Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende bugün yeyip yeyip doymuyorum bu hafta kilo almaya başladım sanki. Tartılmayacağım zaten düzensiz bir hayatımız var şu an. Kendi düzenimizi kurunca yine dikkat ederim.

Balık sevmiyorum canım en son ne zaman yedim bilmiyorum. Tavuk güveç salata yedik zaten tam anlamı ile pazartesi başlıcam pazara çıkmadık bugün salataya nar ekşisi ve z.yağı koyuyorlar burda . Yedik içtik bakalım nasıl olacak yarına bugün uyamadım ama belki gram iner wcye çıkarım :)
Bende bugün yeyip yeyip doymuyorum bu hafta kilo almaya başladım sanki. Tartılmayacağım zaten düzensiz bir hayatımız var şu an. Kendi düzenimizi kurunca yine dikkat ederim.
Çocukların koşturmacasına verirsin kuzum halen az yemeye de devam ediyorsun zaten biraz arttır

Kızlar nabersiniz herkes haftasonu keyfisindemi kacamak yapmiyosunuzdur insallah.. benim cok fena planlarim var diyetim adina.. 1 hafta daha aile gezmesi yapicaz dikkat etcem busefer kilo verip gelicem insallah gelir gelmez de yogun bi sporla karsinizda olcam bekle beni 55 az kaldı..

Cok moralim bozuk ve vicdan azabi cekiyorum bugun yediklerimi hic soylemeyecegim utaniyorum oyle boyle bir kacamak degil fazlasiyla abarttim esimle sevindigimiz bir durum oldu akli sira kutlama niyetine yarin bunu acayip bir sekilde telafi etmem lazim cezama raziyim yedikce pisman oldum benim kizimin dogum gunu icin aldigim elbiseye girmem lazim

Ne yedin ki kuzum ona göre öneri sunalım

Ne yedin ki kuzum ona göre öneri sunalım

Yalvaririm sun yarin hic bisey yemeyebilirim bile o derece kotu hissediyorum kendimi saymasam olmaz mi? sabah 3 4 kasik sutlac yemistim iyi gidiyordu esim is toplantisindan geldi oglen gibi guzel bi haberi vardi cikalim bi yemek yiyelim dedik ilk 2 tane hamburger biraz patates yedim sonra bir tanede kalburabasti ve burger king dondurmalarindan vee sonrada bi kofte tabagi

Afiyet olsun canım ne yapalım olan olmuş güzel haberleriniz daim olsun ama kaçamaklarınız az olsun
Bence yarın sebzelerle haşır neşir ol karbonhidrat grubunu çıkar protein al.( mesela gün boyu toplam 2 dilim tam buğday sabah yumurta domates salata, öğlen sebze akşam 2 parça tavuk salata ) işte bu kadar. Ama Leslie yapabilirsin sporsuz olmaz

Diger diyet gunlerimde bile 1 dilim ekmek yiyorum bu hic ceza degil gibi leslie kesin bugun yediklerim bana ders oldu onumuzde 6 ay var fakat benim o elbiseye girmem sart. Bugun yedigimi artik ipin ucunu daha siki tutarak verecegim leslie yi eksik etmeyecegim

Sunuda soylemeden gecmeyeyim o kadar benimsemisim ki burayi yediklerimden sonra hep aklimdan nasil soyleyecegim bu yediklerimi gecti katkiniz cok oldu bana ayrica bu sefer basladigim diyette surekli aklim diyette oldugundanmidir yoksa adet zamanim oldugu icin mi anlamadim canim cok fazla sey cekiyor bilincaltimdan diyetteyimi silmem gerek nasil yapacagim bunu nette bi aratirayim telkinleri

