Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ama bak hava kötüde olsa onu takıyolar maksat kafada bir ekran olsun
birde kendini beğenmiş havalarında yürümeler o topuklu sesleri
duydukça alıp kafalarına geçiresim geliyo
kasıntı insanlar beni kasıyo anacım
şöyle relaxx olacaksın olduğun gibi yapmacık değil
şeker hamurundan yapılmış gibiler amann rujum silinmesin saçımın fönü boazulmasın fazla kıpraşmıyım
bide çocuk sahnedeyken karşıdan el sallayıp duruyolar ya çocuğa oda bnm komiğime gidiyoo

aynennn arada bağıranlar çıkarr kızımmm oğlummm diyee bu bağıranlarda genelde kendini göstermek için ortaya çocuğunu atan bu bahsettiğim kokoş kasıntı 32 ekranlı şeker hamurundan yapılmış tiplerdir

fatoşşşşşşşşşşşşşşş canımmmm ee hayde okudunmu geçmişiii gelde iki ladf edelimm balımmm

bende sabah ki içtiğim yarım litre suyu limonlu, 2 litreti nane limonlu saallama çay geri kalan 2 litreyide yeşil çay olarak içiyorum umarım bi zararı olmaz
canım bence böbrekleri fazla yormamak lazım özellikle öğleden sonrası için suyu çok önermiyolar.Sen yine de bi bilene danış istersen

yüzümün akıyla bitirdim okuma bayramını herkes çok beğendi
şimdi komşu var gelirim ben birazdan kızlar
öptüm sizi kocaman
hadi gözün aydın yaa çoks evindim.İnsanı gerginlik de yoruyo ondan kurtuldun kaptancım.

yok kız eşim arabada radyoda çıkmışta telde dinletiyo işte
ayy çok romantik ya benim odunla az takılsalar keşke belkim biraz körelir

kızlar yeni gldim okuldan sınav yaptım cok yordu veletler beni.bu arada yazılı okumaktan da fenalık geldi. sizler napıyosunuz
ya hocam hepsien 100 ver bitsin gitsin işin olmaz mı?sen rahat sucuklar rahat

canım ben öle olduğunda yanıma alıyom mamaları sonra yiyim diom.sonra onu günlere bölerek her gün 1 tanesini yiyom.Ve haftasonu da ev sahibini arıyıp çok lezzetliydi hepsini yedim eline sağlık diom

nie çalışmıyo bu veletler ya.yoksa sen benim lisedeki matematik hocam mısın?hani şu tübitak olimpiyat sorularını bize sınav sorusu die kakalayan

bacım elmayı da ekliyince 800ü geçmiş merak etme kesin verirsin.:93:

vay anam vay resim koysan da biz de doyamasakmerak ettim şimdik.

elma tok tutar diyolar ya.bende ters etki yapıyo.midemi kazındırıyo aç karna yersem.ondan elmadan uzak duruyorum aç karna
ben de sendenim.
ben kesinlikle korku filmi izleyemem hele ki yanlız
onuda bol k fleksli seviyorum o da 200 kalori civarında oluyo

bizim seveceğimiz bizi tok tutan bişey çıkarsalar ya şu gıda sektöründekiler
duyarsan bana da söle muhakkak

günaydınnn hatunlarrrrrrrrr
uykusuzluktan ölüyorum resmennnnnn ufffffffff çok uykum var kızlar birsürüde iş varrrrr
canım sorma ya al benden de o kadar.gece 3 de yattım.sabah da 8 de kalktım ya.Bi de gece polen yüzünden tıkanıyorum.rahat 3-4 kere uykum bölündü

kızlar nasılsınız ben şimdi oyun yükledim pcye sims diye bir oyun kendimi incecik fıstık gibi yaptım mini etekleride giydim
he ya kardeşim de oynuyodu bi ara.Yanlız bağımlılık yapıyo haberin olsun.Kız gece bi oturuyo du.Yok işe gitmesi lazım,yok tuvaleti,yok banyosu.Sabaha doğru anca ihtiyaçları bitiyodu.O da asi bi genç yapmış kendine hippi tarzı onla uğraşıyodu.sonra annemler kızdı da bilgisayardan silerek sonlandırdılar bu işi
ohh hanıma bak.Bebek de gezmiş hala uykusuzluktan şikayet ediyokeşke gece benle beraber bizim kışlıkları toplasaydın.O zaman çok mutlu olurdun tıpkı benim gibi

süpersinn yaa çok güldüm.Hakkat ya hava atmak istetince neden büyük gözlük takıyo bu hatunlar?

tek kelimeyle olayı özetlemk budur işteee tebrik ederimm hayatım müthişsin

ay sağol canım
ben sana daha ne özetler geçerimde burası yeri değil

birde bu tiplerden bizim polis karılarının içinde çıkar hele kocası üst devreyse rütbesi neyin varsa ooooo
başlarlar seni sorguya çekmeye özellikle aa ne kadar erken evlenmişsiniz hayatınızı yaşasaydınız
bende biz hayatı beraber yaşamak istedik diye lafı yapıştırmışlığım çok vardır
kıyafetlerini nerden aldın diyenler (bunu sormasındaki amaçda aa bak o ordan kaliteli giyiniyo ben eksik kalmayayımdır )
ilk başlarda kasım kasım kasılanların içine girdikçe sen nasıl doğalsan o da öyle içinden geldiği konuşmaya başlayınca o şeker hamuru kıvamından çıkar aslında bakarsınki o bildiğin kara cam macunu olmuştur
aslında mantıklarını anlayamasamda çözdüm
tencerem var tavam var polis karısıyım havam var :101::101::101:

ya napıyım ben okurken bile 2 sayfa daha ilave oluyo.kızlar size durumla ilgili bi şiir yazdım onu okuyun.Bu arada bakınca farkettim yorum yapcam diye kendimi amma kaptırmışım.Hepsine aynı anda yazınca dev gibi bişey olmuş yaf
durun
herkes dursun
zaman dursun,
sen dur,
klavye dursun
bi ben kalıyım
geçmişi okuyup
geleceğe boğulıyım

fatoşşşşşşşşşşşşşşş canımmmm ee hayde okudunmu geçmişiii gelde iki ladf edelimm balımmm

geldim annem burdayım.Ne var ne yok.Yorgunluk hala devam ediyo mu?eeee deniz havası çarpmış seni bence şekerimksıkanç yorum yapıyım biraz kız sana.Çok imrendim çünkülüm.İnş ist.te buluşursak beraber de gezeriz olma mı?

fatoşcum repliğin süper
bende sana o alıntıların içinden bana yazdıklarına cevap vermek istiyom amma velakin o dev gibi yazının neresinden başlayacağımı bilemiyorum

evvvettt canımm wallaa akşam baya iyi geldi deniz havasııı kafamı topladım biraz sonra eve gelip bahçedede bi kahve içtimm tekrarr kuzenimle beraberr yengem çocuklar v.s hepimiz gitmiştik zatennn insanın bi kuzeninin olması harika bişey kızlarr
biz kuzenimle sürekli beraberiz kışın bi kere her hafta tiyatroya gideriz çünki ikimizde çok seviyoruz tiyatroyuuuuu yazın zatenn sahil yada ne bilimmmm yazlık var zaten konser v.s yanii sürekli bera ber olduğumuz için başkasına ihtiyaç duymuyoruz eğer bir hafta sonunu ayrı geçirelim sanki berbat geçmiş gibi geliyo bizeee hafta sonu alışmışız artıkkk
ama inanın kızlar öylee taksimde bara v.s gitemyi hiç ama hiç sevmiyoruzz tarzımız değill

benimde teyze kızlarım var sadece benimle yaşıt felan ama hiç benim tarzımda kafa dengi değiller
benimle yaşıt olanın maşallahı var zaten 18 ne girdiği gün kocaya kaçtı
aynı yaşdayız şimdi o 3.ye hamile
onu göründe kendimi çok yaşlı hayata çok geç kalmış hissediyorum

fadikk bizi diskoyaa götürrrr
fadikk bizi diskoyaa götürrrrr

olmaz olurmu balımm gezerizz tabisidee sen gel yeterkii wallaa ozmana kadarda çıtır oluruz allahın izniyle inşallahhhhh

ayyy ayyy hatuna bakkk havasıda varmışşş ayy bende mi polisle evlensemm ne eee olmamııı

bacım sen,n replik de süpermiş.İnsan doğal olmayana karşı hep bi soğukluk hissediyo di mi?Bi de onların öle durmasının asıl neden alttaki macun kıvamını göstermemek.Hani ingilterede prens evlendi ya yakın zamanda.Adamlar karaliyet ailesi için özel duyuru yapmışlar lütfen sadeliğin ve doğallığın asaletini bozmayan kıyafetler şeçilsin düğün için diye.Zaten izlediysen farketmişsindir nerde bi abartı kıyafetli hatun varsa o aileden diil.Özellikle şapkalarda.örnek victoria becham.çok pis jet sosyete takip edrim anacım

fatoşcum repliğin süper
bende sana o alıntıların içinden bana yazdıklarına cevap vermek istiyom amma velakin o dev gibi yazının neresinden başlayacağımı bilemiyorum
koyver getsin bacım
bu arada fadikim çok şanlısın sana yaş olarak yakın bi kuzenin var üstelik sürekli görüşebiliyosunuz.Benim kale alınacak 1 tane kız kuzenim var o da daha lise 1de ve ankarada malefes

şimdilik sanaldan anca bu kadar beraber tezurat yaabiliyos.:)
bu arada fadik farkettin mi ikimiz de spor konusunu hiç açmıyos:))

götürüyümmm kızzzz nidemekkk nidemekkk haydinnn hep beraber temmuzda diskoya gidiyoruz kızlarrr

everek yavrim bu ara eşimin ev arkadaşı eşimi çok sıkıştırıyo ayşen beni eversin diye
amma velakin ben hatun bulamıyom
arkdaşlarım ya evlendi ya okuyo ya da sevgülüsü var
koydum gitti

houyy bende oda yok benden ay olarak küçük amca kızı var oda nişanlanınca uçtu gitti resmen garip bi havaya girdi hemde aynı şehirde değiliz.

amcama telefonda kızdım kızın sırayı bozdu amcaaaaa ablam evlenmeden ben evlenmeden senin kız nasıl evleniyo diye ihih oğlanıda görmeyin anacım sümsüğün teki bi tipi var:26:

şimdilik sanaldan anca bu kadar beraber tezurat yaabiliyos.:)
bu arada fadik farkettin mi ikimiz de spor konusunu hiç açmıyos:))

yaa evttt açmıyozzz ama inan canım dün ben ayağımda topuklularla nerdeyse 1 saat yurudum zaten akşamda kuzenimle deli gibi birazzz şakalaştıkkk spor niyetine olmaz ama koşturdumm bahçede en azındann
sen ne alemdesinn balımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…