdi sonunculuğumuza yanıyorum dertleniyorum içleniyorum ooooooffff offf
Gunaydin insallahh ya canim 7 lere bi gecebileydim ..olmazsa hepimiz hurma yogurt yapalim şahane bisey o yine yapicam benGunaydın kızlarrbu hafta bomba gıbı donelum herkes 2ser kılo versın ıns
Canim reglim ya paroldan baska kullanamadim ,seker hapi kullandigim icin sekerimmi dustu te bu haldeyimmi diye serkerli sutu ictim, tarcini süte katinca tiksiniyorum suda kullanmayi tercih edrim ara ara,zira seker hapi kullanirken bana ters tepiyor sekerimi düşürüyo tatli istegimi istahimi açıyor kendimde bunu fark ettim..Geçmiş olsun canım agrikesicilerde aliskanlik yapabilir vucutta eskiden bi parolla gecerken simdi ben daha agir agrikesici kullanmak zorundayim belki senin agrikesicine de vucudun alismistir bi ustune gecebilirsin doktorunada danisarak tabi... sute kakao atip hindistan cevizi yada tarçin falan atip icebilirdin en sagliklisindan..3 seker neysede bide biskuviler olmayaydi iyiydi :) kendi vucudunu daha iyi tanirsin yiyince gectimi bari agrisi :) gectiyse oohh afiyet şifa olsun..
Canim sen diyetisyene gidiyormuydun,hurma yogurt kurunu yaptiginda kac kg verdin,eger yakin zamanda yaptinsa ayda bir yap kas kaybi yaşama bu hafta versen diger hafta duraklama olabilir kas kaybi olunca diger hafta vucud kasi yerine getirmeye calisir bu da kg vermeni durdurabilir..senin bebis varmi bide burda 96 kg lami basladin..cok sordum kusura bakmaGunaydin insallahh ya canim 7 lere bi gecebileydim ..olmazsa hepimiz hurma yogurt yapalim şahane bisey o yine yapicam ben
Sağol kuzumNılay keçeci cnm
Dünden hazırlığımı yaptım aksilik çıkarmaz ise bedenim 2 kilo üstü veririmResmî olmayan sonuçlara göre sonuncu takım bizizve bireyselde sonuncu yarışmacıda bizim takımda
Neyse bu bize ders olsun haftaya 6. Takım ile yarışıyoruz hafta sonunu kaçamaksız atlatmaya bakalım hatta Cuma’ya kadar ölüm orucu
Kolay gelsin herkese
Bugün başlıyoruz o zamanTabıkı varım ayıpsın
Kac gun canim 21 gunmu denerim meyve serbest dimi eger meyve olmaz ise.kotu oluyorumBitmeyenUmidim sende yapar mısın bizimle şeker diyeti
Meyve organik bal ve pekmez serbest ama 1 tatlı kaşığı kadar tüketmen lazım.Kac gun canim 21 gunmu denerim meyve serbest dimi eger meyve olmaz ise.kotu oluyorumtarlada calistigimiz icin vucudumun seker ihtiyacını meyveden aliyim.. yoksa herye saldiririm allah muhafaza...
Hemen elini kativ verde ev isini bitirde ustundeki yuk kalksın canim cok hafiflersin suan kahvalti ediyim benim isde beni bekler..
Diyetisyen yeni başladım 10 gün olmadı daha ,hurma yoğurtu 3 gün yaptım 2 kilo gitti ,sanırım iki hafta önce yapmistim o kürü ,bebis 7 aylik kilo vermeye 96 da basladim buraya bsladigimda 90 falandim sanirim ..onemli degil tam cvp verbildim mi atladigim bisey yok galibaCanim sen diyetisyene gidiyormuydun,hurma yogurt kurunu yaptiginda kac kg verdin,eger yakin zamanda yaptinsa ayda bir yap kas kaybi yaşama bu hafta versen diger hafta duraklama olabilir kas kaybi olunca diger hafta vucud kasi yerine getirmeye calisir bu da kg vermeni durdurabilir..senin bebis varmi bide burda 96 kg lami basladin..cok sordum kusura bakma
Evet canim 1 kase yogurt 7 hurma her ogunde beni cok tok tuttu arada bazen meyve yedim sütü mu de etkilemedi hiç ..Patient kuzum hurma yoğuurt nasıl sadece hurma ve yoğurtmu yedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?