Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın kızlar
diyetime dün uydum biraz saatleri dengesiz olsa da bugün tam uymaya çalışacam ama zormuş peynirsiz geçen 4. kahvaltım ve ben doymuyorum drdotty şekerli şeyler krizim tutarsa ne yiyebilirim

Cuma 59.9
pazartesi 60.2
Ozel gunum bitti 300 500 eksik gelirim derken maalesef boyle annemin tartisini kullandim belki o yuzdendir diyecegim ama geldigim ilk gunun sabahi evimdeki gibi 59. 9 cikmistim tarti farki degil benimki bogazini tutamama farki

Bugun sartlar ne olursa olsun 1 saat yogun tempoda spor yapacagim simdiden 2 kare bitter cikolata ve 2 dilim kavun yedim kahvalti etmeden kendime kizginim bu ara amaaan noolcak ye diyo ic sesim.. ic sesini dovucem gene gobeklendim zaten

Canım meyvelerle atlatmaya çalış hem mevsim meyvelerinin hepsi çok şekerli (incir şeftali üzüm)
Ayrıca sana kuruyemiş yok ama 1 avuç kuru üzüm fındık karışımı işe yarayabilir.

Kızlar ben şimdi Antalyadayım ve küçük oğlum çok ateşli akşam üzeri doktora götüreceğim. Herhangi bir hastalık belirtisi yok sadece ateş bu da bulaşıcı hastalıklarla ilgili endişelendirdi beni.
Bugün buraya çok katılamayabilirim
Herkese sevgiler

Cok gecmis olsun canim yapabilecegim bisey var mi?

Herkese merhaba
Bugün önceden bahsettiğim hormon sıfırlama diyetine başladıminşallah sonunu getiririm her an bıkabilirim diye hissediyorum çünkü hep sonunu getiremezdimama bunda azimle devam ederim inşallahve haftasonu çok yedimve o yüzden de uğrayamadımneyse nerden dönersek kardır
Bu sabah çok güzel bir şekilde uyandım minik bir yoga yapıp güzel bir kahvaltıyla başladımsade türk kahvemi içip dışarı çarşıda işlerimi halletmeye gideceğim hem de yürüyüş yapmış olurumsizleri seviyorum

Nasil bir diyet bahsedermisin

Slm kizlar napiyonuz nasilsiniz..
Benim bugun biraz canim sıkkın ya cumartesi sabah kahvaltisi yaptiktan sonra öğle tartildim 75,9 sevinmistim, cuma gunu de kilom ayniydi,ustelik tok karninaydi..
Ee bugun ac karnina tartildim 76kg ciktim eksi umuyordum,iki gun protein beslendim iyi gelmedi,bide kabızlık oldu ya anlamdim ödem mi oldu ne..
Dun bahcede calistim. Dun hareketliydim de galiba meyvedenmi oldu ne yarin bi yine kg mu kontrol ediyim.. birde ben aksam yemekten sonra kesinlikle birsey yemiyorum sadece kurleri iciyorum kan ilacimi iciyorum bir de gece yatana kadar bol su içiyorum..umitsizlige kapiliyorum hic zayiflayamicakmiyim die cok sabirsizmi davraniyorum ne..

Çok geçmiş olsun canım

SchonerDuft canim tibet diyetine bende baktim simdi süper biseye benziyo ama hayatta uyamam:) uyabilslem kesin cok ise yarar eger yapabiliosan harikasin vallah:)
tibetin gençlik pınarı yogasını yapıyorum kuzum çok kolay zaten . diyette fodmap diyeti ibs olduğum için yapıyorum
bunların hepsi stresten oluyor portein yeme 2 3 gün sebze ağırlıklı beslen wc durumun düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…