- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #285.221
kesinlikle ingilizce cokkkk nası derlerrr demodeYetmez canım ben 5-6 saat uyuyorum ah fırsat olsa da 10 saat uyusam ama Erimle
Sen o güzelim turizm kentinde nasıl öğrenmezsinsana lazım
Evet artık evrensel olmaktan çıkıyor biz hepimiz zaten iyi düzeyde İspanyolca biliyoruz değilmi kaptinim
Kesinlikle ev kızı olmak zor sizler yolun başındasınız iş telaşından insanların saçmalıklarından bunalıp şakın özenmeyin hiçbişey dışarıdan göründüğü gibi olmuyorponcikbirgelincik kaptinn
Bugünlerde işi var yoğun yarın İçin beni arayacak o derece yoğun yani ama bugünkü kilosu 80,8 di
Kocanı şakın kaçırma elinden bu üşengeçlikle evde kalmadın şükür
Hadi ağdacı açta gelek şu an çok ihtiyacım var
Ayy canım bende oyle hayal etmıstım yapıyoda ama evı gorsen kaygısızlar gıbıyız bana bı lokma deyıpte yıyene kadar zaten cocuklerdan yakıyorumdur onuda kı yakmısımda azda olsaAyyy bende bi olsam senelerdir yok yani
Menopoz mu acep
Ev kadını ne yaaa
Ev kızı böyle genç ve güzel oldu
Alllllaaam
Unutmuş hemen 6 ayda ablanız var burada yıllar geçmiş üstünden
Hayale gellll
Bensegus tan çok korkuyorum inşallah vermiştir (annesi var şimdi yapar yapar yedirir)
Uymadım kuzum kımsecıklere uymak ıstedım oturup saatlerce boreklerı keklerı yemk ıstedım ama fırsat bulamadımbiz hala kızız
abamda aynı ollmustu yaa en son ne zaman oldm ahtırlamıyorum diyodu
segus bence yapmamıştır öyle bişey ama annelerde tehliekli
cok şükür kiUymadım kuzum kımsecıklere uymak ıstedım oturup saatlerce boreklerı keklerı yemk ıstedım ama fırsat bulamadım
Oy kuzum ne guzel yorumlamıssın cok tesekur ederımAfiyet olsun emziren AnneSık öğünler yapmayı doğru buluyorum hele ki emziren anneler için. Bende ara öğünler yaparım gayette dolu yerim. 3 öğün yapan arkadaşlarımın bile aç olduğunu düşünüyorum.
senin dolmalarla vedalaşamadığını sanıyorum çok sık dolma yiyorsun gibi geldi. Pirinç diyette çok doğru gelmiyor bana.(Ama “nişastalı besinler çok süt yapar”diyorsan doğrusun ) O zaman akşam bulgur yemeseydin hem bebeğine gaz yapar sabah tartı seni bekliyor
Oğluşunun hediyesi biskolata mood dan 2 tane yeseydin keşke çok olmuş.oha: 10 tane ne ya neyse 1 tanede ben yeyim modum değişsin
Benım dugun gecendede darbe oldu 8 yıl bekledım esımle evlenebılmek ıcın nısanımda kar yagdı yollar kapandı dugunumde darbe oldu ımam nıkahı kıyılırken hocanın kafasına pervane dustu yarım saat gulme molası verdık hoca cok sınır oldu cok bı dua etmeden gıttı dugun gunude aynı hocayı getırmısler kapıdan cıkarken adam ıkı okudu gıttı bıze cok kıl kapmıstıay bende nişanımda girişte düşüyodum topuk kırıldı çok komiko an ağlıcaktım ama çok kötüydü
evet gerçekten o gün özel oluyo onun farkındayım ama öncesi stresi çok fena
Yoga derkenBirde benimle yogaya başlamak isteyen var mı ?segus @tgb1907 @tobosoludulcinea @Miray12_34 Buki_89 poncikbirgelincik @Turkuaz07 @drdotty @gamzelim080 @patient women @Bir garip
Yetıyo bence ben 4 5 saat falan uyuyorum bana yetıyokızlar 6 saatlik uyku yeter mi sizce yeni program yapıyorum kendime bol hareket içeren
Hahaaa burdada bı semt var poncık bılır carsamba dıye bazen gecıyoruz ordan sankı surıyeye gıtmıs kadar oluyoruz.Yeni trend arapçatabelaları okuyamıyorum burda
ah ah aynen kafam bi dinlenmiyo ha söyle kafasini dagitabilen insanlara cok özeniyorum simdi bisey düsünmicem anin tadini cikarcam diyebilmek bende hic yok varya nerde olursam Olim takcak bisey varkazançları olmasaydı şirketi kapatırlardı ya da gereksiz bölüm olsaydı bence sorun etme . amerikayı kaçırmak istemezdim açıkçası ama bazende olmuyor .
