Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kesinlikle ingilizce cokkkk nası derlerrr demode

Ayy canım bende oyle hayal etmıstım yapıyoda ama evı gorsen kaygısızlar gıbıyız bana bı lokma deyıpte yıyene kadar zaten cocuklerdan yakıyorumdur onuda kı yakmısımda azda olsa

Oy kuzum ne guzel yorumlamıssın cok tesekur ederım
Hepsınde haklısın valla :)
Bulgur sut yapıyor ondan yedım ama sabah tartım sevındırıcıydı coksu kur :)

***14. TAKİM 579.ETAP***

segus (64,80 ///%)
SchonerDuft ( 68,70/ //%)
bi-zuzu ( 59.2/ //%)
tobosoludulcinea (62,6 ///%)
kayacans (75,0///%)
patient women (81,8///%)
lilipit (74.60/ 73.55/1.05/1.41%)

14.Takım ortalaması: %

ay bende nişanımda girişte düşüyodum topuk kırıldı çok komik o an ağlıcaktım ama çok kötüydü
evet gerçekten o gün özel oluyo onun farkındayım ama öncesi stresi çok fena
Benım dugun gecendede darbe oldu 8 yıl bekledım esımle evlenebılmek ıcın nısanımda kar yagdı yollar kapandı dugunumde darbe oldu ımam nıkahı kıyılırken hocanın kafasına pervane dustu yarım saat gulme molası verdık hoca cok sınır oldu cok bı dua etmeden gıttı dugun gunude aynı hocayı getırmısler kapıdan cıkarken adam ıkı okudu gıttı bıze cok kıl kapmıstı

kızlar ben dün başladım günde 2 3 dk alan birşey sabah saatlerinde yaptım bugün başladığınız her gün geldiğinde +2 artıyor hareket sayısı anlayarak yapmak önemli burda burundan nefes alıp burundan nefes vermek gerekli . bu daha çok zayıflama ziyadesi ile ruhu arındırma olarak düşünün. ve ara vermeden devam edilmesi gerekiyor

ah ah aynen kafam bi dinlenmiyo ha söyle kafasini dagitabilen insanlara cok özeniyorum simdi bisey düsünmicem anin tadini cikarcam diyebilmek bende hic yok varya nerde olursam Olim takcak bisey var

evet aynen napcan bakalim spor olarak?

Çok teşk edeeim canim h sonu bende başlamayı dusunüyorum bakalim 15 gün devam etme niyetindetim nasil gidiyo peki canim su ana kadar
Valla guzel gıdıyo canım bugunde yaptım hatta ısyerındekıler detoksa hep karaıydı kendıme benzeyçttım onlarıda hepberaber yapıyoruz

kaçırmam merak etme üşengeç değilim ayrıca

Sen şimdi biraz idare et canım bebiş küçük

Tabi çünkü bizim günümüz boş geçiyor
Fıstığım 2 bakıcı var ölüyorum koşturmaktan

Kaşı anam kaşı
Maşallah
keşke benimde kendime yardımcı tutabilecek gücüm olsa ama yok
bende ölüyorum koşturmaktan akşam yattığım yeri bilmiyorum sabah zor uyanıyorum çalışıyorum üzerine evime gidip temizlik yapıyorum ev yerleştirmeye çalışıyorum ve malesef yardımcım yok tutmaya gücüm de yok annemde çalışıyor ve rahatsız akrabamız yok arkadaşlarım var ama hepsi çalıştığı için kimseden yardım isteyemiyorum dün akşam 11 de eve geldim ayaklarım sızlıyordu duş alıp namaz kılıp uyudum yemek yemeye bile vaktim olmadı

Zaman ayirmazsan bulamazsın ki poncik senin lakabın üşengeç kalacak bu gidişle
valla kuzum kimseye kendimi kanıtlamak zorunda değilim geçen yıl vaktim vardı durumumda vardı salona gidiyodum ramazanda gitmediğim zamandada evde yapıyodum yapmak istemesem istemiyorum derim ama zamanim yok
ben kendi başıma hem erkek hem kadın gibiyim mobilya gelecek ponçik, temizlik yapılacak ponçik, beyaz eşya kurulacak ponçik, eve usta gelecek ponçik, işten çık eve git koştur dün internetten bi dolap aldık onu bile ben kurucam çünkü yardımcı olcak bi nişanlım yada yardımcım yok malesef kimseden bişey istemek te istemiyorum

Bizim dugun genelde arkadas cevresi gibiydi zaten alkollude olunca ben ve dugun geneli hic ciddiye almadim
ay ozaman hiç sıkıntı yok belki hatırlamıyolardır bile

aahahahha olsun olsun nazarlık sende mi darbe vuranlardansın darbeden bi gün sonra nişanlım gelicekti 1 hafta sonrası da sözümüz vardı bizimde ama darbe olunca izinler kapandı 1 ay bekledik bizide vurdu yani
sözümde pastaya elim girdi nişanımda topuğum kırıldı yalnız değlisin

Dün yapmadım çünkü hiç etki hissetmedim ne wc de ne başka bir şey boşa içip durdum gibi oldu. Sende etki etti mi

Ok ben biraz tecrübe edeyim o zaman güzel birşey ama tekrarlar artıkça zorluyormuş
Yok valla benıde hıc ekstradan vc ye cıkarmadı zaten cok su ıctıgımden cıkıyodum. Tamam haftaya aksamları 9dan sonra yaparım oglanı uyutup usenmıycem artık sıkılamaya ıhtıyacım var.

ah ah aynen kafam bi dinlenmiyo ha söyle kafasini dagitabilen insanlara cok özeniyorum simdi bisey düsünmicem anin tadini cikarcam diyebilmek bende hic yok varya nerde olursam Olim takcak bisey var

evet aynen napcan bakalim spor olarak?
video paylasştım 2 3 dk sürüyor . işte bende öyleyim bakınca öyle görünmüyoruz ama maşallahımız var desene
kız takılıyorum senin spor yapmıcanı biliyorum kilo vermeni engelliyor herşeyden önce zaten düğün zamanı yeterince koşuşturuyorsun . yakın olsak ben gelir sana yardım ederdim hem dolabı da kurardım evde bu tür işleri ben daha iyi yapıyorum kendi kitaplığımı da ben kurmuştum

ayyy bnmde nişanda darbe olduydu allahtan diyorum içeri almadılar bizi darbeyi kutluyoruz diye fln

Yok valla benıde hıc ekstradan vc ye cıkarmadı zaten cok su ıctıgımden cıkıyodum. Tamam haftaya aksamları 9dan sonra yaparım oglanı uyutup usenmıycem artık sıkılamaya ıhtıyacım var.
BENDE de o etkiler olmadı sadece o iğğ tada mahrum kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…