- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #283.821
Canım ben katılırım ama tabi ne tür bir spor olacağına da bağlıgeçen haftada demiştin 15 gün spor yapabilirim hemen program oluşturalım ne kadar uyarsak yapalım olmaz mı kızlarBuki_89 tugbaFB @lilipit başka katılmak isteyen varsa söylesin Miray12_34 tobosolu_dulcinea katılır mısnız sizde
herkes birşey söyleyecek ona göre oluşacak liste mesela senin önerilerin nelerCanım ben katılırım ama tabi ne tür bir spor olacağına da bağlı
Günlük en az 40 dk yürüyüş ve vücudun yağ oranın fazla olduğu bölgeye göre 15 dk bölgesel incelme hareketleri (bu hepimizde farklı olduğu için, bazımızda basen bazımızda göbek)herkes birşey söyleyecek ona göre oluşacak liste mesela senin önerilerin neler
yürüyüş ya leslie diyelim herkes çıkamıyor yürüşe seçenecek olsunGünlük en az 40 dk yürüyüş ve vücudun yağ oranın fazla olduğu bölgeye göre 15 dk bölgesel incelme hareketleri (bu hepimizde farklı olduğu için, bazımızda basen bazımızda göbek)
hihi evet canim aynen:)keşke zamanında talep etseymişim ya valla ne güzel mis gibi insan hiç sıkılmaz işe gitmekten
Kuzum ben spor yapmaya calisiyorum epeydir ama düzenli bisey yaptıgımı söylemek guc yani o gün canım ne isterse gibigeçen haftada demiştin 15 gün spor yapabilirim hemen program oluşturalım ne kadar uyarsak yapalım olmaz mı kızlarBuki_89 tugbaFB @lilipit başka katılmak isteyen varsa söylesin Miray12_34 tobosolu_dulcinea katılır mısnız sizde
Reglinin ucuncu gunu kg dogru cikiyor canim ben bunu bir yerden duydum ve deneyledim regl bitincede ayni oluyordu sende bir dene bakali ins guzel eksi çıkarsın...deme birşey geçen biri hastaydı kim anımsamıyorum okurken bu havada hastamı olunur diye düşündüm al dedi allah banaçok kötüyüm şuan amcam gelsin belki eve giderim ateşimde çıkıyor gibi hissediyorum . tartıldım sabit şaşırdık mı hayır tabi ki şaşırmadık ödem gitsin bakalım cumaya var daha az yemeye devam edecem cuma günü şaşırtırırım metoyu spor ne yapıyorsun bin kalori dışında bukinin yaptığı sıkıcı geldi bana baktım biraz önce
Aynen canım pelte gıbıyım resmenişte vücut kendini salınca öyle oluyo dmek ki bende 69 kiloyum ama bana sorsan 75 falan gibiyim
deme birşey geçen biri hastaydı kim anımsamıyorum okurken bu havada hastamı olunur diye düşündüm al dedi allah banaçok kötüyüm şuan amcam gelsin belki eve giderim ateşimde çıkıyor gibi hissediyorum . tartıldım sabit şaşırdık mı hayır tabi ki şaşırmadık ödem gitsin bakalım cumaya var daha az yemeye devam edecem cuma günü şaşırtırırım metoyu spor ne yapıyorsun bin kalori dışında bukinin yaptığı sıkıcı geldi bana baktım biraz önce
Miray yürüyüş dedi bende yanına 500 jamping jack ve 50 sumo squat ekledim sende eklemek istediğin birşey varsa eklersin ortak karar ile kim ne kadarını yapabilirse mesela herkes 500 jamping jack yapamayabilir 100 tane yapar bende bugün oldum ondan 15 gün yapayım diyorumKuzum ben spor yapmaya calisiyorum epeydir ama düzenli bisey yaptıgımı söylemek guc yani o gün canım ne isterse gibi
Regl nedeniyle kendime 2-3 gün izin verdim sonra yürüyüşle başlıycam bakalım canım siz tam olarak ne planlıyosunuz herkesin aynı şeyleri yapıcagı turden mi kuzum
bugün 1.ci günü perşembe doğru kilo çıkıcak o zaman bakalım perşembeye kadar tartı yok moralim bozuldu çünkü .Reglinin ucuncu gunu kg dogru cikiyor canim ben bunu bir yerden duydum ve deneyledim regl bitincede ayni oluyordu sende bir dene bakali ins guzel eksi çıkarsın...
Buraya ılk basladıgımda yemek yaparken hemen baslıyodum squat yapmaya okadar ıncelmıstıkı bacaklarım sımdı bıle ıyı durumdalar. Dırsekte denemedım oyle denıyım bıde madem.ben tek olsam bende yapardım ama eve gittiğimde yemek yaparken durduğum yerde yaparım ne yapsam kar sonuçta
dirsekte dursanda mı yapamıyorsun dirsek pozisyonunda sabit dur 10 sn bile başlamak için yeter
olur ben varim, o bahsetigim videoyu yapmak istiyorum gücüm takadim kalirsada o jumpinli programimida eklesem hergün 1,5 spper bencegeçen haftada demiştin 15 gün spor yapabilirim hemen program oluşturalım ne kadar uyarsak yapalım olmaz mı kızlarBuki_89 tugbaFB @lilipit başka katılmak isteyen varsa söylesin Miray12_34 tobosolu_dulcinea katılır mısnız sizde
Ben hepsine katilirimyürüyüş ya leslie diyelim herkes çıkamıyor yürüşe seçenecek olsun
mesela bende bunun üstüne 50 suma squat 500 jamping jack ekliyorum
Canım jampıng kollara ıyı gelırmı.yürüyüş ya leslie diyelim herkes çıkamıyor yürüşe seçenecek olsun
mesela bende bunun üstüne 50 suma squat 500 jamping jack ekliyorum
inşallah bitki çayı da içiyorum civan perçemi falan 15 günde bana 5 kilo verdirceksin ona göre ulvi görevin o olacak nasılsa bu hafta mezunsunsabit gelmende iyi bence çünkü adet şişliği var şu anda zaten normalde eksidesin aslında demek oluyor
perşembe detoks felanmı yapsan acaba(cevabını biliyorum ama yine şansımı deneyim dedim )
sen amcanın yanındamı çalışıyosun ?
spor olarak 1000 kalori yakanın yarısını yapıyorum 3 gün yaptım dün uyuyakalmışım sadece bacak hareketi çalıştım, günlük zaten 12000 adım fix yapıyorum (sadece yürüyüş ev ve iş yeri hariç )
Dirsekte squat nasilmiskiBuraya ılk basladıgımda yemek yaparken hemen baslıyodum squat yapmaya okadar ıncelmıstıkı bacaklarım sımdı bıle ıyı durumdalar. Dırsekte denemedım oyle denıyım bıde madem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?