Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benim minikkusum dogumgunu var carsambaya nasil yapayim olum orucu pesine tatil neyseki bugun 59.4 e dusmusum ogle sonunda simdiden 600 gr vermis gorunuyorum tikkat tikkat takılıp almadan 400 gr vermeye bakayim

Yedıklerın bana az geldı cnm ya
Bıraz zengınlestırmek lazım
Öğle mesela tahılgrubu fazla olmuş

takima katılmak istiyorum
Merhaba hoşgeldin
1. Sayfadaki kurallara uyabilirsen ve gerçekten diyete hazırsan bize katılabilirsin.
Mesela şimdi kendini tanıtarak başlayabilirsin
Boy
Kilo
Kilo ve diyet geçmişi
Doğum var mı
Niye kilo aldın
Abarttım sanırım

Canim cok tesekkur edeimmm
Evet e bebekteki besik indirimlerinden haberim var ordan alicaz bizde sanirim aa isten cikmami bekliyoruz

Vay canina be vaayyy caninaaaa

Abooowwww sonuncu mu bu nedir yahu toparlanamadik mi daha
Illa ceza istiyolar

Hayirli geceler kizlar bugün sabahtan beri bas ağrısı cekiyorum iki agri kesici aldim banamisin bide tatli krizle ugrastim dayanamadim bir bardak sute 1,cay kasik seker attim uc tane biskuvi ile yedim midem bulandi bi daha yemicem bunu da yemicektim bas agrim bundanmi tansiyonummu düştü diee yedimdi

Keptin bugun ayrildigim kg dustum,haftaya iyi kg verirsem girsemmiki listeye sence,bu hafta regliyim ya umidim var dikkat ediyorum..
Birde @keptinn tartimi degistirdim eski tartim bir kg eksi tartiyormus yani ayrildigim kg 76,5 tu ya aslında ozamanki ayrildigim esas kg 77,5 mus...
Simdiki dogru tartiyor 76,5kg..
Listeye girersem tarti degiskilinide soylermisiniz haftaya benimde faydam olsun diyorum drdotty senin fikrini aliyim canim..erkenmi sence listeye girmek..

Bizim evde tartmayan tartı var canım onu göndereyim sana çok seversin
Hâlâ 76,5 sin yani
Hafta içi konuşuruz canım senin durumunu şimdi sonunculuğumuza yanıyorum dertleniyorum içleniyorum ooooooffff offf

Tabıkı varım ayıpsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…