sen=nilay keçeciprotein diyetinin kraliçesi olabilir zira hep öyle verdin kiloları
işte takmasak ne iyi olacak ben saçma sapan şeyler düşünüyorum inan elimde olmayan şeyler elimde olsa git düzelt demineyse biz sporu düşünelim
Valla guzel gıdıyo canım bugunde yaptım hatta ısyerındekıler detoksa hep karaıydı kendıme benzeyçttım onlarıda hepberaber yapıyoruzÇok teşk edeeim canim h sonu bende başlamayı dusunüyorum bakalim 15 gün devam etme niyetindetim nasil gidiyo peki canim su ana kadar
illaki destekliyordur canım hareketler başta kolay sonra zorlaşıyorYoga derkenhic yapmadım daha once zayıflamaya etkısı varmıkı
4 5 saatte yeter aslında zorda kalınca yetiyor bana daYetıyo bence ben 4 5 saat falan uyuyorum bana yetıyo
Yetmez canım ben 5-6 saat uyuyorum ah fırsat olsa da 10 saat uyusam ama Erimle
Sen o güzelim turizm kentinde nasıl öğrenmezsinsana lazım
Evet artık evrensel olmaktan çıkıyor biz hepimiz zaten iyi düzeyde İspanyolca biliyoruz değilmi kaptinim
Kesinlikle ev kızı olmak zor sizler yolun başındasınız iş telaşından insanların saçmalıklarından bunalıp şakın özenmeyin hiçbişey dışarıdan göründüğü gibi olmuyorponcikbirgelincik kaptinn
Bugünlerde işi var yoğun yarın İçin beni arayacak o derece yoğun yani ama bugünkü kilosu 80,8 di
Kocanı şakın kaçırma elinden bu üşengeçlikle evde kalmadın şükür
Hadi ağdacı açta gelek şu an çok ihtiyacım var
keşke benimde kendime yardımcı tutabilecek gücüm olsa ama yokSen şimdi biraz idare et canım bebiş küçük
Tabi çünkü bizim günümüz boş geçiyor
Fıstığım 2 bakıcı var ölüyorum koşturmaktan
Kaşı anam kaşı
Maşallah
valla kuzum kimseye kendimi kanıtlamak zorunda değilim geçen yıl vaktim vardı durumumda vardı salona gidiyodum ramazanda gitmediğim zamandada evde yapıyodum yapmak istemesem istemiyorum derim ama zamanim yokZaman ayirmazsan bulamazsın ki poncik senin lakabın üşengeç kalacak bu gidişle
ay ozaman hiç sıkıntı yok belki hatırlamıyolardır bileBizim dugun genelde arkadas cevresi gibiydi zaten alkollude olunca ben ve dugun geneli hic ciddiye almadim
aahahahha olsun olsun nazarlıkBenım dugun gecendede darbe oldu 8 yıl bekledım esımle evlenebılmek ıcın nısanımda kar yagdı yollar kapandı dugunumde darbe oldu ımam nıkahı kıyılırken hocanın kafasına pervane dustu yarım saat gulme molası verdık hoca cok sınır oldu cok bı dua etmeden gıttı dugun gunude aynı hocayı getırmısler kapıdan cıkarken adam ıkı okudu gıttı bıze cok kıl kapmıstı
Yok valla benıde hıc ekstradan vc ye cıkarmadı zaten cok su ıctıgımden cıkıyodum. Tamam haftaya aksamları 9dan sonra yaparım oglanı uyutup usenmıycem artık sıkılamaya ıhtıyacım var.Dün yapmadım çünkü hiç etki hissetmedim ne wc de ne başka bir şey boşa içip durdum gibi oldu. Sende etki etti mi
