- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #284.521
Yansınlar zaten1 haftadır bugünü bekliyoruz
Yandı sizin takım
Valla bu hafta gayet guzel beslendim kacamak olmadan gelelimki sonuc 300gr eksi( hatta yürüyüş hergun yaptim sabahlari 4:30da tarlada 2 saat calistim,bi gariplik var haa eve geldigimde oglenleyin sadece iki saat yattim erken kalkinca,oyle oldu..galiba insulin direncinde oluyor dr demisti insulin direncin var die puffff.bide diyet listeme uymaya calisiyorum ondanmi bilemedim ya zayen hizli kg vermemi degilde yagdan yakarak diyo ama buda pek yavasmis..bir yerde yanlisim yada doğru olan bu bilmiyorum..yarin kac cikacagim onu merak edim..
lili senin tartın ne marka 0,55 gramı nasıl gösteriyo
gördüm canım çok güzel bu hafta maşallahHoşgeldin canım
Listemizi gördün mü
28 kilo yağ değildir canım % dircanım ya bence doğru yoldasın alma da gitsin az az gitsin hiç üzme kendini. bugün kaç kg çıktın?
benim annemin arkadaşı da bana yağ ölçer tartı almış 28 kilo yağım varmış doğruysa eğer ne çok yağlıyım ya
gördüm canım çok güzel bu hafta maşallah
olabilir bence28 kilo yağ değildir canım % diryarın yağ olamaz heralde dimi
Cvs marka cnm kusuratlı gosterıyorlili senin tartın ne marka 0,55 gramı nasıl gösteriyo
Harıka ya vallakardeşim :) günlük spor egzersiz ve diyetime uyarak hemen kilo veriyorum ..
hızlı veriyorum metabolizmam hızlı çalışıyor ...
ama hızlı da alıyourm bırakınca..
sabah tartıda o 75 i görünce çok mutlu oldum inanın ...
ilahi senolabilir bence
Evet yavas gidecek bu kglalar sanirim bugun 76kg ciktim gecen hafta 76,5 ducanım ya bence doğru yoldasın alma da gitsin az az gitsin hiç üzme kendini. bugün kaç kg çıktın?
benim annemin arkadaşı da bana yağ ölçer tartı almış 28 kilo yağım varmış doğruysa eğer ne çok yağlıyım ya
dikkat ediyorum elimden geldiğince veriyorm bende gram gram gidiyo ama vücudumda incelme var pazardan pazara ölçü alıyorm geçen pazar 2 cm incelmştim bakayım bu pazar ne durumda olucam canmEvet yavas gidecek bu kglalar sanirim bugun 76kg ciktim gecen hafta 76,5 du
Sen naptin diyet yapabiliyormusun aslinda diyet degilde saglikli beslenebiliyormusun kac ciktin bugun..
Harıka ya valla
Profılındekı poncıkler sneın mı
Yerım
İyi canim dugunune kadar biraz dikkat ettinmi verirsin aslinda cok yemek secmesen senin icin cok alternatif var,sen soğuk aşı seviyonmu oglenleri ondan yesen hem tok tutar hem isitma derdi olmaz,ha dolap yok kotu olur dersen kucuk su sisesini su doldur dondur soguk asin yani koyarsin.. nasil sence denermisin gecen dürüm yemekten biktim diyordundikkat ediyorum elimden geldiğince veriyorm bende gram gram gidiyo ama vücudumda incelme var pazardan pazara ölçü alıyorm geçen pazar 2 cm incelmştim bakayım bu pazar ne durumda olucam canm
tebrik ederimm
ben bu sabah 61.1 çıktımm
döndükten sonra bol bol yeşil çay içersin kuzumben ödemimi attım bu hafta ama tatil sonrası lazım olur malum içki şişireceksaol canım
bendeki yağ ölçümü yapıyor ama olması gerekeni bilmiyorumcanım ya bence doğru yoldasın alma da gitsin az az gitsin hiç üzme kendini. bugün kaç kg çıktın?
fiyatı da uygunmuş baktımda netten çok iyi ama ya küsürleri göstermesiCvs marka cnm kusuratlı gosterıyor
ter atmak bence iyi toksinleri atıyorsunSlm kizlar kuran dersine gittim geldim 90dk yurudum, sabah dus aldim simdiyece 6 kiyafet degistim aksamaca 10 olur ben boyle ter atmadıydım sizde oyle oluyormu..
Vee takim arladaslarim hepinizi tebrik ediyorum bu başarı haftayada yansitalim inş hem bize bu büyük ödül..
Ne kadarlık sımdı pofievetkuzumunnnnnn 40günlük haliii
Evet cnm uygunfiyatı da uygunmuş baktımda netten çok iyi ama ya küsürleri göstermesi
ter atmak bence iyi toksinleri atıyorsun
YUVARLAK OLAN MİNYON TİPLER İÇİN MUHTEMELEN YENİ ALDIN SENDE SANIRIMEvet cnm uygun
Cokda guzel tartıyor
Kare olanı bnmkı
Yuvarlagı ccok kucuk
senin ne kadar çıkıyo yağın benim 28 çıktı dün akşam ama bencede o kadar yoktur dün düşünemedim de %50 si yağ olamaz heralde vücudumun şaka gibi Ddöndükten sonra bol bol yeşil çay içersin kuzum
bendeki yağ ölçümü yapıyor ama olması gerekeni bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?