- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #284.161
Kuzum anladigim kadariyla esin milletvekili yada danisman felan ama tekrar ne secimi anlamadımİşte canım bakan olunca mikemmmmel fiziğime bakan olmasın diye
İşte bizim tatilinde zor yanı bu
Otelin bu müstakil odaları bize ayrılmış eşimin çalıştığı grup burada tatil sonu çeşitli illere dağılıyor herkes. Sürekli iletişimde olunsun diye böyle planlamışlar. Dışarıdan bakınca Bodrum’un en iyi otelinde 2 ay beleş tatil misafirlerimize özel odalar harika görünüyor ama işin aslı öyle değil. Şimdi zaten tekrar seçim davasına 15 gün sonra dönüşler başlıyor buradan.Yine çok yoğun bir tempo, evimde yokBildiğin depresyondayım bugün herşeyden şikayet ettim. Offff of
Senin menülerine göre az geldi bana niye böyle oldu bugünBugünkü yediklerimi yazayım
09:00
2 dilim tb ekmeği
tavada 1 yumurta
kk peynir
rezenr cayi
maydanoz yeşil biber
12:00
4 cig badem
minik avuç kuru üzüm
2 si bir arada nescafe
14:30
1 kase domates corbasi
mor lahana salatası ( midemi şişirdi)
17:45
3 etimek
kk peynir
5 zeytin
4 yeşil biber
su 2,5 litre
Spor 30 dk lesli
Ben okuyup sessiz kalayım en iyisi takımdan uzak kalamam o kadaruyarı değil kuzum direk banlıyolar 2 3 gün
Süper olur kuzumhazır yemeğim yok ki evde yapmam lazımgücüm de yok bugünü zor atlattım semiz peynir yerim o zaman sonra uyurum olur mu ?
Belediye seçimleri canım onların planlaması da ayrı yoğunluk işte.Kuzum anladigim kadariyla esin milletvekili yada danisman felan ama tekrar ne secimi anlamadım
Ankarada sizin icin ev bakabilecek birileri yok mu? Dert etme kiralık esyali bi eve cikarsiniz ev bulana kadar
Öğlen yedigim salata mahvetti beni akşamda eşim erken yedi yemeği benim canim bisey istemedi doğrusu midem sis hala o yüzden böyle oldu yarın da kabak yada hurma yapicam kilo vermem durdu ..Senin menülerine göre az geldi bana niye böyle oldu bugün
Nilay keçeciyi yedirtmem sanabenim baktığım öncelikli şey yağlar ona göre resim atarken aklında bulunsun
bencede siz önden gidin nilay keçecinin detoksu değil mi yinetedbirli olmakta fayda var
Canım çocuk hiç ihmale gelecek bişey değil saniye gözünü ayıramazsın. Ben zorunlu işler dışında bakıcıyla bile yalnız bırakmıyorum. Herkesin psikolojisi değişken sonuçta. Kamu spotu yapalımYolda yürüyorum önümde 2 çocuk etekleri giydirmiş anneleri saçları maşallah upuzun önce tek sandım sonra arkada gelen 2 bayan vardı meğer onların çocukları imiş. Ne cesaret göz görüyor ama biri zorla arabaya çekse yetişemezler çocuklara nasıl kızıyorum ailelere . Daha geçen gün buranın köyünde eniştemin yeğeninin çocuğunu arabaya zorla bindirmeye kalkmışlar gören olmuştu bırakmışlar allah korusun çocuklarımıZı
Aman sende dertlenecek yer arıyosunBen okuyup sessiz kalayım en iyisi takımdan uzak kalamam o kadar
Süper olur kuzum
Belediye seçimleri canım onların planlaması da ayrı yoğunluk işte.
