- 25 Mayıs 2013
- 14.005
- 20.660
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #284.001
geçen hafta spor yapmama rağmen kilo verememiştim ama bu hafta fazla fazla veriyorum bugün dayanamadım tartıldım ve 62.4'ü gördüm cumadan beri 1.5 kilo gitti, hedefim 62 idi ama ben daha aşağısında mezunum bu hafta yaşasın yupppi
Kizlar bugun buyuk gun kızıma bidaha gecen yil buzamnlar karnimdaydın diyemiycem:) cok yogunum buralara ugramiyorsam bilinki yogunlugumdan.dogumgunusu geldi catti. Kizimin artik 1 yaşı varben diyetimide 2 gundur bol kacamaklı yapiyorum tutabildigim kadar tutucam bugunde cumagun 60 idim busabah 59.6 ciktim oysaki 59.2 idim gecen gun yarin kabak dedoktusyla tekrar duserim insallah... bol eksili gunler diliyorum
Canım 2 gündür diyet yapmıyorum hatta dün çok tatlı yedim. Sanırım beslenmeden değilde çok hareketten oldu bu zayıflamak.Canim sen zayiflamak istemiyorsan diyet yapma helede böyle hareketliyken,evine gidince normal beslen dikkat edersin.keskem bende zayiflasam
Ayyyyy mezuniyet miiiiiiigeçen hafta spor yapmama rağmen kilo verememiştim ama bu hafta fazla fazla veriyorum bugün dayanamadım tartıldım ve 62.4'ü gördüm cumadan beri 1.5 kilo gitti, hedefim 62 idi ama ben daha aşağısında mezunum bu hafta yaşasın yupppi
Nice mutlu yaşları olsun canım. Allah iyi günler versin iyi günler göstersin.Kizlar bugun buyuk gun kızıma bidaha gecen yil buzamnlar karnimdaydın diyemiycem:) cok yogunum buralara ugramiyorsam bilinki yogunlugumdan.dogumgunusu geldi catti. Kizimin artik 1 yaşı varben diyetimide 2 gundur bol kacamaklı yapiyorum tutabildigim kadar tutucam bugunde cumagun 60 idim busabah 59.6 ciktim oysaki 59.2 idim gecen gun yarin kabak dedoktusyla tekrar duserim insallah... bol eksili gunler diliyorum
ahahha sayılır tabi sayılmaz mıay süper oluyor dimiiiibirde kendini nasıl mutlu hissediyor insan
bende bu sabah kalktımmm :) ve ne yaptımmm temizliko da bir spor sayılır değil mi aksama annem babam ve kardeşim 2 hafta bizde kalmaya geliyorlar hemde kızçeme bakacaklar. annem çok titizdir de
bende çok söylenmesin diye azcık toparladım
canım 3 gün aynı şekilde besleniyorsun.
sabah : 2 dilim ananas , 2 yk yulaf ezmesi + 3 yk yoğurt
öğlen : et, tavuk , balık -- haşlanmış sebze veya salata
ara: 2 dilim ananas , 3 yk yoğurt
akşam : öğlenle aynı + 1 dilim ananas var (ben et yerine 2 yumurta yedim dün )
aralarda kendime ödem atıcı çay yaptım onu içtim : kiraz sapı, mısır püskülü , maydanoz , tarçın , zencefil , karanfil :)
şubat ayında bende senin kilolarındaydım canımsüpersinnnnn...
benim boyumda 165 şimdi 76 lardayım
dayan kayacans mezun arkadaşlaırnı örnek alllll
kuzum nice güzel sağlıklı yaşları olsun kuzunun sizlerle ailesiyle...
Canım 2 gündür diyet yapmıyorum hatta dün çok tatlı yedim. Sanırım beslenmeden değilde çok hareketten oldu bu zayıflamak.
İnşallah istediğin kiloya inersin canım
Ayyyyy mezuniyet miiiiiiicanımsın
Nice mutlu yaşları olsun canım. Allah iyi günler versin iyi günler göstersin.
