Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ders oldu yasadigim vicdan azabi yok bidaha

Aslinda tartida yine eksiye dusecegimi saniyorum cunku adetim bugun bitti bugun cook cookk dikkat edecegim su cift hamburgerli menuler var ondan yedim valla kahvalti da yapmadigim icin bayagi actim

22 Temmuz
Kahvalti 10.30
Köz yeşil biber
Köz domates
ızgara sucuk 5 dilim
3 dilim köy ekmeği
1 kk kaşar peynir
1 kk beyaz peynir
5 siyah 3 yesil zeytin
1 çk tereyağ
1 çk recel
Açik hava olunca kaptırdım biraz
Ögle yok
Ara 16.30
1 kase yogurt
15 tane falan üzüm
3 dilim kavun
Aksam 19.00
1 kase yayla çorba
1 etimek
Doyamadim gibi ama erken yattigim icin idare edecek beni
Su 2 lt gecmistir
Spor 1 saat yuruyus

Sabah
Uyanınca
1 çay bardağı süt laktozsuz
1 yumurtadan soğanlı biberli omlet
1 dilim ekmek
1 incir taze
Ara
1 incir
Öğlen 15 gibi
Domates salatalık soğan köz patlıcan
Üstüne lahmacun içi
1.probiyotik yoğurt
Ara
1.armut
Akşam patlıcan musakka
2 yk yoğurt
Şimdi de
Limonata yaptım kendime
Limon sıkıp içine buz attım biraz da su :)

Ama hiç doymadım bugün limonlu su biraz iyi geldi

Sucuk çok değil mi onun dışında gayet güzel

Sucuk çok değil mi onun dışında gayet güzel
Çok ama ızgara olan şeylere dayanamıyorum kendimi tutmus halimle yedim..dumduz olan gobegim gene çiktı baska biseyler yapayim diyorum ama izinde aile ziyaretinde oldugumuz icin cok bisey yapamiyorum.. evime gider gitmez siki bi egzersizle başlamayi dusunuyorum dotty de bana secenekli ceza sunmus ama suan ikisinide yapacak durumda degilim bogazima hakim olamiyorum olunca yiyesim geliyor evime gidip domates salatalik ile beslenecem carsambadan sonra

3 5 gunluk gezi bile bitiriyor herseyi tatilden dondum bigece kaldim evimde hoop tekrar yollara dustum buradada masalar donatiliyo en aziyla bikacgunude atlatip haftada 1 kilo vererek 1 ay sonraya hedefime ulasirim insallah.. istah kesen biseyler varsa onerilere acigim... bayiliyorum yemegi reddeden insanlara resmen yemek icin yasiyorum gibiyim.. bende tokum almayim diyecegim oalckami acaba tok karna bi kuzuyu yerim herald e

Limonlu su lezzetlide olmustur.. bende yapayim hem metabolizma hizlandirici etkisi olur..
Lahmacun ici derken kendisini yemeyip ustunumu yedin ki
Menun gayet guzel kuzum afiyet olsun su ara dikkat ediyodun farkli bisey deniyodun yanlis hatirlamiyosam nasil gidiyo

Ekmek kola tarzı şeyler tüketme tatlı yeme gerisi dengelenir
Limonlu su ve tarçınlı süt içebilirsin
Evet lahmacun vardı bugün kv yapmıştı ben yemedim ki onun yaptığını yerim sadece bende salatanın Üstün e döktüm az birşey yedim
Bugün yapma ya çalıştım ilk kez 3 gündür peynir yemiyorum bazı şeyler düzelecek gibi kısa sürede gaz çıkarabiliyorum o bile benim için büyük mutluluk

Sabah
Minicik bir tost 1 dilim ekmek gibi
Oglen
1 muz
3 tane incir
Aksam
2 kepce corba
2 lokma kuru fasulye

20 dakika leslie ve 3 lt su

Guzel

Günaydın dostlar hepinize mutlu bir hafta diliyorum
Yok can baslayamadim topigede yazdim hatta bu aksam başlasam diyorum ama sizce sabah mi daha iyidir yoksa akşam mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…