Abim var ev bakabilir ama şu beğendiğimiz ev ile ilgili ümidimiz var hâlâ o yüzden bekliyorum. Babam satıcıyı psikolojik olarak zorda bırakıyorkimse almıyor hiç alıcı yok şeklinde. Adam yakında bedava verip geçecek evini. Orası olmazsa garantili alternatiflerim var zaten. Ama ben düzenli ve programlı olmayı severim. Yarın ne yapacağımı bilmeyi severim. O yüzden darlanıyorum. Bir an önce bi karara bağlansın istiyorum iyi yada kötü
Cocuk ihmale gelirmi canım ya tatilde saniye gözümüzü ayırmamamız lazım,eşim eski zamanlar sanıyor bisey olmaz der hep o yüzden onada güvenemiyorum bu konudaYolda yürüyorum önümde 2 çocuk etekleri giydirmiş anneleri saçları maşallah upuzun önce tek sandım sonra arkada gelen 2 bayan vardı meğer onların çocukları imiş. Ne cesaret göz görüyor ama biri zorla arabaya çekse yetişemezler çocuklara nasıl kızıyorum ailelere . Daha geçen gün buranın köyünde eniştemin yeğeninin çocuğunu arabaya zorla bindirmeye kalkmışlar gören olmuştu bırakmışlar allah korusun çocuklarımıZı
Lahana sisirmistir kuzum gazlı o sonuçtaÖğlen yedigim salata mahvetti beni akşamda eşim erken yedi yemeği benim canim bisey istemedi doğrusu midem sis hala o yüzden böyle oldu yarın da kabak yada hurma yapicam kilo vermem durdu ..
Vala bilmem bana kilo verdiremedi hatunNilay keçeciyi yedirtmem sanaben haftaya yapiyim detoksunuda gör nasıl kilo veriliyor
13 yaşında yeğenim geliyor yanıma boş gezmesin diye kuzenimin oğlu. Ona bile tembih ediyorum her çıkışında korkumdan millet çok rahat valla.Canım çocuk hiç ihmale gelecek bişey değil saniye gözünü ayıramazsın. Ben zorunlu işler dışında bakıcıyla bile yalnız bırakmıyorum. Herkesin psikolojisi değişken sonuçta. Kamu spotu yapalım
Çocuklarınızı kimseye güvenmeyin, yalnız bırakmayın, yabancılara karşı uyarın.
Valla gelmez bir anlık birşey çocuk ta hemen kanar. Dün eşimle yemek.yiyoruz bir erkek çocuğu geldi yanıma oturdu 3 yaşında ya var ya yok yanağimı okşadı elimi tuttu kendince.birşeyler söyledi aileside uzaktan bakıyor bunu bile tuhafsadim. Sen eşine güvenme allah korusun zaman çok kötü[/QUOTE]Cocuk ihmale gelirmi canım ya tatilde saniye gözümüzü ayırmamamız lazım,eşim eski zamanlar sanıyor bisey olmaz der hep o yüzden onada güvenemiyorum bu konuda
Dikkat et canım yasaklanmadı haha haha bizim Black sea55 Nerelerde biliyor musunBdvye giriyorum kaybolursam bilemiyorum artık
Çok az yemişsinKızlar bugün ki menüm
Sabah: 1 yağlı ekmek, çay
Öğlen: 1 tabak taze fasulye, küçücük bir dilim ekmek ve çay
Akşam: 1 tabak Antep ezme, 3 YK bulgur pilavı
Not: kızlar bugün biraz fazla ekmek bulgur tükettim sanırım ama çok aç hissediyorum kendimi. Birde 1 saat yani 5 km yürüyüş yaptım
Sağ ol bebeğimTamam canım
Sen de azimlisin canım niye bu kadar az diyorsunuz Allah aşkınaBugünkü yediklerim kızlar
09:30
Has 1 patates
3 zeytin
3 dilim çavdar ekmeği
1 tatlı kasigi tahin pekmez
acı sOs
çay
Ara
1 kare bitter cikolata
17:00
Tavuk kiymasından baharatlı sote
18:00
Türk kahvesi
su 2,5 litre
spor 65 dk tempolu yürüyüş
Öyle yemeğini ressmen bayıldım oh olsada yesekKızlar hemen bugunku menumu yazayım
Sabah kahvaltı yok
Ara 1 ısırık sımıt
1 kupa cay
Oglen yarım doner ekmek
1 bardak ayran
Ara 2 kupa cay
Aksam sadece salata
Kv de yemekte olucam dolma yapcaktı 1 dolma yıyebılırım kv kırmam ben
Yemekten sonra 1 saat yuruyus ve spor aletlerınde egzersız
Ben iyiyim canim bol bol yazin kisin annemgille vakit geciriyok :)) yuvarlaniyok gidiyok iste öyleamin inşallah canım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?