İyiki doğdun güzel kız
ahahha sayılır tabi sayılmaz mıgözün aydın o zmaan canım ,benim annemde titiz bende annem geleceği zaman cam,koltuk,halı,dolap içi 1 hafta temizlik yapardım şimdi birlikte yaşıyoruz, bebek olunca oda dağınıklığa alıştı hatta biraz fazla alışmış olacak ki eve geldiğim zaman ev üstüme üstüme geliyor en az yarım saat ev topluyorum
hayır benim yaptığımı begenmeyip bir daha yapacak yüksek ihtimal ama yinede yaptım
valla kayınvalidem geleceğinde bu kadar çekinmiyorum
bizimkide alışacak bence evde küçük bir mağara insanı var
Canım dişim apse yaptı o yüzden kullanıyorumgeçmiş olsun antibiyotik nedendomates peynir cok gizil
orasını kesin zaten temizleyip oranın buranın yerini değiştirmezlerse içleri rahat etmez
ben kayınvalideden hiiiiç çekinmem çünkü fazlasıyla pasaklıdır
bizim evde temizdir ama kızın sayesinde ne kadar toparlarsan toparla dağınıktır, oyuncakları her yere götürür bırakır hatta geçenlerde legosunu bulaşık makinesinde bebeğini fırında buldum
ara öğünde kuru kayısı yersen y da hurma üstünede de bolca su belki çıkarır wcye kızlarda işe yarıyorKızlar günaydın, bişey sorucam sabah kahvaltı için sandviç aldım sizce fazla mı? Fazlaysa yemiycem. Ya afedersiniz ama ben kaç gündür tuvalete çıkamıyorum ve şiştim resmen, sabah tartıldım ve 67.6 olmuş kilom
en kötüsü ruhsal açlık baş edemiyorsun onunlasabah güzelce yaptım kahvaltımı ...
kepekli tahılı çavdarlı ekmek yemezsem doymuyorum
ve çikolata pide vs yemek istiyorum
şimdi anlıyorum diyetisyenimin neden her ögün 2 dilim kepekli ekmeği zorunlu tutmasını..
onu yemeyince başka şeyler arıyorum..
bu sabah yedim 7 de 2,20 dk oldu hala canım bi şey istemiyor..
demek ki gerçekten tokum...
ruhsal açlık yaşıyorum bazen diyorum ama bunu fiziki toklukla tolere etmedikçe oluşuyor o hissiyat...
ananas diyetini nasıl yapıyorsun sen detokslarla veriyorsun kiloları aslında en güzeli :) yeşil çay içebilirsen ödem atarGünaydınlaaaar
dün 76lara vuran kilom bu sabah 74.4 çıktı.
aslında tartı her zaman yanıltıyor. hava çok sıcak bu sebeple azcık bir kaçamakla vücut ödem tutuyor aaa dostlar
ananas diyetimi detoksu mu diyim bilmiyorum ama acaip bağırsaklarımı çalıştırdı ve göbüşüm azcık kendine geldi :)
şiş şiş geziyordum
bu sebeple mutlaka hafta da 2 gün normal beslenme düzeninin dışına çıkıp bu gibi şaşırtmalar yapmak lazım diye düşünüyorum.
en azından kilonun sabitlenmesini engellemiş olup , motivasyon tavan oluyor
geldim ateşim düştü ilaçlarımı da aldım acil işler var yetişmesi gereken onları bitirip giderim eve diye düşünüyorumSchonerDuft nasılsın oldun canım işe gittin mi?
