Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

fadikim ben çıkıyom.Yarına bazı değişikler var onalrı hallediyim anca yetişir.çoooookkk öptüm bebeeeemm

merhabalar hatunlar,sabah stepe gittim regl olduğum için bugün keyfim yok belimden aşşağısı ağrıyor oğlanda acaip huy değişikliği oldu çığlık çığlığa ağlıyor bu saat oldu hiçbirşey yemedi ne versem tükürüyor moralmanım bozuk allahtan annemdeyim evde olsam kafayı tırlatırdım allah annemden razı olsun....

sabah special-k
saat 11 de 200 ml süt
öğlen kahvaltı bir dilim ekmekle
saat 4 te ne yerim henüz düşünmedim

benide hiç bi arkadaşımın evine göndermediler evde bişi kaybolur senin üstüne atarlar diye. yaş 20 oldu ben hala pısırığım yabancı birisinin evine çekine çekine gidiyorum resmen

13. takımın kardeş takımı 5. takımmışşş. bizimde böle kardeş takımı şeysi var mıı arada bi ziyaret edip dedikodulara bakıyorum

canım havalardan felan olmasın bu huysuzluğu nekadrlık oldu şimdi yusufcuk?

benide hiç bi arkadaşımın evine göndermediler evde bişi kaybolur senin üstüne atarlar diye. yaş 20 oldu ben hala pısırığım yabancı birisinin evine çekine çekine gidiyorum resmen

canım benim babam hala göndermez alıştım artık ben bişey kaybolur v.s diye değilde göndermez işte yıllllardırrrr böyle yanii 26 oldum değişmedi:97::97::97::97:
pısırıklık diye düşünme yani
13. takımın kardeş takımı 5. takımmışşş. bizimde böle kardeş takımı şeysi var mıı arada bi ziyaret edip dedikodulara bakıyorum

kardeş takım varmı bilmiyorum canımm bende :44::44::44:

ya kızlar ya ben oyuna daldım bişi yemedim daha sabahda bişi yemedim ben bişi yiyim geliyorum artık kapadım oyunu

kızlarr benim böyle gözlerim kapanıyo uykusum ama ne bilim tansiyonum mu düştü ne anlamadım acıktımda hemde deli gibiii
arkadaşım geliyo yanıma şimdi ofise bişeyler alıyım mı dedi bende bir tane patso istedim kızlarr çok canım istiyo hemde çokk tamam yanlış yapıyorum biliyorum ama akşam zaten hiç bişey yemiyorum hem kalorime de bakıcam bugün kahvaltıdan sonra bişey yemedim bu bir gerekçe değil ama kaçamak yapıcam bugünlük

hııı kızlar bide canım patronum(meleğim) kendine pembe maske almış banada almışş. kıyamam ben ya kendine bişey alsa inanın banada alıyo bu bir göz kalemi bile olsa aynı yani çok seviyorummm ben meleğim benimm bazen kargo geliyo benim adıma şaşırıyorum bişey beğeniyo mesela onu hemen bana alıyo en sevdiğim hediyeleride kitaplarrr tabiki onları es geçemem

Ay ne mutlu sana ya sende ne seve seve çalışıyosundur hiç öyle bir patrona denk gelemedim nerden ne keseceklerini şaşırıyolar valla ya

canım havalardan felan olmasın bu huysuzluğu nekadrlık oldu şimdi yusufcuk?

25 aylık ablası hasta olmasından korkuyorum benim oğlan hasta olmadan böyle huysuzlanır aman allah korusun hasta olmasında geri önmeli değil....

ara sıra insanın midesi değilde beyni kaçamak istiyor bende şimdi annemle çay içiyorum o da beynim sürekli bişeyler yemek istiyor dedi ye gitsin afiyet olsun sen onu ayarlarsın....

Canım adım Sinem, ticker yaptım da neden görünmüyo anlamadım ki, kendi halime kalamıyorum ki hiç bi oturuyum da uğraşıyım o da çok uğraştırıyo ya:44:

Ya kızlar maşallah, bir gidip geliyorum bi dünya yazmışsınız geçmişi okuyum diyince de size yazamıyorum kii
Bir kapat bir aç ekranı işyerinde kafa bırakmıyolar valla, bana yazan ve benim cevap vermediğim bişey olursa kusura bakmayın ya valla hep kısıtlı zaman da açıp bakıyorum.
Ay şişkinlik var ben de geçen bir maydanozlu filan olan bir çay tarifi almıştım sabahları onu yapıp içiyim benim 70 kilo olmam lazım temmuz'un 9 una kadar ya düğün var

Neden öyle ya sen ne öğretmenisin canım ya, matematik mi ? Genelde matematik dersi öyle olurdu
edebiyat öğretmeniyim canım ama endüstri meslek lisesi hepsi erkek.meslek olunca iyi notlar görmek çok zor

az önce geldim okuldan kızlar.ince topuklu ayakkabı giydim biraz ayaklarım agrıyo sizler neler yaptınız bakalım gecmişi de okuyamadım üşendim

kaptanım gelmişşş
nasılsın kaptan bayaa oldu görüşmeyeli wallaaa bu arada hayırlı olsun okuma bayramını atlatmışsın yüzünün akıyla tebriklerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…