Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

9 TEMMUZ PAZARTESİ
KİLO KONTROL
VE HEDEF LİSTESİ

segus (66,2/G.K/H.K)
SchonerDuft (69,0/69,90/68,00)
tgb1907 (63,9/63/62)

bi-zuzu (60/59.4/59)
tobosoludulcinea (63,6/63,1/62,5)
kayacans (77/76,8/76)
patient women (83,1/8/83,1/82,9)

leylmira (80,0/G.K/H.K)
lilipit (75.15/75.60/74.20)
Buki_89 (66,5/G.K/H.K)

Miray12_34 (70/G.K/H.K)

Nidsalii (62,8/62,4/62)
she-ra (92,8/GK/H.K)
yediveren14 (58/G.K/H.K)

gamzelim080 (77/G.K/H/K)
selcanmehmetcan ( 76.5/ sabitt/75,5)
nilesss (74,8/74,6/74)

drdotty(64,0/63,4/64)

!!kızlar alıntı yaparken son liste olmasına dikkat edelim.

herkes birşey söyleyecek ona göre oluşacak liste mesela senin önerilerin neler
Günlük en az 40 dk yürüyüş ve vücudun yağ oranın fazla olduğu bölgeye göre 15 dk bölgesel incelme hareketleri (bu hepimizde farklı olduğu için, bazımızda basen bazımızda göbek)

Günlük en az 40 dk yürüyüş ve vücudun yağ oranın fazla olduğu bölgeye göre 15 dk bölgesel incelme hareketleri (bu hepimizde farklı olduğu için, bazımızda basen bazımızda göbek)
yürüyüş ya leslie diyelim herkes çıkamıyor yürüşe seçenecek olsun
mesela bende bunun üstüne 50 suma squat 500 jamping jack ekliyorum

günaydın
menü
kahvaltı 2 h yumurta 2 etimek 2 ceviz kıvırcık
ara 3 gün kurusu 10 çiğ badem
öğle 1 sb yogurt 5 kayısı 2 yk yulaf
ara 10 çiğ badem 1 meyve
ara 30 gr peynir 2 etimek 2 gün kurusu
aksam börülce salatası
ara 1 çb kefir 2 gün kurusu

Kuzum ben spor yapmaya calisiyorum epeydir ama düzenli bisey yaptıgımı söylemek guc yani o gün canım ne isterse gibi
Regl nedeniyle kendime 2-3 gün izin verdim sonra yürüyüşle başlıycam bakalım canım siz tam olarak ne planlıyosunuz herkesin aynı şeyleri yapıcagı turden mi kuzum

Reglinin ucuncu gunu kg dogru cikiyor canim ben bunu bir yerden duydum ve deneyledim regl bitincede ayni oluyordu sende bir dene bakali ins guzel eksi çıkarsın...

sabit gelmende iyi bence çünkü adet şişliği var şu anda zaten normalde eksidesin aslında demek oluyor
perşembe detoks felanmı yapsan acaba (cevabını biliyorum ama yine şansımı deneyim dedim )
sen amcanın yanındamı çalışıyosun ?
spor olarak 1000 kalori yakanın yarısını yapıyorum 3 gün yaptım dün uyuyakalmışım sadece bacak hareketi çalıştım, günlük zaten 12000 adım fix yapıyorum (sadece yürüyüş ev ve iş yeri hariç )

Miray yürüyüş dedi bende yanına 500 jamping jack ve 50 sumo squat ekledim sende eklemek istediğin birşey varsa eklersin ortak karar ile kim ne kadarını yapabilirse mesela herkes 500 jamping jack yapamayabilir 100 tane yapar bende bugün oldum ondan 15 gün yapayım diyorum
Reglinin ucuncu gunu kg dogru cikiyor canim ben bunu bir yerden duydum ve deneyledim regl bitincede ayni oluyordu sende bir dene bakali ins guzel eksi çıkarsın...
bugün 1.ci günü perşembe doğru kilo çıkıcak o zaman bakalım perşembeye kadar tartı yok moralim bozuldu çünkü .

ben tek olsam bende yapardım ama eve gittiğimde yemek yaparken durduğum yerde yaparım ne yapsam kar sonuçta

dirsekte dursanda mı yapamıyorsun dirsek pozisyonunda sabit dur 10 sn bile başlamak için yeter
Buraya ılk basladıgımda yemek yaparken hemen baslıyodum squat yapmaya okadar ıncelmıstıkı bacaklarım sımdı bıle ıyı durumdalar. Dırsekte denemedım oyle denıyım bıde madem.

yürüyüş ya leslie diyelim herkes çıkamıyor yürüşe seçenecek olsun
mesela bende bunun üstüne 50 suma squat 500 jamping jack ekliyorum
Ben hepsine katilirimdermisimm bahcede iki saati gecgin squat yapiyorum valla bugun belim sapti simdi yeni dogmus bugza gibi bacaklarim titriy yuruyuse katilirim aksam serin serin guzel oluyo

inşallah bitki çayı da içiyorum civan perçemi falan 15 günde bana 5 kilo verdirceksin ona göre ulvi görevin o olacak nasılsa bu hafta mezunsun
akşamları ben hafif geçircem biraz peynir 1 bardak maydonoz suyu semiz domates 1 bardakta süt gibi öyle verebilirim hızlıca .
bin kalori nasıldı unuttum .
öz amcam değil babamın arkadaşı bende amca diyorum .
bende yürüyüş yok ama ev işi yapıyorum 3 4 gündür parça parça .
detoksu yarın yapabilirim son güne bırakıp panik olmak istemem açıkçası ama ne detoksu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…