nice mutlu yaşlarınız olsunKizlar bugun buyuk gun kızıma bidaha gecen yil buzamnlar karnimdaydın diyemiycem:) cok yogunum buralara ugramiyorsam bilinki yogunlugumdan.dogumgunusu geldi catti. Kizimin artik 1 yaşı varben diyetimide 2 gundur bol kacamaklı yapiyorum tutabildigim kadar tutucam bugunde cumagun 60 idim busabah 59.6 ciktim oysaki 59.2 idim gecen gun yarin kabak dedoktusyla tekrar duserim insallah... bol eksili gunler diliyorum
ayy cok fenaaa cok geçmiş olsunCanım dişim apse yaptı o yüzden kullanıyorum
Canim benim hedef 65 olmak ama 72_73 dusuyum 4 tup bebek tedavisine baslicagim bu kglalari 10yil dir hep tedavi yuzunden aldim aslinda evliliğim 15ci yila girdi bu 5 yil ara verip dinlendigim yildir bu 5 yil dinlenme surecleri kg vermekle gecti maddi yonden toparlanma yilimdi.cumayi sabirsizlikla bekliyorun hic olmasa bu hafta 1 kg verme direncini kirayim..evet kardeşim ciddi anlamda etiikiliyor ..
ara öğünün 30 dk sonra yapacağım :
bir çay bardağı üzüm yiyeceğim..
o biraz şeker ihtiyacımı kırar :
ki şimdi yok bile..
sen de devam et kardeşim hedefe kaç kg kaldı???
Ayy ne guzel masallah sana darisi bizlere..demekki gecen hafta kaslarin sismis olabilir bu haftada odeminde gitti kg aciga cikti,iyi gozun aydin :)) cok sevindim yaageçen hafta spor yapmama rağmen kilo verememiştim ama bu hafta fazla fazla veriyorum bugün dayanamadım tartıldım ve 62.4'ü gördüm cumadan beri 1.5 kilo gitti, hedefim 62 idi ama ben daha aşağısında mezunum bu hafta yaşasın yupppi
Benimki de 20'lik diş canım, yıllardır çıkmadı gitti çektirmekten de korkuyorumayy cok fenaaa cok geçmiş olsunbnm geçen sene 20 lik dişlerle beraber sol tarafta 4 kök dişim iltihplanmıştı
böyle anlayışsız doktorlar yüzünden insanlarda travma oluşuyoBenimki de 20'lik diş canım, yıllardır çıkmadı gitti çektirmekten de korkuyorumara ara böyle ağrıyor sonra dişçiye gidiyorum bi cesaretle ilaç yazıyor ilaç bitiminde çekilmeli diyorlar ama ben çok korkuyorum, 7 veya 8 yaşında arka dişim ağrıyordu dişçiye gittik annemle kadın baktı dişime çekilmesi lazım dedi sprey sıktı ve uyumasını beklemeden hemen çekti dişimin sesini duydum resmen gele acısını anlatamam ondan beridir korkuyorum dişçiden
Canim benim hedef 65 olmak ama 72_73 dusuyum 4 tup bebek tedavisine baslicagim bu kglalari 10yil dir hep tedavi yuzunden aldim aslinda evliliğim 15ci yila girdi bu 5 yil ara verip dinlendigim yildir bu 5 yil dinlenme surecleri kg vermekle gecti maddi yonden toparlanma yilimdi.cumayi sabirsizlikla bekliyorun hic olmasa bu hafta 1 kg verme direncini kirayim..
Gunaydin nasilsin yogunmusun ceyiz isleri bittimi canim..selam kızlar günaydınn
Aminn canim aminnn.artik nasil ilacsa butun dengemi hormonlarimi alt ust etti kg vermek istedikce zorlandim cogu zamann ve cok yavas veriyorum ilk zamanlar 1kg ustu giderdi simdi gr gr gidiyor,ins bu hafta hayal kirikligi olmaz olursada tabiki yola devammm yapacak birsey yok vucudumu boyle kabullenmem gerekir yani gr gr az vererek..Abimin eşinden dolayı tüp bebek süreci ve tedavisini biliyorum
iğne ve ilaçların nasıl kilo aldırdığını da biliyorum ..
Allah kolaylık versin ..Rabb im cümlemize hayırlı evlatlar nasip eylesin inşaallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?