Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tam olarak diyetini yazarmısın canım
sabah uyanınca 1 sb ılık su

kahvaltıya yakın 1 çb kürden içilecek

kahvaltı 2 h yumurta 1 çeri domates 1 salatalık

ara 1 büyük ayran 1 id siyez ekmeği (15 tl ye aldım cok pahalı)

öğle 80 grem ton balığı yada 90 gram pernir li salata 1 id siyez ekmegi

ara 1 fincan kakula çayı (aktardan alıp kendimiz demliyoruz) 10 çiğ badem 1 meyze ( muz ve üzüm hariç)

akşam 1,5 sb yoğurt içine dereotu maydanoz salatalık 4 adet ceviz 1 id siyez ekmeği

kürün tarifi 1 limon kabuğuyla beraber 7 dal nane 7 dal maydanoz 1 çk zencefil 2 yaprak ıspanak 3 taze kayısı blenderdan cekilecek her öğünde 1 çay bardagı içilecek yarı aç karnına 5 öğün kür biterse yapılacak zaten taze olması için))))

ben yapabilirim bu diyeti ya ama tatil dönüşü yapayım en iyisi saol cnm not ettim

Bugun basladim sabah ilk elma sirkeli zencefilli suyumu ictim sonra bi form cayi 2 yumurta az peynir yarim domates 1 salatalik bi ince dilim cok tahilli ekmek. Simdi hastanedeyim aksam ve oglen bayagi karisacak gibi

Harikasınız 14. takım tebrik ederim hepinizi.İnşallah hem takım olarak hem de bireyselde bol bol derece alırsınız.

Sonuçlar açıklandıktan sonra lütfen bizim takıma uğrayın iyice ezikleyin
Elinizi,dilinizi hiç korkak alıştırmayın.
Sevgiler

1 haftadır bugünü bekliyoruz
Yandı sizin takım

afiyet olsun benim her hafta değişiyor her zaman atarım ne demek kuzum bol kilo vermeli günler hepimize bunu bende bu hafta bolca ödem toplanmış onu atmak için verdi bilgine
ben ödemimi attım bu hafta ama tatil sonrası lazım olur malum içki şişirecek saol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…