Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben 2 mesajınla anladım gaddarlığını cok zekiyim çok ta mütevazi

Siz kaptanlar hep öle oluyorlar sanırsam Laf aramizda bende kaptinden (bilerek etiketlemedim belki görmez ) çok tırsardım bi keresinde az bi gram artıdaydım azarı yemiştim hamilelik yumoş yumoş yaptı onu

Yazmadım (ben hastayım kız ne düşünüyor diye düşünme diye ) ama takdir ettim hasta haliyle ilk bildirimi o yaptı diye
Hastalik kötü bebisle hastalik daha kötü , neyse bitmis gitmistir insallah canım
59 ları gördün demek süpersin darısı bana

Çİşte emziren annenin günlük menüsü...

Sabah 7:30 kahvalti

1 sekersiz cay, 5 adet siyah zeytin, 3 adet yesil zeytin,1 dilim kizarmis ekmek, kahvaltılık salatalık, yesil bıber 1 kıbrıt kutusu beyaz peynır, 1 haslanmıs yumurta

Ara ogun 1o:30

3 adet kayisi
Bir bardak tarcinli sut

Oglen 12:30

1 porsiyon domates, dereotlu kabak yemegi
1 kade yogurt
1 salatalik

Ara öğün 15:30

2 kayisi
1 bardak tarcinli sut

Aksam 17:45

1 porsiyon kiymali makarna
Yarim porsiyon kabak yemeginden tekrar
1 kase yogurt
1 dilim bugday ekmegi

Ara ogun 21:30
Yok

Cuma kilo:75.15
Güncel kilo: 75.15
Haftalık hedef: -1000
Hedefe kalan: -1000

Gruba katılım tarih / kilo: 24.07.2017 / 84.9
İzne ayrılış tarih / kilo: 18.11. 2017 / 75.8
Toplam kayıp: 9.750

İzinden dönüş tarih / kilo: 06.07.2018 / 75.15
1. Hafta: 0

Toplam kayip:9.750
Ana hedefe kalan:6.150

Maasallah kuzum 10 kiloya yakin gitmis bu azminle 6 kilo dayanmaz sana.. bu arada her temmuz bi zayiflama istegi geliyo sanirim sana
Ayrıntılı şekilde yazmanda ayrıca cok hoş

Amin kuzum sende bian evvel 50 li hanelere gec..zaten son zamanlar isi sıkı tutuyosun yakindır senin de 50ler..
Takımı zor durumda birakmak istemedim acile gitmeden hemen once halledeyim dedim ne olur neolmaz ..oyle bi igne yaptilarki bana atom gibi oldum hastaliktan dolayi ilk defa 18 saat uyudum esim cok destekcim oldu kizimda saolsun hic yormadi yataginda kendi kendine uyumaya basladi annem hasta diye sanirim beni yormak istemedi..

kaptinn canim besik aldın mi bilmiyorum ama e bebekte tahtarevallinin besiklerinde %25 indirim var.... birde e bebek subat indirimleri cok karli oluyor oyun halisi oto koltugu yurume arkadasi kaliteli ve uygun fiyata geliyo.. aa mathercare i inceleyebilirsin 0 6 aylik bebisler icin cok uygun fiyata ayni zamanda yumusacik kaliteli zibinlar oluyor 7 lisini 35 liraya almistim ben gecen yil outlet kismindan

Bugunku menum gelsin kahvaltı geç oldu temizlik yaptım sonra canim bisey istemeyince ..
9:30
1 dilim çavdar ekmeği
yağsız tavada 1,5 yumurta
Kk peynir
rezene 1 kupa
3,4 ince dilim hindi füme

Ara 12:00
10 cig badem
4 kayisi (sekerpare)

15:00 öğlen
2 kase mercimek corbasi
1 kase yogurt
1 ince dilim çavdar ekmeği

Akşam 19:00
2 koz patlicanli az peynirli marul salatası

Su 2,5 litre
spor 45 dk lesli

Bu hafta herkes dökülüyor Silent Scream en iyi kilo veren maşallah
Son umudum @leylmira umarım 5 kg vermiştir. Gerçi leylmirada yemek topiklerinde geziyor kilo bildirmeye uğramıyor ya neyse
Bekliyorum @leylmira
ahhh bizim bahtsiz kaptanimiz canim gozlemlerime gore sanki bizim takim 1 hafta boyle dip yapiyorsa 1 haftada zirveye oynuyo o yuzden ben gelecek haftadan umutluyum kendi adima soyliyim reglim fazla etkilemezse haftaya iyi bi rakam görmeye kararliyim cok motive olmus hissediyorum kendimi

Afiyet olsun kuzum menun cok guzel tebrik ederim en guzel kiloyu sen vermissin bu iradeyle bikaç aya mezuniyet gelir sana

6 temmuz
hastaligimdan dolayi iyi beslenemedim
Kahvaltı 09.00
Bir bardak ballı zencefilli ılık süt

ara 12.00
Bir avuç fındık

Akşam 17.00
6 tane bol marullu mercimek köftesi

Afiyet olsun kuzum menun cok guzel tebrik ederim en guzel kiloyu sen vermissin bu iradeyle bikaç aya mezuniyet gelir sana
Çok sağol canim inşallah bi an önce kalıcı olmak şartıyla vermek istiyorum bu kiloları ..geçmiş olsun kızında mi hastaydı o nasil kuzu iyi mi şımdı

Maasallah kuzum 10 kiloya yakin gitmis bu azminle 6 kilo dayanmaz sana.. bu arada her temmuz bi zayiflama istegi geliyo sanirim sana
Ayrıntılı şekilde yazmanda ayrıca cok hoş
Sagol cnm bnm
Esas kıloyu gecen sene bu zamanlar bu grupla verdım
Dogum ızmınden dönunce kaldı oyle :)
Kaldıgımız yerden devam
Haftaya kapışma var önemli
Motıve edıyor benı :)

Çok sağol canim inşallah bi an önce kalıcı olmak şartıyla vermek istiyorum bu kiloları ..geçmiş olsun kızında mi hastaydı o nasil kuzu iyi mi şımdı
Bizde biseyler var valla esim hastaydi o duzelemeden kizim bogaz enfeksiyonu oldu onun pesine ben bogaz enfeksiyonu oldum ama cok agir geciriyorum 2 gun yatışla düzeliyorum.. hersey ustuste geldi kizimin dogumgunu hazirliklari eve bahar temizligi birde tatil sokuşurduk araya bi yogunluktur gidiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…