Daha sağlıklı olmak İçin neyi ne kadar hangi zaman aralığında Yemen gerektiğini önceden planlayıp bu plana sadık kalmalısın. Bunuda zayıflama diyeti gibi değil kızınla sağlıklı uzun bir hayat İçin uyguladığına ikna olacaksın. O zaman hiç bozmazsın.
Şimdi bu yediğin hamburgerlerin yaşlanmana olan katkısını düşün mesela. Hem sen hamburger yersen çocuğunda hamburger yer. Kendin için aklına gelmez ama çocuğun yerken bunun içinde ne var ne Eti kullanılmış ne yağı kullanılmış hangi koşullarda saklanmış sostaki kanserojenler neler bunu yapan kişi elini yıkadı mı (elinde eldiven varsa en az 1 saattir aynı eldivenle heryeri ellemiştir)” gibi şeyleri düşüneceksin. Çocuk yerken üzüleceksin. Sen yemezsen o da öğrenmez, alışmaz.
Sebzeler candır
Ben diyetin ilk 4 ayı için hep ev tipi beslenme programı yapmıştım zaten 3,5 ay yetti zayıflamama. Yediğim herşeyi kendim hazırladım. Çocukların yemeği pilavı tatlısı keki kurabiyesi hepsini ben hazırladım ama hiç tadına bakmadım. Çok canım çektiğinde Hindistan cevizine bulanmış tatlı meyveler yedim. Dışarı çıkarken yanıma @munter tatlısı aldım (hurmanın arasına fındık h. Cevizi koyunca munter tatlısı oluyor) onu yedim. Çocuk gibi suluk taşıdım içinde soğuk tarçınlı nescafeli süt yada elma smothi ile. Bunları tavsiye edebilirim şimdilik.
Bundan sonra iyi haberler alıp sevindiğinizde bebişinize oyuncak alın

Kesinlikle haklisin yemek yerken artik sanki cani istiyormus gibi yuzumuze bakiyor agzini aciyor ve ben ona o tarz yiyecekler yedirmeyi dusunmuyorum saglik olarak dusunmekte beni cok tetikleyecek cok tesekkur ederim canim

2hamburgeri nasıl yiyebildin hangi menüydü. Aslında şu fast food yerine başka alternatifler var . Neyse sen bugün sebze ağırlıklı beslen akşam çorba iç biraz spor yap bugün mutlaka tartıl ne kadar fazlan var onu kontrol et

Günaydın kızlar henuz menulwrimi oturtamasam da yaziyorum dun
Kahvaltı 07.30
Zeytin peynir tereyagnda yumurta
2 dilim tb ekmegi
1 yk nutella
3 tane kizarmış biber
Öğle: 13.45
Tavuk sote
15 tane falan kremali makarna
Salata
Ara. 15.00
1 kase yogurt
Ara. 16.00
1 tane muz
Aksam 18.30
5 tane köfteli sulu firin yemegi
3 yk bulgur pilavi
Cacık

Çikolata yiye yiye kilo verenlerdensin keşke onun yerine incir zamanı geldi incir yesen ua da hurma ya da üzüm daha sağlıklı olur.onun dışında dolu dolu bir menü olmuş afiyet olsun

Kızlar tibet pınarına başlayan var mı @tobosoludulcinea sen inceledin mi başladın mı ? drdotty sen başlıcam diyordun. Luluuu94 sende yaparım diyordun . Benim sindirim düzelmeye başladı gibi affedersiniz haftalardır gaz bile yapamıyordum işkenceydi düzelir gibi oluyor birde diyetime kısmı başladım peynir yemiyorum 3 gündür süt fazla içmiyorum onların da etkisi olduğunu düşünüyorum

Yok canım baslamadim ben hergun yapamam oglum izin vermez

Çikolata yiye yiye kilo verenlerdensin keşke onun yerine incir zamanı geldi incir yesen ua da hurma ya da üzüm daha sağlıklı olur.onun dışında dolu dolu bir menü olmuş afiyet olsun
Tesekkur ederim kuzum bu ara abarttim aslinda kalori sayarak 1000 1200 alarak veriyodum herseyden de yiyordum simdi kalori sayimini biraktim gezmeler bitsin tekrar basliycam uzum de yemistim kizimdan kalan 5 6 tane yazmamisim onu listeme incir goremedim buralarda yok cikmadi sanirim daha.. bu ara veremiyorum nazarmi degdi ne diycem ama tatilde yediklerimi yazsam iki hamburger yanin da ne kalir ki ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…