- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #284.281
canım bi çeşit hemonjiyon mu bu hastalık eğer öleyse benim kızımında burnunda var doğumdan 20 gün sonra ortaya çıktı, kılcal damar toplanması kanamaması gerekliVaskuler malfarmasyon diye bi damar rahatsizligi kanamasi darbe almasi falan sikinti
etrafında birinde yok mu ki acaba sonuöta sürekli kullanılacak bir ürün değil birde hemen eskiyen birşey değil nasıl olur kivalla hiç farketmiyo site uygun bişey bulsam alcam
ne aşısından bahsediyorsun grip aşısı mı ?Canım bıze bugunlerde grıpten gelen cok bıde bırıkı cocugumun ateslı ıshal oldugunu ogrendım. Ama salgın konusunda bılgım yok. Kac kısı asıya karsı burda bılmıyorum ama asılanmayan her cocuk hasta adayı. Yenı bı kamu spotu yapayımcocuklarımızı asılayalım salgınlardan koruyaşım
en güzeli bildiğini yapmak .o zaman ben geciktirici hap kullanayım, tampon da kullanmıştım zamanında ama bu sefer onuda kullanmam doğumdan sonra bişi oldu bana kan kaybından gidecek gibi oluyorum
Ben bugun kabak detoksu yapıyorum 900 gıderse yarına 65ımay inşallah giderse gider gitmezsede bölede mutluyum halimdenşaka maka seninde az kaldı
anladım kuzm kilo durumun nasılBen iyiyim canim bol bol yazin kisin annemgille vakit geciriyok :)) yuvarlaniyok gidiyok iste öyle
hep aynı şeyleri yiyorum artık dürüm yemekten bıktım önceden ızgara yada soslu tavuk söylüyodum onada çok zam geldi kıyamıyorum okadar vermeye bıktım yanibugün kaç çıktın bence yediklerinle ilgisi var onları not alarak takip etsene
bende hala biri gelmek istediğinde çocuklar hasta felan değiller dimi , yada biz gitmek istediğimizde aileden biri hastamı diye sorarım herkes alıştı böle böle ben aradığımda gitmek için gelmeyin tgb şu hasta diyorlardıkızım Şubat doğumlu ve ben doğmadan herkesin beynini yıkamaya başlamıştım
evinde ufacık hapşıran öksüren görmeye gelmesin diye
bize bebeği görmek için gelmek isteyenleri ilk 20 gün kabul etmedimsonrada sadece çok yakınları geldi diğerlerini 2 aya kadar kabul etmedim gelenlerden neredeyse sağlık raporu isticektim
insanlar yanlış anlarsa anlasın. kızım doğduktan sonra bazı konularda çok değiştim ben. öncelik çekirdek ailem
17 aylığız hala insanlar yeni bir şey tattırırken , kucağına alırken , severken bana sorarlar
ordan bakınca cadı gelin gibi gözükebilirim ama herkes bana hak veriyor. biz yapamadık sen iyi yapıyorsun diyor görümceciklerimmm
yok kuzu her zaman kullanılcak bu yastık yorgan bide nevresimi oluyo işte sade bişey istiyorum park beşik aldım çünkü ama 200 tl den başlıyoetrafında birinde yok mu ki acaba sonuöta sürekli kullanılacak bir ürün değil birde hemen eskiyen birşey değil nasıl olur ki
ne aşısından bahsediyorsun grip aşısı mı ?
en güzeli bildiğini yapmak .
