- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #283.361
eylül 15 diyo doktorÖperim annenin ellerinden sonra sana dönüp Kızım sen büyüksün ayıp bırak arkadaşın önde olsun dertahmini doğum tarihin ne canım, tam sıcaklarda son aylar iyice yakar, allahım kolaylık versin
Benim oğlumu da 6 eylülde beklerken 1 eylülde çıkagelmiştieylül 15 diyo doktorbi görsen halimi pişiyorm resmen
Ben 2 mesajınla anladım gaddarlığını cok zekiyim çok ta mütevaziGaddarlık konusunda haklısınBir ara yeni bir üye gelmişti 5 yada 6. günde mesajla bu yaptığın çok gaddarca olmuyor mu demişti Ondan sonra kendisinden haber alamadık zatii
Kaçamaklara çok pis spor cezası veriyorum
Kızların ödülü cezadan yırtmak oluyor
Yazmadım (ben hastayım kız ne düşünüyor diye düşünme diyeSaolasın kuzum gözümün onündeki listeyi bulamadım.. rabbim kimseye hastalık vermesin ne zor 2 gun atlattim sadece balli sut ile su icebildim.simdi yeni yeni duzelmeye basladim.. Hasta halimlede olsa tartilmayi ihmal etmedim amadun -600 dum 59 lari gormustum sonunda bugun gene 60 olmusum. Dun cok terlemistim sanirim ondan dolayi 59.4 olmustum hasta olmasam mini bi gobek havasi atcaktim:)
Maasallah kuzum 10 kiloya yakin gitmis bu azminle 6 kilo dayanmaz sana.. bu arada her temmuz bi zayiflama istegi geliyo sanirim sanaÇİşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 7:30 kahvalti
1 sekersiz cay, 5 adet siyah zeytin, 3 adet yesil zeytin,1 dilim kizarmis ekmek, kahvaltılık salatalık, yesil bıber 1 kıbrıt kutusu beyaz peynır, 1 haslanmıs yumurta
Ara ogun 1o:30
3 adet kayisi
Bir bardak tarcinli sut
Oglen 12:30
1 porsiyon domates, dereotlu kabak yemegi
1 kade yogurt
1 salatalik
Ara öğün 15:30
2 kayisi
1 bardak tarcinli sut
Aksam 17:45
1 porsiyon kiymali makarna
Yarim porsiyon kabak yemeginden tekrar
1 kase yogurt
1 dilim bugday ekmegi
Ara ogun 21:30
Yok
Cuma kilo:75.15
Güncel kilo: 75.15
Haftalık hedef: -1000
Hedefe kalan: -1000
Gruba katılım tarih / kilo: 24.07.2017 / 84.9
İzne ayrılış tarih / kilo: 18.11. 2017 / 75.8
Toplam kayıp: 9.750
İzinden dönüş tarih / kilo: 06.07.2018 / 75.15
1. Hafta: 0
Toplam kayip:9.750
Ana hedefe kalan:6.150
Amin kuzum sende bian evvel 50 li hanelere gec..zaten son zamanlar isi sıkı tutuyosun yakindır senin de 50ler..Yazmadım (ben hastayım kız ne düşünüyor diye düşünme diye) ama takdir ettim hasta haliyle ilk bildirimi o yaptı diye
Hastalik kötü bebisle hastalik daha kötü , neyse bitmis gitmistir insallah canım
59 ları gördün demek süpersindarısı bana
Bu hafta herkes dökülüyorSilent Scream en iyi kilo veren maşallah
Son umudum @leylmira umarım 5 kg vermiştir. Gerçi leylmirada yemek topiklerinde geziyor kilo bildirmeye uğramıyor ya neyse
Bekliyorum @leylmira
Afiyet olsun kuzum menun cok guzel tebrik ederim en guzel kiloyu sen vermissin bu iradeyle bikaç aya mezuniyet gelir sanaBugunku menum gelsin kahvaltı geç oldu temizlik yaptım sonra canim bisey istemeyince ..
9:30
1 dilim çavdar ekmeği
yağsız tavada 1,5 yumurta
Kk peynir
rezene 1 kupa
3,4 ince dilim hindi füme
Ara 12:00
10 cig badem
4 kayisi (sekerpare)
15:00 öğlen
2 kase mercimek corbasi
1 kase yogurt
1 ince dilim çavdar ekmeği
Akşam 19:00
2 koz patlicanli az peynirli marul salatası
Su 2,5 litre
spor 45 dk lesli
Çok sağol canim inşallah bi an önce kalıcı olmak şartıyla vermek istiyorum bu kiloları ..geçmiş olsun kızında mi hastaydı o nasil kuzu iyi mi şımdıAfiyet olsun kuzum menun cok guzel tebrik ederim en guzel kiloyu sen vermissin bu iradeyle bikaç aya mezuniyet gelir sana
Nılay keçeci cnm
Sagol cnm bnmMaasallah kuzum 10 kiloya yakin gitmis bu azminle 6 kilo dayanmaz sana.. bu arada her temmuz bi zayiflama istegi geliyo sanirim sana
Ayrıntılı şekilde yazmanda ayrıca cok hoş
Bizde biseyler var valla esim hastaydi o duzelemeden kizim bogaz enfeksiyonu oldu onun pesine ben bogaz enfeksiyonu oldum ama cok agir geciriyorum 2 gun yatışla düzeliyorum.. hersey ustuste geldi kizimin dogumgunu hazirliklari eve bahar temizligi birde tatil sokuşurduk araya bi yogunluktur gidiyoruz.Çok sağol canim inşallah bi an önce kalıcı olmak şartıyla vermek istiyorum bu kiloları ..geçmiş olsun kızında mi hastaydı o nasil kuzu iyi mi şımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?