- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #284.481
Kuzum detayını sormadım çok yeşil yapraklı verecektim vazgectim dedi, neden dedim çok yeşil yaralanmaa kanamyı durdurmaz dedi fazla kan kaybedersin dedi öle moralim bozuldu kiloyu görünce bu önümüzdek hafta sorarım öğün yerine olurmu olur sanırım ama acıkırsın sanırım 1 çay bardagı dedi dene istersen yada tüm listemi atayım sana oda olur bakarsıngüzele benziyor bunu sadece öğün yerine yapabilir miyiz ?
nasıl fazla yeşil kanamayı durdurmaz derken ? benim son 3 5 kilo kaldı ama sanırım bilinç altımda vermeye korkuyorum bugün onu fark ettim . 10 kilo 2 ayda verilir sen güzel veriyorsun listene uyarsan
Okadar ıgrenc dıyosuntugbaFB duydun mu 3gün diyor 1 güne de razıyım
içeriği detoksa göre değişiyor kuzum gazmelim bir tane söyledi içeriği fena değil belki içebilirim
Hoşgeldin canımselam kızlar günaydın anca gelebildim dışardaydımm
kız hemen oluyor ugraşmak zor degil bence sende yapOkadar ıgrenc dıyosunmalzeme cok onunkınde ya ben onu yapmaya ugrasamamkı
Önce kendinizi tanıtıyorsunuz canım boy kilo kilo alma süreciniz vs. gibi bilgilerinizi hedef kilonuzu ve hedefinize ulaşmak İçin oluşturduğunuz programınızı paylaşıyorsunuz. Ve en önemlisi 1. Sayfadaki kurallarımızı okuyup bu kurallara uyabileceğinize inanıyorsanız sizi takımın aday listesine alıyoruz. Yaklaşık 1 ay aday listesi üzerinden paylaşımlarınızı gerçekleştiriyorsunuz. Kurallara uyan takımını destekleyen bir üye olduğunuza kanaat edildiğinde de yarışma listesine dahil oluyorsunuznasıl katılıyoruz bu yarışmaya ?
öğrendiğinde bana da de . gönder bakayım nasıl birşey merak ettimKuzum detayını sormadım çok yeşil yapraklı verecektim vazgectim dedi, neden dedim çok yeşil yaralanmaa kanamyı durdurmaz dedi fazla kan kaybedersin dedi öle moralim bozuldu kiloyu görünce bu önümüzdek hafta sorarım öğün yerine olurmu olur sanırım ama acıkırsın sanırım 1 çay bardagı dedi dene istersen yada tüm listemi atayım sana oda olur bakarsın
nasıl içecem demiyor nasıl uğraşacam diyor yaOkadar ıgrenc dıyosunmalzeme cok onunkınde ya ben onu yapmaya ugrasamamkı
ahahaha 3 mütugbaFB duydun mu 3gün diyor 1 güne de razıyım
içeriği detoksa göre değişiyor kuzum gazmelim bir tane söyledi içeriği fena değil belki içebilirim
öğrendiğinde bana da de . gönder bakayım nasıl birşey merak ettim
nasıl içecem demiyor nasıl uğraşacam diyor ya
Oylemı dıyosun kac bardak cıkıyokız hemen oluyor ugraşmak zor degil bence sende yap
ne olsa yıyıp ıcıp bu hale gelmedıkmıöğrendiğinde bana da de . gönder bakayım nasıl birşey merak ettim
nasıl içecem demiyor nasıl uğraşacam diyor ya
Yok kız tadına bakmadan okadar para verırmıyımahahaha 3 müparasına yazık valla ziyan olacak sular
ahahaha 3 müparasına yazık valla ziyan olacak sular
he o kadar yaptım içmem gerek diyip içerseay sen çok yaşao uğraşmaya belki içer kız öle deme hemen
Icerım ben sabah oglen olurda aksam bozarım kesın1güne razıyız oysaki
he o kadar yaptım içmem gerek diyip içerse
hadi igidelimHaydi 6. Takımı ziyaret edelim telkin verelim yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?