her gebelik vücutta bir yenilik yaratıyor sana da bu denk gelmiş
Ilk zamanlar elıne alan herkese kızcakson herseferınde ay belı acıcak ay bası dustu ay cok opmeyın dıye kendını yıceksın sana gulcekler dalga geccekler sonra ele avuca geldıkce ger gelen hoplatıp zıplatcak ama o guldukce sende mutlu olcaksıncok korkuyorum cocugumu başkalarına nasıl vericem nasıl sevdiricem paranoyak oldum bu günlerde
ooo senden beklenmeyen hareketlerBen bugun kabak detoksu yapıyorum 900 gıderse yarına 65ım
KENDİNİ DÜŞÜNMEN LAZIM KUZU BİRAZ YADA ARADA EVDEN GETİRECEKSİNanladım kuzm kilo durumun nasıl
hep aynı şeyleri yiyorum artık dürüm yemekten bıktım önceden ızgara yada soslu tavuk söylüyodum onada çok zam geldi kıyamıyorum okadar vermeye bıktım yani
niye böyle oluyor ki acaba sorsaydınbugün 61,1 çıktım dün 60.7 çıkmıştımSchonerDuft
çokmuş ya allah yardımcınız olsunyok kuzu her zaman kullanılcak bu yastık yorgan bide nevresimi oluyo işte sade bişey istiyorum park beşik aldım çünkü ama 200 tl den başlıyo
KENDİNİ DÜŞÜNMEN LAZIM KUZU BİRAZ YADA ARADA EVDEN GETİRECEKSİN
niye böyle oluyor ki acaba sorsaydın
çokmuş ya allah yardımcınız olsun
geçen eşim bi akrabasına diyo ki beşiğin üstüne fermuarlı tül yaptırcam onun üstünden sevceksiniz fındık fıstık ta atmak yok bieşyler de yedirmiceksinizIlk zamanlar elıne alan herkese kızcakson herseferınde ay belı acıcak ay bası dustu ay cok opmeyın dıye kendını yıceksın sana gulcekler dalga geccekler sonra ele avuca geldıkce ger gelen hoplatıp zıplatcak ama o guldukce sende mutlu olcaksınhıc paronayak olma herkes aynı dusuncelerı yasıyo ama alıscaksın sen opmeye kıyamıcaksın ama sakallı bıyıklı dedeler yapıacak yanagına bızde oyle oldu ayy ne kızıyodum. Canım lohusalık cok onemlı bı surec sana tavsıyem hıc kımseyı gozun gormesın kulagın duymasın esıne cocuguna odaklan baskası ıyı yapsada gıcık oluyosun onlar hep hormonların etkısı. Esınden bu lohusalık surecınde sen ne yapsanda yanında olmasını sana destek olmasını rıca et. Hafıfe alöa canım hoemonlar altust edıyo ınsanı.
amin inşallah hepimizin yardımcısı olsn eşime dedm annenler alsn onuda diye kimseden bieşy isteme bekleme alalm gitsin dediKENDİNİ DÜŞÜNMEN LAZIM KUZU BİRAZ YADA ARADA EVDEN GETİRECEKSİN
niye böyle oluyor ki acaba sorsaydın
çokmuş ya allah yardımcınız olsun
bencede kimseden bekleme birşey söz hakkı doğar zaten gıcık bir tipamin inşallah hepimizin yardımcısı olsn eşime dedm annenler alsn onuda diye kimseden bieşy isteme bekleme alalm gitsin dedi
Canım n11 e filan baktin mi bilemiyorum nasil bişry ariyosun ama seçenek cok en azindan ayric a indirim kupon filanda yakalayabilirsinvalla hiç farketmiyo site uygun bişey bulsam alcam
Yok canım bebek asılarından bahsettım.etrafında birinde yok mu ki acaba sonuöta sürekli kullanılacak bir ürün değil birde hemen eskiyen birşey değil nasıl olur ki
ne aşısından bahsediyorsun grip aşısı mı ?
en güzeli bildiğini yapmak .
her gebelik vücutta bir yenilik yaratıyor sana da bu denk gelmiş
Aynen oglende makarna pısırdı abla ben kabak yedım amaooo senden beklenmeyen hareketlertakdir ettim
bende kavurmadım ama annem çok az yağda yemeğini yapmış akşam onu yedim öğlen içinde yanımda getirdim akşam kavurup yaparım ama
Evet canim benzer ama bizimki gecmiyor dogdu andan itibaren var ve buyuyor gittikcecanım bi çeşit hemonjiyon mu bu hastalık eğer öleyse benim kızımında burnunda var doğumdan 20 gün sonra ortaya çıktı, kılcal damar toplanması kanamaması gerekli
Valla alıp sevıyolar canım yapcak bısey yok Allah korudsun kotu seylerden yavrularımızı. Sıkma kendını rahat olgeçen eşim bi akrabasına diyo ki beşiğin üstüne fermuarlı tül yaptırcam onun üstünden sevceksiniz fındık fıstık ta atmak yok bieşyler de yedirmiceksiniz
ya ben normalde de tahammülsüz biriyim brda güldüğüme bakmayın cok hysuzumdur aile içinde vs artk ne cekerler benden bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?