Ok ben biraz tecrübe edeyim o zaman güzel birşey ama tekrarlar artıkça zorluyormuş
video paylasştım 2 3 dk sürüyor . işte bende öyleyim bakınca öyle görünmüyoruz ama maşallahımız var deseneah ah aynen kafam bi dinlenmiyo ha söyle kafasini dagitabilen insanlara cok özeniyorum simdi bisey düsünmicem anin tadini cikarcam diyebilmek bende hic yok varya nerde olursam Olim takcak bisey var
evet aynen napcan bakalim spor olarak?
kız takılıyorum senin spor yapmıcanı biliyorum kilo vermeni engelliyor herşeyden önce zaten düğün zamanı yeterince koşuşturuyorsun . yakın olsak ben gelir sana yardım ederdim hem dolabı da kurardım evde bu tür işleri ben daha iyi yapıyorum kendi kitaplığımı da ben kurmuştumkaçırmam merak etme üşengeç değilim ayrıca
keşke benimde kendime yardımcı tutabilecek gücüm olsa ama yok
bende ölüyorum koşturmaktan akşam yattığım yeri bilmiyorum sabah zor uyanıyorum çalışıyorum üzerine evime gidip temizlik yapıyorum ev yerleştirmeye çalışıyorum ve malesef yardımcım yok tutmaya gücüm de yok annemde çalışıyor ve rahatsız akrabamız yok arkadaşlarım var ama hepsi çalıştığı için kimseden yardım isteyemiyorum dün akşam 11 de eve geldim ayaklarım sızlıyordu duş alıp namaz kılıp uyudum yemek yemeye bile vaktim olmadı
valla kuzum kimseye kendimi kanıtlamak zorunda değilim geçen yıl vaktim vardı durumumda vardı salona gidiyodum ramazanda gitmediğim zamandada evde yapıyodum yapmak istemesem istemiyorum derim ama zamanim yok
ben kendi başıma hem erkek hem kadın gibiyim mobilya gelecek ponçik, temizlik yapılacak ponçik, beyaz eşya kurulacak ponçik, eve usta gelecek ponçik, işten çık eve git koştur dün internetten bi dolap aldık onu bile ben kurucam çünkü yardımcı olcak bi nişanlım yada yardımcım yok malesef kimseden bişey istemek te istemiyorum
ay ozaman hiç sıkıntı yok belki hatırlamıyolardır bile
ayyy bnmde nişanda darbe olduyduBenım dugun gecendede darbe oldu 8 yıl bekledım esımle evlenebılmek ıcın nısanımda kar yagdı yollar kapandı dugunumde darbe oldu ımam nıkahı kıyılırken hocanın kafasına pervane dustu yarım saat gulme molası verdık hoca cok sınır oldu cok bı dua etmeden gıttı dugun gunude aynı hocayı getırmısler kapıdan cıkarken adam ıkı okudu gıttı bıze cok kıl kapmıstı
BENDE de o etkiler olmadı sadece o iğğ tada mahrum kaldımYok valla benıde hıc ekstradan vc ye cıkarmadı zaten cok su ıctıgımden cıkıyodum. Tamam haftaya aksamları 9dan sonra yaparım oglanı uyutup usenmıycem artık sıkılamaya ıhtıyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?