- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #285.441
ben akşama çektim şuanlık sorunum baş ağrısı ve gece uyuyamama sende neler olacak bakalımGünaydın dostlar hepinize mutlu bir hafta diliyorum
Yok can baslayamadim topigede yazdim hatta bu aksam başlasam diyorum ama sizce sabah mi daha iyidir yoksa akşam mi
Canım meyvelerle atlatmaya çalış hem mevsim meyvelerinin hepsi çok şekerli (incir şeftali üzüm)günaydın kızlar
diyetime dün uydum biraz saatleri dengesiz olsa da bugün tam uymaya çalışacam ama zormuş peynirsiz geçen 4. kahvaltım ve ben doymuyorumdrdotty şekerli şeyler krizim tutarsa ne yiyebilirim
Turkuaz yollardayım sana misafir geliyorum
Kızlar ben şimdi Antalyadayım ve küçük oğlum çok ateşli akşam üzeri doktora götüreceğim. Herhangi bir hastalık belirtisi yok sadece ateş bu da bulaşıcı hastalıklarla ilgili endişelendirdi beni.
Bugün buraya çok katılamayabilirim
Herkese sevgiler
Herkese merhaba
Bugün önceden bahsettiğim hormon sıfırlama diyetine başladıminşallah sonunu getiririm her an bıkabilirim diye hissediyorum çünkü hep sonunu getiremezdim ama bunda azimle devam ederim inşallah ve haftasonu çok yedim ve o yüzden de uğrayamadım neyse nerden dönersek kardır
Bu sabah çok güzel bir şekilde uyandım minik bir yoga yapıp güzel bir kahvaltıyla başladımsade türk kahvemi içip dışarı çarşıda işlerimi halletmeye gideceğim hem de yürüyüş yapmış olurum sizleri seviyorum
Çok geçmiş olsun canımKızlar ben şimdi Antalyadayım ve küçük oğlum çok ateşli akşam üzeri doktora götüreceğim. Herhangi bir hastalık belirtisi yok sadece ateş bu da bulaşıcı hastalıklarla ilgili endişelendirdi beni.
Bugün buraya çok katılamayabilirim
Herkese sevgiler
tibetin gençlik pınarı yogasını yapıyorum kuzum çok kolay zaten . diyette fodmap diyeti ibs olduğum için yapıyorumSchonerDuft canim tibet diyetine bende baktim simdi süper biseye benziyo ama hayatta uyamam:) uyabilslem kesin cok ise yarar eger yapabiliosan harikasin vallah:)
bunların hepsi stresten oluyor portein yeme 2 3 gün sebze ağırlıklı beslen wc durumun düzelirSlm kizlar napiyonuz nasilsiniz..
Benim bugun biraz canim sıkkın ya cumartesi sabah kahvaltisi yaptiktan sonra öğle tartildim 75,9 sevinmistim, cuma gunu de kilom ayniydi,ustelik tok karninaydi..
Ee bugun ac karnina tartildim 76kg ciktim eksi umuyordum,iki gun protein beslendim iyi gelmedi,bide kabızlık oldu ya anlamdim ödem mi oldu ne..
Dun bahcede calistim. Dun hareketliydim de galiba meyvedenmi oldu ne yarin bi yine kg mu kontrol ediyim.. birde ben aksam yemekten sonra kesinlikle birsey yemiyorum sadece kurleri iciyorum kan ilacimi iciyorum bir de gece yatana kadar bol su içiyorum..umitsizlige kapiliyorum hic zayiflayamicakmiyim die cok sabirsizmi davraniyorum ne..
naptın kuzum hafta sonu nasıl geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?