Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızım Şubat doğumlu ve ben doğmadan herkesin beynini yıkamaya başlamıştım
evinde ufacık hapşıran öksüren görmeye gelmesin diye

bize bebeği görmek için gelmek isteyenleri ilk 20 gün kabul etmedim sonrada sadece çok yakınları geldi diğerlerini 2 aya kadar kabul etmedim gelenlerden neredeyse sağlık raporu isticektim

insanlar yanlış anlarsa anlasın. kızım doğduktan sonra bazı konularda çok değiştim ben. öncelik çekirdek ailem

17 aylığız hala insanlar yeni bir şey tattırırken , kucağına alırken , severken bana sorarlar

ordan bakınca cadı gelin gibi gözükebilirim ama herkes bana hak veriyor. biz yapamadık sen iyi yapıyorsun diyor görümceciklerimmm

valla hiç farketmiyo site uygun bişey bulsam alcam
etrafında birinde yok mu ki acaba sonuöta sürekli kullanılacak bir ürün değil birde hemen eskiyen birşey değil nasıl olur ki
ne aşısından bahsediyorsun grip aşısı mı ?
o zaman ben geciktirici hap kullanayım, tampon da kullanmıştım zamanında ama bu sefer onuda kullanmam doğumdan sonra bişi oldu bana kan kaybından gidecek gibi oluyorum
en güzeli bildiğini yapmak .
her gebelik vücutta bir yenilik yaratıyor sana da bu denk gelmiş

Ben iyiyim canim bol bol yazin kisin annemgille vakit geciriyok :)) yuvarlaniyok gidiyok iste öyle
anladım kuzm kilo durumun nasıl

bugün kaç çıktın bence yediklerinle ilgisi var onları not alarak takip etsene
hep aynı şeyleri yiyorum artık dürüm yemekten bıktım önceden ızgara yada soslu tavuk söylüyodum onada çok zam geldi kıyamıyorum okadar vermeye bıktım yani

bende hala biri gelmek istediğinde çocuklar hasta felan değiller dimi , yada biz gitmek istediğimizde aileden biri hastamı diye sorarım herkes alıştı böle böle ben aradığımda gitmek için gelmeyin tgb şu hasta diyorlardı valla alınan alınsın umrum olmaz onların ne bağışıklık sistemi varki helak oluyorlar zavallılar
bizim evdede biri hastaysa sadece küçük odada maskesiz dolaşılır onun dışında kızımın gezdiği her yerde maskeyle dolaşırız
bu şekilde koruyarak minumum seviyede hastalık yaşadık

yok kuzu her zaman kullanılcak bu yastık yorgan bide nevresimi oluyo işte sade bişey istiyorum park beşik aldım çünkü ama 200 tl den başlıyo

cok korkuyorum cocugumu başkalarına nasıl vericem nasıl sevdiricem paranoyak oldum bu günlerde
Ilk zamanlar elıne alan herkese kızcakson herseferınde ay belı acıcak ay bası dustu ay cok opmeyın dıye kendını yıceksın sana gulcekler dalga geccekler sonra ele avuca geldıkce ger gelen hoplatıp zıplatcak ama o guldukce sende mutlu olcaksın hıc paronayak olma herkes aynı dusuncelerı yasıyo ama alıscaksın sen opmeye kıyamıcaksın ama sakallı bıyıklı dedeler yapıacak yanagına bızde oyle oldu ayy ne kızıyodum. Canım lohusalık cok onemlı bı surec sana tavsıyem hıc kımseyı gozun gormesın kulagın duymasın esıne cocuguna odaklan baskası ıyı yapsada gıcık oluyosun onlar hep hormonların etkısı. Esınden bu lohusalık surecınde sen ne yapsanda yanında olmasını sana destek olmasını rıca et. Hafıfe alöa canım hoemonlar altust edıyo ınsanı.

anladım kuzm kilo durumun nasıl

hep aynı şeyleri yiyorum artık dürüm yemekten bıktım önceden ızgara yada soslu tavuk söylüyodum onada çok zam geldi kıyamıyorum okadar vermeye bıktım yani
KENDİNİ DÜŞÜNMEN LAZIM KUZU BİRAZ YADA ARADA EVDEN GETİRECEKSİN
bugün 61,1 çıktım dün 60.7 çıkmıştım SchonerDuft
niye böyle oluyor ki acaba sorsaydın
yok kuzu her zaman kullanılcak bu yastık yorgan bide nevresimi oluyo işte sade bişey istiyorum park beşik aldım çünkü ama 200 tl den başlıyo
çokmuş ya allah yardımcınız olsun

geçen eşim bi akrabasına diyo ki beşiğin üstüne fermuarlı tül yaptırcam onun üstünden sevceksiniz fındık fıstık ta atmak yok bieşyler de yedirmiceksiniz
ya ben normalde de tahammülsüz biriyim brda güldüğüme bakmayın cok hysuzumdur aile içinde vs artk ne cekerler benden bilmem

KENDİNİ DÜŞÜNMEN LAZIM KUZU BİRAZ YADA ARADA EVDEN GETİRECEKSİN

niye böyle oluyor ki acaba sorsaydın

çokmuş ya allah yardımcınız olsun
amin inşallah hepimizin yardımcısı olsn eşime dedm annenler alsn onuda diye kimseden bieşy isteme bekleme alalm gitsin dedi

Yok canım bebek asılarından bahsettım.

ooo senden beklenmeyen hareketler takdir ettim
bende kavurmadım ama annem çok az yağda yemeğini yapmış akşam onu yedim öğlen içinde yanımda getirdim akşam kavurup yaparım ama
Aynen oglende makarna pısırdı abla ben kabak yedım ama

Valla alıp sevıyolar canım yapcak bısey yok Allah korudsun kotu seylerden yavrularımızı. Sıkma kendını rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…