Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

süpersinnnnn...
benim boyumda 165 şimdi 76 lardayım
dayan kayacans mezun arkadaşlaırnı örnek alllll

kuzum nice güzel sağlıklı yaşları olsun kuzunun sizlerle ailesiyle...

Canim sen zayiflamak istemiyorsan diyet yapma helede böyle hareketliyken,evine gidince normal beslen dikkat edersin.keskem bende zayiflasam
Canım 2 gündür diyet yapmıyorum hatta dün çok tatlı yedim. Sanırım beslenmeden değilde çok hareketten oldu bu zayıflamak.
İnşallah istediğin kiloya inersin canım
Ayyyyy mezuniyet miiiiiii canımsın
Nice mutlu yaşları olsun canım. Allah iyi günler versin iyi günler göstersin.
İyiki doğdun güzel kız

ahahha sayılır tabi sayılmaz mı gözün aydın o zmaan canım ,benim annemde titiz bende annem geleceği zaman cam,koltuk,halı,dolap içi 1 hafta temizlik yapardım şimdi birlikte yaşıyoruz, bebek olunca oda dağınıklığa alıştı hatta biraz fazla alışmış olacak ki eve geldiğim zaman ev üstüme üstüme geliyor en az yarım saat ev topluyorum

süpersinnnnn...
benim boyumda 165 şimdi 76 lardayım
dayan kayacans mezun arkadaşlaırnı örnek alllll

kuzum nice güzel sağlıklı yaşları olsun kuzunun sizlerle ailesiyle...
şubat ayında bende senin kilolarındaydım canım
başardık beni zayıflattınız allahta hepinizi zayıflatsın (sen hariç )

hayır benim yaptığımı begenmeyip bir daha yapacak yüksek ihtimal ama yinede yaptım
valla kayınvalidem geleceğinde bu kadar çekinmiyorum

bizimkide alışacak bence evde küçük bir mağara insanı var

hayır benim yaptığımı begenmeyip bir daha yapacak yüksek ihtimal ama yinede yaptım
valla kayınvalidem geleceğinde bu kadar çekinmiyorum

bizimkide alışacak bence evde küçük bir mağara insanı var

orasını kesin zaten temizleyip oranın buranın yerini değiştirmezlerse içleri rahat etmez
ben kayınvalideden hiiiiç çekinmem çünkü fazlasıyla pasaklıdır
bizim evde temizdir ama kızın sayesinde ne kadar toparlarsan toparla dağınıktır, oyuncakları her yere götürür bırakır hatta geçenlerde legosunu bulaşık makinesinde bebeğini fırında buldum

ay eveeet her yer her yerdeee ayakkabasının teki salonda teki mutfakta buldum sabah. hemde küçülmüş ayakkabı
bir ara minik herseyi boş damacana ya atıyordu sabah topladım salonu arkamdan lego getirdi. ne yapayım yetişemiyorum valla

kayınvalidem iyidir benim. asla laf çarpmaz. kızıma da o bakıyor zaten normalde. kızım çok hareketli olduğundan iş yapmanın imkansızlığının farkında

ara öğünde kuru kayısı yersen y da hurma üstünede de bolca su belki çıkarır wcye kızlarda işe yarıyor
en kötüsü ruhsal açlık baş edemiyorsun onunla
ananas diyetini nasıl yapıyorsun sen detokslarla veriyorsun kiloları aslında en güzeli :) yeşil çay içebilirsen ödem atar
SchonerDuft nasılsın oldun canım işe gittin mi?
geldim ateşim düştü ilaçlarımı da aldım acil işler var yetişmesi gereken onları bitirip giderim eve diye düşünüyorum
nice mutlu yaşlarınız olsun

Canim benim hedef 65 olmak ama 72_73 dusuyum 4 tup bebek tedavisine baslicagim bu kglalari 10yil dir hep tedavi yuzunden aldim aslinda evliliğim 15ci yila girdi bu 5 yil ara verip dinlendigim yildir bu 5 yil dinlenme surecleri kg vermekle gecti maddi yonden toparlanma yilimdi.cumayi sabirsizlikla bekliyorun hic olmasa bu hafta 1 kg verme direncini kirayim..

Ayy ne guzel masallah sana darisi bizlere..demekki gecen hafta kaslarin sismis olabilir bu haftada odeminde gitti kg aciga cikti,iyi gozun aydin :)) cok sevindim yaa

ayy cok fenaaa cok geçmiş olsun bnm geçen sene 20 lik dişlerle beraber sol tarafta 4 kök dişim iltihplanmıştı
Benimki de 20'lik diş canım, yıllardır çıkmadı gitti çektirmekten de korkuyorum ara ara böyle ağrıyor sonra dişçiye gidiyorum bi cesaretle ilaç yazıyor ilaç bitiminde çekilmeli diyorlar ama ben çok korkuyorum, 7 veya 8 yaşında arka dişim ağrıyordu dişçiye gittik annemle kadın baktı dişime çekilmesi lazım dedi sprey sıktı ve uyumasını beklemeden hemen çekti dişimin sesini duydum resmen gele acısını anlatamam ondan beridir korkuyorum dişçiden

böyle anlayışsız doktorlar yüzünden insanlarda travma oluşuyo o yaşta bi cocuga yapılır mı hiç o be bi kere diş cektirdim en ufak bi acı duysaydım bıraktırırdım yarıda ama o yasta müdehale edemiyosun işte

Abimin eşinden dolayı tüp bebek süreci ve tedavisini biliyorum
iğne ve ilaçların nasıl kilo aldırdığını da biliyorum ..
Allah kolaylık versin ..Rabb im cümlemize hayırlı evlatlar nasip eylesin inşaallah...

Aminn canim aminnn.artik nasil ilacsa butun dengemi hormonlarimi alt ust etti kg vermek istedikce zorlandim cogu zamann ve cok yavas veriyorum ilk zamanlar 1kg ustu giderdi simdi gr gr gidiyor,ins bu hafta hayal kirikligi olmaz olursada tabiki yola devammm yapacak birsey yok vucudumu boyle kabullenmem gerekir yani gr gr az vererek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…