- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #283.381
Benim minikkusum dogumgunu var carsambaya nasil yapayim olum orucuResmî olmayan sonuçlara göre sonuncu takım bizizve bireyselde sonuncu yarışmacıda bizim takımda
Neyse bu bize ders olsun haftaya 6. Takım ile yarışıyoruz hafta sonunu kaçamaksız atlatmaya bakalım hatta Cuma’ya kadar ölüm orucu
Kolay gelsin herkese
Aaa kac yasına gırıyorBenim minikkusum dogumgunu var carsambaya nasil yapayim olum orucupesine tatil neyseki bugun 59.4 e dusmusum ogle sonunda simdiden 600 gr vermis gorunuyorum tikkat tikkat takılıp almadan 400 gr vermeye bakayim
Yedıklerın bana az geldı cnm yaBugunku menum gelsin kahvaltı geç oldu temizlik yaptım sonra canim bisey istemeyince ..
9:30
1 dilim çavdar ekmeği
yağsız tavada 1,5 yumurta
Kk peynir
rezene 1 kupa
3,4 ince dilim hindi füme
Ara 12:00
10 cig badem
4 kayisi (sekerpare)
15:00 öğlen
2 kase mercimek corbasi
1 kase yogurt
1 ince dilim çavdar ekmeği
Akşam 19:00
2 koz patlicanli az peynirli marul salatası
Su 2,5 litre
spor 45 dk lesli
1 yasina girecek insallah tesekkur ederim ne cabuk buyuyolar diyorum simdi ama buyurlen oyle gelmiyorAaa kac yasına gırıyor
Sımdıden dogum gunu kutlu olsun minnoşun
Merhabalar canim hosgeldin 1. Sayfadaki kuralları okuman gerekiyor uyarım dersen kaptanimıztakima katılmak istiyorum
Merhabatakima katılmak istiyorum
Canim cok tesekkur edeimmmkaptinn canim besik aldın mi bilmiyorum ama e bebekte tahtarevallinin besiklerinde %25 indirim var.... birde e bebek subat indirimleri cok karli oluyor oyun halisi oto koltugu yurume arkadasi kaliteli ve uygun fiyata geliyo.. aa mathercare i inceleyebilirsin 0 6 aylik bebisler icin cok uygun fiyata ayni zamanda yumusacik kaliteli zibinlar oluyor 7 lisini 35 liraya almistim ben gecen yil outlet kismindan
Vay canina be vaayyy caninaaaaBen 2 mesajınla anladım gaddarlığını cok zekiyim çok ta mütevazi
Siz kaptanlar hep öle oluyorlar sanırsam Laf aramizda bende kaptinden (bilerek etiketlemedim belki görmez) çok tırsardım bi keresinde az bi gram artıdaydım azarı yemiştim hamilelik yumoş yumoş yaptı onu
Evet geç okudum sanırımevet ilk sayfaya baktim. uyarim tabiki benim de sevke ihtiyacim var. 74 kiloyim su an. 60 larda olmak istiyorum. ilk dogum arti 2. dogum derken baya kilo kaldi bende
Sende agustos sicaklarinda kavrulanlardansin yaniBenim oğlumu da 6 eylülde beklerken 1 eylülde çıkagelmiştiİyi bilirim yanmaları
Abooowwww sonuncu mu bu nedir yahu toparlanamadik mi dahaResmî olmayan sonuçlara göre sonuncu takım bizizve bireyselde sonuncu yarışmacıda bizim takımda
Neyse bu bize ders olsun haftaya 6. Takım ile yarışıyoruz hafta sonunu kaçamaksız atlatmaya bakalım hatta Cuma’ya kadar ölüm orucu
Kolay gelsin herkese
Aynen öyle canımSende agustos sicaklarinda kavrulanlardansin yani
Keptin bugun ayrildigim kg dustum,haftaya iyi kg verirsem girsemmiki listeye sence,bu hafta regliyim ya umidim var dikkat ediyorum..Abooowwww sonuncu mu bu nedir yahu toparlanamadik mi daha
Illa ceza istiyolar
Birde @keptinn tartimi degistirdim eski tartim bir kg eksi tartiyormus yani ayrildigim kg 76,5 tu ya aslında ozamanki ayrildigim esas kg 77,5 mus...Keptin bugun ayrildigim kg dustum,haftaya iyi kg verirsem girsemmiki listeye sence,bu hafta regliyim ya umidim var dikkat ediyorum..
Birde @keptinn tartimi degistirdim eski tartim bir kg eksi tartiyormus yani ayrildigim kg 76,5 tu ya aslında ozamanki ayrildigim esas kg 77,5 mus...
Simdiki dogru tartiyor 76,5kg..
Listeye girersem tarti degiskilinide soylermisiniz haftaya benimde faydam olsun diyorumdrdotty senin fikrini aliyim canim..erkenmi sence listeye girmek..
Tabıkı varım ayıpsındoğaçlama takılalım biz yahafta içi görümcem gelecek benim kiloyu salıya kadar vermem gerekli sonra grm gram gitsin sabah yumurta yiyemiyorum hava sıcak denerim yarın yine de . şimdi kokteyli biz yarın ve pazar günü mü yapıyoruz . öğlenleri domates semiz otu yerim yada çorba getiririm evden akşamda duruma göre domates peynir semiz o günkü psikoloijime göre . şimdi nsıl yapyoruz son karar not alcam unutyorum . spor yapamıyorum regli olunca başlarım sakata gelmeyim tekrar.
sende de o mideyi gördüğümden kilo için içersiniz
şeker diyetine var mısın kuzucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?