Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

everek yavrim bu ara eşimin ev arkadaşı eşimi çok sıkıştırıyo ayşen beni eversin diye
amma velakin ben hatun bulamıyom
arkdaşlarım ya evlendi ya okuyo ya da sevgülüsü var

koydum gitti

yaniii ne diiimmm yaaa aşk olsun burda ben dururkennnnn bakk küstüm şimdi ağlıycammm amaaaaaa

bu işler sırayla değil kuzum parayla
beğenen beğenmiş benimde anlamadığım 17 18 yaşlarında bir çocuk nasıl bu kararı alabilir buna nasıl onu itebilirler anlam veremiyorum
ben 17 18 de daha sokaklarda top oynayıp bisiklet sürüyodum

yaniii ne diiimmm yaaa aşk olsun burda ben dururkennnnn bakk küstüm şimdi ağlıycammm amaaaaaa

oğlan 86 doğumlu 25 yaşında polis ama şu aralar polislere spor dersi veriyo
1.80 rahat vardır e kiloyu bilmem tabi ama sporsu işte normaldir boy pos o biçim
uygunmudur
ayy şimdi bu yazdıklarımı eşim görse beni kafadan uçurur

lak lak ede ede bi saat geçmiş kalkayım şu herüfüm uyanmadan yemeklerini yapayım
daha pazara gidicezzz

haydin öpüldünüz benim 32 ekranlı şeker hamuru bacılarım

ya sorma canım ya benim de cuma günü gider ayak bi iş getirdiler ve ciddi anlamda ilk işim.Hadi ilk iş diye onunla yoğun çalıştım dün falan da.ama bu akşam inş bakacağım spor meselesine

canım mutlu olsun yeter.demek ki onu kaldırabilecek bi yapısı var diycem ama 18 yaş da çoooookkkk küçük diil mi yaaa

beni kapıdan içeri almazlar anacım
başda türban üstte ferace kesin beni dedektif felan sanarlar
canım al bende de o kadarbiz iki türbanlı deriz ki kıyafet değiştirdik ama biz fadik hanımın korumalarıyızbelki ordan yırtarız

he ya ben de 18imde ağzımda sakız bahçe duvarında oturup ona buna salak salak espriler yapıyodum.Hayatın ciddiyetiyle uzaktan yakından alakam yoksu.Ne diiim Rabbim mutlu etsin inş

everek yavrim bu ara eşimin ev arkadaşı eşimi çok sıkıştırıyo ayşen beni eversin diye
amma velakin ben hatun bulamıyom
arkdaşlarım ya evlendi ya okuyo ya da sevgülüsü var

koydum gitti

beni kapıdan içeri almazlar anacım
başda türban üstte ferace kesin beni dedektif felan sanarlar

bcımmm inan benide almazlarrr bi başım açık okadar benimde yanii görsenn rahibe teresa diyorlardı bana lisedeyken hiç flörtüm olmuyo yok diee ama napim yapım böyle şekerimmm
ayyy negüzel kızsın bebek gibi nie sevgilin yokkk amnnn canımm sende olsun bi sevgilin diyorlar yaa illet oluyorum resmennn size ne yahuuuu alla alla istemiyorumm
enn komiğide ayyy ayyy ayşe teyzenin bi oğlu var çocuk bak okumuş felan fıstık işteee canımm

fadik kız sen bak bi adayına beğenmezsen benim bi ark. var ona yapalım.Özellikle iimiş yaneeeeee
Beyler burda yok di mi

canım işte yuttururuz kapıdakilere.Arap şeyhinin kızı ve korumaları geldi die.Sonra da içerde
KOP KOP KOP

kızlarr ben 18 yaşımdaykenn inanın çalışıyordum hatta kardeşime bakıp annelik yapıyordumm sokakta oynamak nerdeeee ne gezerrrr o zman tabi daha çıtırız çalışş durr allahtan işim çok güzeldii kaliteli b yerdi hamdolsunn ama yanarım yanarımda sokakta hiç ip atlamadım ona yanarım
babam çok kızardı izin vermezdi öyle dışrda fazla oynamamızda ders derss anca öylee

canım dediğim gibi maşallahın var.Normalde senin gibi zor süreçlerden geçen insanlar kolay pes ediyolar ama sen hep yılmadan hayat ne çıkarırsa karşına mücadele edip yenmişsin.Hayranım bu yönüne

neler yapıyorsunuz çıtırlar

cnımm hoş geldinnn laflıyoruz öyleee damat adayları çıktııı onalrı konuşuyoruzz haaa bide diorizki toplanıp bara gidelim koparızzz diyoruzz birazz

kızzzzzz ayyy ayyy bende 86 doğumluyumm bacımmm bak şimcikkkk heyacanlandımm yahuuuuuuu

canım dediğim gibi maşallahın var.Normalde senin gibi zor süreçlerden geçen insanlar kolay pes ediyolar ama sen hep yılmadan hayat ne çıkarırsa karşına mücadele edip yenmişsin.Hayranım bu yönüne

canımm arkadaşımm çok sağol teşekkür edrim inan senin benim için böyle düşünmen beni hem gururlandırıyo hemde onurlandırıyoo

ooo dimek erkek milletinden konuşyorsunuz he

evett canımm valla sorma yanii kısmetim çıktııı biliyomusun
ayşemle fatoş bacım sağolsunlarrr

canım sen iyimisin peki boğazlların nasıl ağrın çok oluyomu aman diyim sakın ilaçlarını aksatma canım

canımcım bence kaçırma bu kısmeti.Hem çocuk düzgün,hem de evlendiğinde görüşebileceğin düzgün bi çift olcek.Bence ortalığı hzılandırmak lazım.Ayşenim siz ist.temiydiniz?
gizem kız bi omuz ver de bu işe ikna edek fadiki

ayşemde bende istanbuldayızz canımm bakalımmm wallaa ayşemden gelecek havadislere bakarız artıkınnnn

ayşem biz kız tarafı olarak butona bastık gerisi sana kalmış bacım.Hadi hayır haber inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…